Ben söylesem ayıp mı olur?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende bunu düşünüyorum.Uygulama kaynımda olsa cezalı olanlar oradada gözüküyor.Ee nasıl bakmıyor anlamıyorum.Çıkartmak basit birşeymiş.Ben söylesem yanlış mı olur? Biraz araştırdım avukata falan veriyorlarmış.

Amaaann ne gerek var bunlara.

"Eve ptt'den yazı geldi, bizim hgs etiketinin çipi bozulmuş yenisini çıkartın" diyerek konuyu kapatın. Acele çıkartın ceza gelmesin dersiniz hemen gider kaynın çıkartır.

Kızlar kayınvalidemlerin kullandığı arabanın Hgssi eşimin üzerineydi.Bir sinirle 3 4 ay önce iptal ettim.Uygulamadan bakınca geçiş ihlalleri gözüküyor.Kaynımın falan iptal oldugundan haberi yok.Eşim nasıl söyleyeyim diyor. Ben söylesem ayıp mı olur?

Eve ceza bildirimi gelince neler yaşanacak, bekleyip görelim.

Kızlar kayınvalidemlerin kullandığı arabanın Hgssi eşimin üzerineydi.Bir sinirle 3 4 ay önce iptal ettim.Uygulamadan bakınca geçiş ihlalleri gözüküyor.Kaynımın falan iptal oldugundan haberi yok.Eşim nasıl söyleyeyim diyor. Ben söylesem ayıp mı olur?
Söyle gitsin baboş yapmışsın yapacağını zaten shdjdjfj. O değil de, cezayı ödemesin seninki bari ona dikkat et. 😂

Peki şunu sormak istiyorum.Eşim 4 5 sene emek verdi araç aldı. Bunu kanınız kullansa.Hgssini eşiniz ödese zorunuza gitmez mi? Mevzu 8 10 lira degil, enayi yerine konmak.
Aracı eşin almadı almadı almadı. Engelli aracı o. Babası ile birlikte aldılar. Azcık utan artık ya.

Eeeee tamam eşinin takmadığımı sen niye takıyorsun ya evliliğinin en güzel yılları üzmeyin kendinizi böyle şeylerler yıpratmayın

Evliliğinin en güzel yılları mı ?🙄 Adamın bekar erkek kardeşi, abisinin mutluluğunu görünce; bırakın evliliği, evlilik düşüncesine bile tövbe etmiş.

Evliliğinin en güzel yılları mı ?🙄 Adamın bekar erkek kardeşi, abisinin mutluluğunu görünce; bırakın evliliği, evlilik düşüncesine bile tövbe etmiş.
Akşama kadar evde pinekleyen g.t gezdiren adam bu düşün, paralı kız bulmuş evlenmiyo dkfkfk

Ya şimdi bu ceza gelecek olsa size mi gelecek eşinizin ailesine mi? Süreç nasil oluyor? Es ailesine gelecekse oh olsun insan kullandığı arabanın hgs geçiş işlerini takip edip ödemez mi? Yok eğer size kalacaksa eşinize ödetecek misiniz 🤔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X