- 16 Aralık 2015
- 583
- 63
- 13
- 32
- Konu Sahibi generalsmoker
-
Hani ayrılıyodun sen sevgilinden? Gelmeyeceğini söyle.Hepinize Günaydın suan moralim çok bozuk sevgilim bir aydır yurtdışında idi.bu süreç te o beni ben onu çok özledik. Bugün buraya geliyor yarın tekrardan iki hastalığına başka bir yere gidecek bir aydır görüşmüyoruz bir günde olsa işe ara ver görüşelim dedim dii demez olsaydım ben bugun mens olmuşum ağda yaptıracaktm oysa ne yapsam da kurtulsam bu durumdan bugün için sadece fikriniz varmi
menstrüasyon demek istemiş arkadaşhic bisey anlamadim mens nedir
Hayır nasıl söylerim bir gün için o işine ara verip geldi ben nasl gelemem diyebilirim neyse akacak kan damarda durmaz :) kalsn böyleHani ayrılıyodun sen sevgilinden? Gelmeyeceğini söyle.
Yaa canım mens te kısaltilmis hali biliyorsn bize hocalarımiz mens dmeeyi öğretti ne yapalimmenstrüasyon demek istemiş arkadaşmens oldumu da ilk defa gördü bu gözler. Kısaca adet, regl, aybaşı canım.
Olmaz öyleYuzundeki tuyleri al bence yinede nolcak ki.
Tabi orası öyledir ama mens oldum deyince de bi tuhaf geldi bana daYaa canım mens te kısaltilmis hali biliyorsn bize hocalarımiz mens dmeeyi öğretti ne yapalim
Adet olurken gunah diye mi yoksa agridan falan mi alamiyosun anlamadimOlmaz öyle
DoğrudurTabi orası öyledir ama mens oldum deyince de bi tuhaf geldi bana da
Ben bayadir kendim almıyorum alamıyorum acısı da aşırı oluyorAdet olurken gunah diye mi yoksa agridan falan mi alamiyosun anlamadim
Bende tam tersi fazlasıyla enerjik oluyorum mesela isten izin aldım bu sorunuma care bulayim kendimi dışarı atacağım hemenMens neymis regl miymis?
Onu bunu bilmem de, ben reglken krali gelse kalkamam yataktan. Ölum dosegi gibi yatiriyor insani illet
Jilet tüyleri sert çıkarıyor bu sebeble kuaföre ağda ya gidecektim adetim diye bikini bölgesine dokunmaz ben biliyorum yaniNe alaka anlamadım? Bacağını kol altını al işte. Tampon kullanıp bikiniye de jilet yapabilirsin
Evet onun için sordum zaten ama neden olmasınSende pantolon giy bacakların gözükmez de ,senin neyi kafana taktığını da tam olarak anlamadım.İlşki için diyorsan mens(bana da mens dedirttin )olmuşken ilişki olmaz zaten.
olamaz yaa olacak gün bugünü buldu of ki ne ofAynen oyle.
Iliski mevzusu icinse aman aman mikrop falan kaparsiniz, al basina bela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?