Ben şuan ne yapacağım

Salı Günleri kuaför ler kapalı burda nöbetçi kuaför de çok doludur diye gitmedim adetimde düzensiz dir pat diye oldu

anavatan kan ağlıyor
tarla çamurlu
yollar kapalı falan dersin
adet oldum demeye mi çekiniyosun anlamadım valla seni generalsmoker
Ya aslında çekinmiyorm bu dönemde daha istekli olduğundan bazi kadınlar bende oyle e bir aydır da gormemisim süpriz oldu bu durum söylersem sarılıp kalacak bende istemiyorum böyle bir şeyi

Bi günde konu açmayıverin kardeşim diyesim geliyor bazı kişilere. Mune abla başınıza silah dayamıyor ya nerde bugünkü konun diye... Konu bulamamazlıktan bu haller bu edalar..
Bir ilke imza attı ama ,daha önce böyle bir konu gördün mü senAlgılamada bile başta zorluk yaşadım,

kelime literatürüme bir yenisi daha eklendi

arkadaşım nasıl anlamayacak adam ben orasını da anlamadım..
buluşun görüşün sevişmeyiverin bu seferde ..

Salı Günleri kuaför ler kapalı burda nöbetçi kuaför de çok doludur diye gitmedim adetimde düzensiz dir pat diye oldu

o zaman yerinde olsam evde kendim hallederim ağda işini, acısa da...
çünkü zaten kuaförlerin hijyeninden emin olamıyoruz bir de adetliyken çok riskli buluyorum ben.

cinsel ilişki için de, illa seviye 5 e geçmeye gerek yok, daha light olsun bu seferlik,
partnere bu durumdan haber vermemek pek hoş olmayabilir,
en nihayetinde bu işin sonu kötüye de patlayabilir.

oh be, ne rahatmış evli olmak, hiç böyle şeyleri düşünmüyorsun

Bir ilke imza attı ama ,daha önce böyle bir konu gördün mü senAlgılamada bile başta zorluk yaşadım,
Ahh bu KK ne konular gördü. Ama şu an ilk sayfada her daim güncel bunla beraber bi konu daha var. İkisi de aynı mantıkta.

Ya aslında çekinmiyorm bu dönemde daha istekli olduğundan bazi kadınlar bende oyle e bir aydır da gormemisim süpriz oldu bu durum söylersem sarılıp kalacak bende istemiyorum böyle bir şeyi

ilk günün yoğun mu geçiyor ki?
madem sevişesin geldi tüylerden bi defalık jiletle kurtul bi günk değil mi bu
sonra da artık adet olduğunu anlamayacağı bi şekilde ne biliyim mesela duşta falan fantazi falan derken olur gider
Allahım resmen taktik verdim ya

benden çıkabilecek en olası yol bu

Aynen öyle zor işler bu işler

Eee sizede yorum yapın diye başınıza silah dayamiyorlar değil mi ?
Eee başlığı okuyunca mağdursun diye yardım etmek istedik,kötü mü ettik.Hem bu durum bana ters olduğu halde hakaret etmeden sana yardımcı olmak amaçlı başta yorum yazdım,kızmayı gerektirecek bir durum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…