- Konu Sahibi Bikahvebisohbet
-
Çocuğunuz babasıyla kalınca sinir krizi geçirmişti en son. Hala kocam sarılmıyor derdinde misiniz? Adamın umurunda bile değil çocuğu evliliği. Hatta doğduğundan beri ilgilenmemiş bakmamış. Bence siz çocuğunuza değil kocanıza kıyamıyorsunuz. Hangi anne çocuğunu bu ortamda yaşamaya mecbur bırakır?Dün 2 dakika yalnız bıraktım kıyamet koptu oğlum sinir krizi geçirdi babasına bütün öfkesini kustu. Tabii eşim de sakin kalamadı o da ona bağırıyordu. “Sen git “diyorum gitmiyor çocuk kendinden geçmiş hala ona orada bir şeyler anlatmaya çalışıyor. “Sen ona bir şey diyeceksin,babana böyle konuşma diyeceksin “diye bana da bağırdı. Çok yoruldum gerçekten.
he bacım he öyledir kesin. bir sonraki konunda görüşmek üzere. İşine gelmedi yazdıklarım tabii. Gerçekleri duymak insana zor gelir.Soru bu değil ki. Öncelikle okuduğunuz konuyu anlayamamışsınız. Soruyu anlayamayan bir insanın verdiği cevabı ne yapayım? Bütün konulara bakmaya gerek yok tek bir konu üzerinden yorum yapabilirsiniz. Zaten her şeyden memnun olsan neden gelip burada sorayım memnunum memnuniyetin de bir gariplik var mı diye soracak halim yok .İyi günler size.
Çocuğu tv karşısına oturttum. Rahatsız oldu. Uzun zamandır söylediğim şeyi yapmaya koyuldu. Bisiklet aparatı bakıyor arabaya. Dayanabilirsem hiç bir şey yapmadan durmayı deneyecegim. Zaten oğlumun da sürekli bir şey yapma isteği yok. Belki benim durmam herkese iyi gelirSeni anladım canım.Sen yoğun olunca yapmak zorunda kalmış.Şimdi de bunu uygulayabilirsin aslında.Sen meşgul olursan o da yapmak zorunda kalır.
Kamuda yönetici imişbu es degil ki sırtınızda kambur
ne size yarari var ne cocugunuza
İlla ki açarım.yoo inan işime yaramadıgından söylediklerin bir gün başka konuda faydalı bir şey söylersen kullanırım. Görüşürüzhe bacım he öyledir kesin. bir sonraki konunda görüşmek üzere. İşine gelmedi yazdıklarım tabii. Gerçekleri duymak insana zor gelir.
Bu adamın bir işi yok mu tüm gün elinde telefon ossura ossura yatıyor?Merhaba kk.
40 yaşında 11 yıllık evli kendi işini yapan hatta aşırı stresli bir iş yürüten (avukatlık) 9 yaşında bir çocuk annesi kadınım.
Doğumdan sonra nasıl olduysa oldu oğlumla birlikte eşimin de annesi oldum. Kendimi sürekli onu bir şeyler yapması için dürterken buluyorum. Ben hatırlatmadığımda defalarca söylemediğimde hatta bazen sonunda kriz çıkarmadığımda hiç bir şey yapmıyor. Sarılmadığımda sarılmıyor o kadar söyleyim. Tatil planlarını gün içinde nereye gidileceğini hatta onun çocukla yapacağı şeyleri bile ben organize ediyorum ve neredeyse hepsi için dil dökmem savaşmam gerekiyor. Her şeye karşı çok ilgisiz. Benim ve oğlumla ilgili. Evin icinde elinde telefon yatıyor tüm gün onu kendi haline bıraktığımda. Dürttüğümde yaptıklarını saymazsak.
Geçen gün oğlunla vakit geçir çoçuğun tatili evde mi ğeçecek dedim hiç mi acımıyorsun şu çoçuğa baba oğul vakit geçirin vs dedim. Sinirlendi yater beni boğma ben robot değilim benden böyle verim alamazsın üstüme gelme ben zorlandığımda aksini yaparım vs gibi bağırdı çağırdı evden çıktı gitti geldi çocuğu güya avm ye götürdü ama 1 saat sonra geri geldiler orda da isteksizmiş. Sürekli hem suçlu hem ilgisiz hem de küsüyor. Şimdi artılarını eksilerini anlatmak istemiyorum çünkü konu eşim iyi mi kötü mü boşanmalı mıyım değil. Hem çoçuğumun hem benim iyiliğim icin nasıl bir tavır almalıyım. Yoruldum ve bunaldım. Küsmelerden kendimi geçtim çoçuğa ilgisizliğinden. Kendi haline bıraksam diyorum yapımda yok. Her şeyi düzeltmeye muktedir olduğum inancım yerleşik problemlere dayanamıyorum çözene kadar. Belki meslekidir bilmiyorum. Akıllı kadınlardan yorum bekliyorum.
