- 22 Mart 2016
- 683
- 653
- 18
- 35
- Konu Sahibi generalsmoker
Ahannnoral takıl madem![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahannnoral takıl madem![]()
Kahvaltı yapmayan bu konuyu okumasın, önce bir gitsin kahvaltı yapsın.İştahı kapanır bu sefer aç kalır mazallahişte sana fırsat çocuğa da illa görüşelim demişsin
eli boş dönmesin bari
sabah sabah daha yazmıyım ben en iyisii
Anlamazsa ister diye
Salı Günleri kuaför ler kapalı burda nöbetçi kuaför de çok doludur diye gitmedim adetimde düzensiz dir pat diye olduöyle bir anlatıyorsunuz ki, sanki her duruma şok olmuşsunuz gibi.
yani mens olacağınız zaten belli değil miydi,
ağdayı da bugüne geciktirmişsiniz bilerek,
e erkek arkadaşınız da bugün çıkıp gelmedi sürpriz diyerek herhalde, haber vermiştir en az bir iki gün öncesinden.
bi zahmet dün yaptıraydınız ağdanızı...
İnşallah ileride evlendiğinde de eşine karşı bu kadar anlayışlı olursun.Anlamazsa ister diye
Ağda yaptırırken tanpon kullan işte kız sen regl nası durdururum mu soruyosun hakketen anlamadım :))))Ben anladım :) yardimci olamiyorsunz ben belki değişik fikirler çıkar diye konu acmıştım
PekiSana adetliyken ağda yapan kuaför mü tarif edelim güzelim? Yok öyle bir kuaför
Ya aslında çekinmiyorm bu dönemde daha istekli olduğundan bazi kadınlar bende oyle e bir aydır da gormemisim süpriz oldu bu durum söylersem sarılıp kalacak bende istemiyorum böyle bir şeyianavatan kan ağlıyor
tarla çamurlu
yollar kapalı falan dersin
adet oldum demeye mi çekiniyosun anlamadım valla seni generalsmoker
Bir ilke imza attı ama ,daha önce böyle bir konu gördün mü senBi günde konu açmayıverin kardeşim diyesim geliyor bazı kişilere. Mune abla başınıza silah dayamıyor ya nerde bugünkü konun diye... Konu bulamamazlıktan bu haller bu edalar..
Evet tam olarak onu sordum da sabah Mahmurlugu anlatamamis olabilirmAğda yaptırırken tanpon kullan işte kız sen regl nası durdururum mu soruyosun hakketen anlamadım :))))
Eee sizede yorum yapın diye başınıza silah dayamiyorlar değil mi ?Bir ilke imza attı ama ,daha önce böyle bir konu gördün mü senAlgılamada bile başta zorluk yaşadım,
![]()
Salı Günleri kuaför ler kapalı burda nöbetçi kuaför de çok doludur diye gitmedim adetimde düzensiz dir pat diye oldu
Ondan hiç şüphem yokİnşallah ileride evlendiğinde de eşine karşı bu kadar anlayışlı olursun.![]()
Ahh bu KK ne konular gördü.Bir ilke imza attı ama ,daha önce böyle bir konu gördün mü senAlgılamada bile başta zorluk yaşadım,
![]()
Ya aslında çekinmiyorm bu dönemde daha istekli olduğundan bazi kadınlar bende oyle e bir aydır da gormemisim süpriz oldu bu durum söylersem sarılıp kalacak bende istemiyorum böyle bir şeyi
Aynen öyle zor işler bu işlero zaman yerinde olsam evde kendim hallederim ağda işini, acısa da...
çünkü zaten kuaförlerin hijyeninden emin olamıyoruz bir de adetliyken çok riskli buluyorum ben.
cinsel ilişki için de, illa seviye 5 e geçmeye gerek yok, daha light olsun bu seferlik,
partnere bu durumdan haber vermemek pek hoş olmayabilir,
en nihayetinde bu işin sonu kötüye de patlayabilir.
oh be, ne rahatmış evli olmak, hiç böyle şeyleri düşünmüyorsun![]()
Eee başlığı okuyunca mağdursun diye yardım etmek istedik,kötü mü ettik.Hem bu durum bana ters olduğu halde hakaret etmeden sana yardımcı olmak amaçlı başta yorum yazdım,kızmayı gerektirecek bir durum yokEee sizede yorum yapın diye başınıza silah dayamiyorlar değil mi ?