Valla arkadaşim ben de yumurtlama gününden beri kasik ağrısı yaşıyorum. Hamileysem eğer evet bu kadar erken belirti de olabiliyormuş derim :)) ama değilsem bilemiyorum. Adet günüm geldiğinde test yapacağım.Cuma sabah inşallah test yapacağım gün , onu da adetim gecikmesin diye yapıyorumyumurtlama gününden itibaren 7. Gundeym . Dünden beri göğüs uclarm değince acıyor sağa arada kramp gibi bisiler oluyor , 8 aydır ilk defa bisiler oluyor bu da gol değil bence ama vücudum benimle keşke dalga geçmese bu kadar erken olmaz zaten belirti degilmi daha olsa bile rahme gitmmstr degilmi
Evet kesinlikle çok erken canım. Ama ben konu da açtım bununla ilgili, bir haftadır kasik ağrısı yaşıyorumÇok erken kızlar hayal kırıklığına uğramayın inanın çok üzücü
Kasık ağrın ilişki sırasında mı oluyor?Evet kesinlikle çok erken canım. Ama ben konu da açtım bununla ilgili, bir haftadır kasik ağrısı yaşıyorumdoktora da gidemiyorum malum hastaneler. Ne yapicam bilmiyorum.
Ben de memeler fenaydı bu ay. Dedim bu agrıyla kesin ikiz bu.Cuma sabah inşallah test yapacağım gün , onu da adetim gecikmesin diye yapıyorumyumurtlama gününden itibaren 7. Gundeym . Dünden beri göğüs uclarm değince acıyor sağa arada kramp gibi bisiler oluyor , 8 aydır ilk defa bisiler oluyor bu da gol değil bence ama vücudum benimle keşke dalga geçmese bu kadar erken olmaz zaten belirti degilmi daha olsa bile rahme gitmmstr degilmi
Yumurtlamadan sonra kaç gün olduValla arkadaşim ben de yumurtlama gününden beri kasik ağrısı yaşıyorum. Hamileysem eğer evet bu kadar erken belirti de olabiliyormuş derim :)) ama değilsem bilemiyorum. Adet günüm geldiğinde test yapacağım.
Heray bişi oluyor zatenBen de memeler fenaydı bu ay. Dedim bu agrıyla kesin ikiz bu.neyse eegl oldum geçti. Benim de daha once hiç olmamişti boyle bir sey asla asla belirtilere bakmıyoruz.
Şu cümleyi ben yazdım sandım. Belirsizlik mahvediyor evet. Yoksa da yok olduğunu bilmek istiyor insan.Hayır değilsem olmadığımı bilmek istiyorumsorun değil ağlar hayırlısı derim alıştım da belirsizlik
Hayirr daimaKasık ağrın ilişki sırasında mı oluyor?
Benim bir kere oldu öyle yumurtlama agrisiymis adet olunca geçmişti ama inşallah bebek ağrısıdırHayirr daima
Aynen bakıyorum yok ohh kafa rahatŞu cümleyi ben yazdım sandım. Belirsizlik mahvediyor evet. Yoksa da yok olduğunu bilmek istiyor insan.
Test yaptinizmi hiçMerhaba hanımlar benim adetim 5 gün geçti daha olmadım arada sancım oluyor oda geçip gidiyor belirtim yok sadece çok üşüyorum
İnşallah canimm valla bir haftadır devam ediyor :)Benim bir kere oldu öyle yumurtlama agrisiymis adet olunca geçmişti ama inşallah bebek ağrısıdır
Bitmiyor belirtilerİnşallah canimm valla bir haftadır devam ediyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?