Yıllık izindeBu adamın bir işi yok mu tüm gün elinde telefon ossura ossura yatıyor?
Ne iş yapıyor?Yıllık izinde
Kesinlikle katılıyorum. İyi ki oğlum var o ayrı ama keşke hiç evlenmeseydimYok, bazı erkekler evlenip çocuk yapmamalı.
Aynen canım bişeyler yapmayarak dikkatini çekeceksin ve farkında olacak sorumluluklarının.Can sıkılacak şeyler değil.Rabbim evinize kalbinize ferahlık versinÇocuğu tv karşısına oturttum. Rahatsız oldu. Uzun zamandır söylediğim şeyi yapmaya koyuldu. Bisiklet aparatı bakıyor arabaya. Dayanabilirsem hiç bir şey yapmadan durmayı deneyecegim. Zaten oğlumun da sürekli bir şey yapma isteği yok. Belki benim durmam herkese iyi gelir
Terapiyi sadece kendiniz değil, oğlunuza da aldırın çünkü lazım olacak. Ergenliğe girecek ve normal huzurlu mutlu evlerde bile ergenlik problemleri yaşanıyor. Kocam bizle ilgilenmiyor bana sarılmıyor yap demeden yapmıyor…Bu şikayetler için geç kalmadınız mı? Evet bazı erkekler hiç evlenmemeli baba olmamalı ama bazı kadınlar da böyle adamlardan çocuk yapıp ziyan etmemeli. 9 yaşında çocuk sinir krizi geçirip babasına şeytan diyor ve siz hala çocukla ilgilenmiyor diyorsunuz. Bu çocuk bu adamla aynı çatı altında yaşamak zorunda mı, yok mu hiç ayrılmak çocuğu huzurlu ortamda büyütmek düşünceniz?Kesinlikle katılıyorum. İyi ki oğlum var o ayrı ama keşke hiç evlenmeseydim
Malesef çoçuğa kadar böyle bir adam değildi. Müthiş ilgiliydi suyuma kadar açıp verirdi bi kendi elleriyle beslemediği kalmıştı. O da çok abartıydı bu da abartı. Böyle olsa tabiki de evlenmezdim.Terapiyi sadece kendiniz değil, oğlunuza da aldırın çünkü lazım olacak. Ergenliğe girecek ve normal huzurlu mutlu evlerde bile ergenlik problemleri yaşanıyor. Kocam bizle ilgilenmiyor bana sarılmıyor yap demeden yapmıyor…Bu şikayetler için geç kalmadınız mı? Evet bazı erkekler hiç evlenmemeli baba olmamalı ama bazı kadınlar da böyle adamlardan çocuk yapıp ziyan etmemeli. 9 yaşında çocuk sinir krizi geçirip babasına şeytan diyor ve siz hala çocukla ilgilenmiyor diyorsunuz. Bu çocuk bu adamla aynı çatı altında yaşamak zorunda mı, yok mu hiç ayrılmak çocuğu huzurlu ortamda büyütmek düşünceniz?
Sebepler üzerinden sizinle uzun uzun tartışırız ama aklınıza gelmeyecek sebeplerim vardır emin olun. Kocama bayıldığımdan statüsünden vs değil.Ss adamın yediği önünde yemediği ardında hadi depresyonda desem gayette işinde ciddiymiş. Eşiniz el iyi dışarıdaki sorumlulukların farkında ama evde öyle değil. Bu kelimeyi kullanmak istemiyorum ama evde her işi yapan, çocuk bakan, eee dışarıda çalışan bir adam var. Dışarıdaki sorumlulukları bırakamıyor ama evde zaten her şeyi yapan eşşşş var. Niye evle, çocukla ığraşsınki. Yukarıda biri demiş zaten sen çocuğa değil eşine kıyamıyorsun. Yoksa çocuğun öyle olmasına üstelik babasından dolayı kıyamazdın. Yani insan çocuğuna öyle yapar mı
Neden boşanmayı elediniz anlamıyorum maddiyat desen sizde çalışıyorsunuz üstelik 9 senelik avukat. Bence siz konfor alanınızdan çocuğunuz için bile çıkmak istemiyorsunuz. Eşinizin statüsüde etkilidir tabi bu durumdan.
