Ya et beni değil ama siskin yani düz değil leke gibi degisik kararsız kaldım universiteye baslıcam direk aldırıp mı baslasam hani degisim falan bilemedimet beni değilse kalsın bence
benleri sevmem
yüzde olunca hiç sevmem ama yanağımda var benim de
allahtan et beni değil
ama aldırmayı düşünmüyorum
Hanfen görmek isterseniz buranın mesaj kısmı var mı bilmiyorum ama ordan instagram adresimi verebilirim yazdıgınız takdirdegörmeden bir şey diyemeyiz tabi ki
benimde vardı yüzümün ortasında, et beni de değil normal ben de değil. hafif şişkinliği vardı. aldırdım ilk zamanlar leke oldu ama zamanla geçti çok rahat. rahatsızsan aldır. zor bir şey değil 10 dakikada alıyorlar
Anladım tesekkür ederim düsünceniz icin, bu işlemde fiyatlar naısl peki iki ben icinCanım ben aldırdım. Çok çok çok basit bir işlem. Rahatsız ediyorsa kimseyi dinleme derim
Anladım peki iz kalıyor mu benim yüzümde cünküBen devlette yaptırdım. Sigortan varsa eğer ücretsiz oluyor
Ya bu sitede yeniyimde bu soru icin farklı görüslere ihtiyacım oldugu icin acıyım dedim nerden yükleniyor foto ve silebilr miyim sonraBurnunu zoomlayip resim cekip koyarmisin yuzunu ifsa etmeden
Bakımını çok iyi yaparsan iz kalmıyor tabi büyüklüğü de önemli. Sürekli e vitaminli krem sürmen gerekir. İz de kalsa siyah bir lekeden iyidir bence fondötenle kapatırsınAnladım peki iz kalıyor mu benim yüzümde cünkü
Ne zaman aldırmıstınız acaba cok soru sordum kusura bkamayın lütfenBakımını çok iyi yaparsan iz kalmıyor tabi büyüklüğü de önemli. Sürekli e vitaminli krem sürmen gerekir. İz de kalsa siyah bir lekeden iyidir bence fondötenle kapatırsın
Ya bu sitede yeniyimde bu soru icin farklı görüslere ihtiyacım oldugu icin acıyım dedim nerden yükleniyor foto ve silebilr miyim sonra
Profil fotografımı silebiliyor muyum sonraBen dedim diye resmini korsun snra silemezsin, smdi bisey derim yanlis olur korkarim. O yuzden pek bilgim yok dogrusu geri kaldirmaktan eklemeden felan.
Sana ozelden mesaj at diycem ama o dogruya dogru en tehlikelisi. Guvenemezsin kimseye. Bence sen en temizi profil resmine bildigin zoomlamis halde burnunu koy. Ordan bakalim. Abes diye dusunme, nolucak sanki. Yuzunu sakla tamamdir. Kimseye yollama resmini, konuyada ekleme. Cunku 10 dk icinde silmezsen artik ebediyen kaliyor diye biliyorum.
Ben özelden yazıyorum sana canımNe zaman aldırmıstınız acaba cok soru sordum kusura bkamayın lütfen
Tamamdir cok sağolunnBen özelden yazıyorum sana canım
Banada yazarmısınız et ben değil yüzümde kahve renkgi küçük noktalar bide çoğaldıklarını düşünüyorumBen özelden yazıyorum sana canım
Plastic cerraha görün istersen canım hem seninki leke anladığım kadarıyla belki lazerle tedavisi felan olabilirBanada yazarmısınız et ben değil yüzümde kahve renkgi küçük noktalar bide çoğaldıklarını düşünüyorum
Hic bi yere kaydedilmiyor merak etme. Profil resmini degistirince eskisu kayboluyor. Ayni whatsapp profil resmi gibi dusun.Profil fotografımı silebiliyor muyum sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?