- 19 Mayıs 2020
- 47.317
- 212.573
- 548
- Konu Sahibi Fight4freedom1
Birbirlerini yiyip durmaktan balayı yapmayı unuttu bunlar.Herkesin balayı anlayışı farklıysa demek.Hesap kitap yapmaktan perişan oldular.
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birbirlerini yiyip durmaktan balayı yapmayı unuttu bunlar.Herkesin balayı anlayışı farklıysa demek.Hesap kitap yapmaktan perişan oldular.
![]()
Haklısınız.Zaten ailesinden uzaklaşmak için başka şehre gitmeyi düşünüyorum
Yarın arayıp eve kağıt geldi, aktif etiketiniz iptal edilmiştir, ihlalli borçlarınızı ödeyin yazıyor desem nasıl sizce.Eşiniz ptt kağıdını göreyim diyebilir ya benimki kağıdı isterdi ben bakayım bi diye
Düzenleme; tamam karşı tarafa böyle söylenecek evet olur
Maalesef yakın olmuyor.Bunu ben de istiyorum bacım. Gerçekten erkek tarafına yakın olmak çok garip bir duyguymuş...
Ailesine gelecek. Ve 10 katı falan yazıyor internette.Ödesin istemiyorum tabiki. Birde şu var. Her geçtiklerini ödesek 15 günde gözükmeyen cezalarda olurmuş.Ya şimdi bu ceza gelecek olsa size mi gelecek eşinizin ailesine mi? Süreç nasil oluyor? Es ailesine gelecekse oh olsun insan kullandığı arabanın hgs geçiş işlerini takip edip ödemez mi? Yok eğer size kalacaksa eşinize ödetecek misiniz![]()
Ben aracı gözden çıkardım zaten.Kaynımın her kullandığı Hgsyi ödesin istemiyorumEeeee tamam eşinin takmadığımı sen niye takıyorsun ya evliliğinin en güzel yılları üzmeyin kendinizi böyle şeylerler yıpratmayın
Huzursuz edip evliliğe zarar verecek noktadaysalar bence de uzaklaşın.Haklısınız.Zaten ailesinden uzaklaşmak için başka şehre gitmeyi düşünüyorum
Kocan onu gidip tıpış tıpış ödeyecek annem, söyle sen en iyisi. Duysunlar.Ben aracı gözden çıkardım zaten.Kaynımın her kullandığı Hgsyi ödesin istemiyorum
Ben aracı gözden çıkardım zaten.Kaynımın her kullandığı Hgsyi ödesin istemiyorum
Aracı eşin almadı almadı almadı. Engelli aracı o. Babası ile birlikte aldılar. Azcık utan artık ya.
Kayınbabanın üzrrine.Sanırım cezalar ona gidiyor.Arabanın ruhsatı kimin üzerine
Evet ceza ona gidecek.Kayınbabanın üzrrine.Sanırım cezalar ona gidiyor.
Eşim babasıyla aldı.Normalde arabayı vermeden bakım falan herşeyi bizdeydi. Ama 1 senedir arabayı kullanmıyoruz. Eşim geçen gün kullanacaksanız bakımını yaptırın arabanın demiş.Onlar yaptıracak artıkEş babayla birlikte mi almış?
Yoksa baba ve iki kardeş birlik olup mu almış?
Hadi öyle almışlar arabanın bakımı,masrafı cartı curtu eşi mi ödüyor?
Kimin bu araba? Tek kişinin mi danaya girer gibi mi alınmış?
Engelli babanne üzerinden eşi babası ile birlikte alıyor, kaynının dediği gibi bir katkısı yok, babasının payını sahipleniyor, baba da destekliyor zaten.Eş babayla birlikte mi almış?
Yoksa baba ve iki kardeş birlik olup mu almış?
Hadi öyle almışlar arabanın bakımı,masrafı cartı curtu eşi mi ödüyor?
Kimin bu araba? Tek kişinin mi danaya girer gibi mi alınmış?
Peki mesela kaynım 5gün önce bıryere gitmiş. Ücretli yoldan geçmiş. Sistemde gittiği gözüküyor. Ama dönüş yolu gözükmüyor. Acaba hepsi gözükmüyor mu? Bazen 15 gün öncesi gözükmüyor diyor.Evet ceza ona gidecek.
Cevabımı benden önce vermişsinNe arabaymış yaaaaa![]()
Peki kağıt geldi iptal olmuş mu diyeyim. Yoksa ben sinirle iptal ettim miKocan onu gidip tıpış tıpış ödeyecek annem, söyle sen en iyisi. Duysunlar.
İptal olmuş de, yerlerse sıkıntı yok.Peki kağıt geldi iptal olmuş mu diyeyim. Yoksa ben sinirle iptal ettim mi
Peki mesela kaynım 5gün önce bıryere gitmiş. Ücretli yoldan geçmiş. Sistemde gittiği gözüküyor. Ama dönüş yolu gözükmüyor. Acaba hepsi gözükmüyor mu? Bazen 15 gün öncesi gözükmüyor diyor.
Hiç karismasan kendileri öğrense çok mu vicdansızlik olurPeki kağıt geldi iptal olmuş mu diyeyim. Yoksa ben sinirle iptal ettim mi