Ay büyük konuşmayayım ama adam kıçını kırıp yatacak bende duracağım öyle. Üstelik maddiyatım varsa hiç umurum olmaz. Çocuğum sinir hastası olacak elin yetiştirdiği için
Benim eşim de öyle ben bağırıyorum kızıyorum ya da kızacağımı söylemekle tehdit ediyorum böyle şeyler yapmasam evde işler yürümüyor ha benim bu sebeple evliliğim bitecekse de defolsun gitsin bitsin zaten.Merhaba kk.
40 yaşında 11 yıllık evli kendi işini yapan hatta aşırı stresli bir iş yürüten (avukatlık) 9 yaşında bir çocuk annesi kadınım.
Doğumdan sonra nasıl olduysa oldu oğlumla birlikte eşimin de annesi oldum. Kendimi sürekli onu bir şeyler yapması için dürterken buluyorum. Ben hatırlatmadığımda defalarca söylemediğimde hatta bazen sonunda kriz çıkarmadığımda hiç bir şey yapmıyor. Sarılmadığımda sarılmıyor o kadar söyleyim. Tatil planlarını gün içinde nereye gidileceğini hatta onun çocukla yapacağı şeyleri bile ben organize ediyorum ve neredeyse hepsi için dil dökmem savaşmam gerekiyor. Her şeye karşı çok ilgisiz. Benim ve oğlumla ilgili. Evin icinde elinde telefon yatıyor tüm gün onu kendi haline bıraktığımda. Dürttüğümde yaptıklarını saymazsak.
Geçen gün oğlunla vakit geçir çoçuğun tatili evde mi ğeçecek dedim hiç mi acımıyorsun şu çoçuğa baba oğul vakit geçirin vs dedim. Sinirlendi yater beni boğma ben robot değilim benden böyle verim alamazsın üstüme gelme ben zorlandığımda aksini yaparım vs gibi bağırdı çağırdı evden çıktı gitti geldi çocuğu güya avm ye götürdü ama 1 saat sonra geri geldiler orda da isteksizmiş. Sürekli hem suçlu hem ilgisiz hem de küsüyor. Şimdi artılarını eksilerini anlatmak istemiyorum çünkü konu eşim iyi mi kötü mü boşanmalı mıyım değil. Hem çoçuğumun hem benim iyiliğim icin nasıl bir tavır almalıyım. Yoruldum ve bunaldım. Küsmelerden kendimi geçtim çoçuğa ilgisizliğinden. Kendi haline bıraksam diyorum yapımda yok. Her şeyi düzeltmeye muktedir olduğum inancım yerleşik problemlere dayanamıyorum çözene kadar. Belki meslekidir bilmiyorum. Akıllı kadınlardan yorum bekliyorum.
Siz çareyi nerede buldunuzBenim eşim de öyle ben bağırıyorum kızıyorum ya da kızacağımı söylemekle tehdit ediyorum böyle şeyler yapmasam evde işler yürümüyor ha benim bu sebeple evliliğim bitecekse de defolsun gitsin bitsin zaten.
Çare aradığım da yok bulduğum da yok evde hayatımızda işler yürüsün çocuğun evin sorumlulukları yerine getirilsin bir dediğimi 1000 kere söylemek zorunda kalmayayim kafi benim için. Artık sevgi ilgi arayışını çoktan kaybettim. Zaten robota bağlayan insanlar ilgisiz ve sevgisiz de oluyor aynı zamanda. Bu arada ben de çalışıyorum eşim de çalışıyor. Ama ben söylemeden bir çöp yerden kalkmıyor. Tatlı dil kullanmaktan da çok yoruldum. Tabii ki ilk 1.02 söyleme konusunda hala tatlı dil kullanıyorum ama baktım ikinci söyleyişi hala yapılmamış bak artık kızacağım diyorum. O da senin kocan gibi üste çıkmaya çalışıyor ben onu bastırıp ben üste çıkıyorum neden çünkü haklıyım yapacak bir şey yok beğenmeyeni kapı oradaSiz çareyi nerede buldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?