Ben söylesem ayıp mı olur?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya şimdi bu ceza gelecek olsa size mi gelecek eşinizin ailesine mi? Süreç nasil oluyor? Es ailesine gelecekse oh olsun insan kullandığı arabanın hgs geçiş işlerini takip edip ödemez mi? Yok eğer size kalacaksa eşinize ödetecek misiniz 🤔
Ailesine gelecek. Ve 10 katı falan yazıyor internette.Ödesin istemiyorum tabiki. Birde şu var. Her geçtiklerini ödesek 15 günde gözükmeyen cezalarda olurmuş.

Aracı eşin almadı almadı almadı. Engelli aracı o. Babası ile birlikte aldılar. Azcık utan artık ya.

Eş babayla birlikte mi almış?
Yoksa baba ve iki kardeş birlik olup mu almış?
Hadi öyle almışlar arabanın bakımı,masrafı cartı curtu eşi mi ödüyor?
Kimin bu araba? Tek kişinin mi danaya girer gibi mi alınmış?

Eşim babasıyla aldı.Normalde arabayı vermeden bakım falan herşeyi bizdeydi. Ama 1 senedir arabayı kullanmıyoruz. Eşim geçen gün kullanacaksanız bakımını yaptırın arabanın demiş.Onlar yaptıracak artık

Engelli babanne üzerinden eşi babası ile birlikte alıyor, kaynının dediği gibi bir katkısı yok, babasının payını sahipleniyor, baba da destekliyor zaten.

Peki mesela kaynım 5gün önce bıryere gitmiş. Ücretli yoldan geçmiş. Sistemde gittiği gözüküyor. Ama dönüş yolu gözükmüyor. Acaba hepsi gözükmüyor mu? Bazen 15 gün öncesi gözükmüyor diyor.

Bu kadar bakmak da neyin nesi ya?
Madem biniyorsun maden artık sorumluluğu bizde değil diyorsun ya ben onu hgs geçişini de iptal ettim nasılsa biz kullanmıyoruz artık deyin.
Siz o arabayı sattırmadan da rahat etmezsiniz ya neyse...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X