• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ücüncüyü dogurdum sen hala evleneceksin

35 yaşında evlendim. O yaşıma kadar neler duydum neler, lezbiyen olduğumu ima eden bile olmuştu.Hepsine gülüp geçtim ve istediğim gibi yaşadım hayatımı; gezdim, tozdum, eğlendim.
Nişanıma amcamla halam beraber gelmişlerdi, amcam halama bakarak dedi ki "bu muydu evde kalmış kız", sözde çok güzelim diye iltifat ediyor.:KK70:ve bunu nişanlımın ve ailesinin önünde söyledi.
şimdi Allah bağışlasın iki çocuğum var. Hiçbir şey için geç değil, hayatınızı yaşayın ve örümcek kafalılardan uzak durun.

Yazık başka işe yarayamamış demek.
Allah o çocuklara sabır versin,cahillik zor iş.

3 cocuk dogurmus haspam. Yazik o cocuklara boyle bir kafayla buyutecek onlari. Boyle ucuz egi tatminleri pesinde olan basit insanlarin lafini takmayin kafaniza lutfen. Mumkunse gorusmeyin de bir daha neme lazim pisligi sicrar fesadin.

Çok cahilce seni bilerek kırmak icin söylenen bir söz.Bir daha bu insanla muhattap olma.Böyle pespese dogurmasindan belli oluyor nekadar cahil bir tip oldugu.Önemli olan dogurmak deyil onlari yetistirebilmek.Biz bilmiyorduk sanki pespese dogurmayi on sene ara verdik.Yasin da hic gec falan deyil ilk cocugumu 27dogurdum ikinci cocugumuda 37 yasinda doguracagim.Asil ben 20 yasinda evlenip pespese doguran kizlara kiziyorum.

Kizlar bu lafi bana bir tanidik dedi. Bende cevabini verdim tabi. Ama yinede icim acidi, insanlarin diline düsmekten. Evlenememek ayip bisey mi? Neden kadn olarak birbirimizubu kadar kiriyoruz? Yas 30...
Yani bunlar haset insanlar ya kulak asma dogurduysan allah bagislasin bunun senin evlenmenle nasıl bagdastirilabilirki saçmalık. Takma kafana nasibin biryerde seni bekliyordur

Sanırsın arkadaş atomu parçalamış. Alt tarafı korunmasız sevişerek üremiş.Milyonlarca sperm arasından üç hızlı sperm 3 yumurtayı döllemiş.Arkadaşına da böbürlenmesi kalmış.
Ben 30 yaşımdayken fink atıyordum ,hiç de pişman değilim.

Birine asik olcamda, evlencemde cocuk dogurcamda... cok zaman alir :KK43:
Canım bende senin gibi düşünüyordum hatta hiç evlenemeyeceğimi sanıyordum ki karşıma eşim çıktı. 3 ay içinde evlendim 2 yıl sonra çocuk doğurdum herşey kısmet işi hiç ummadığın anda karşına çıkar.

Size bunu söyleyen tanıdık seviyesinin boşboğazin tekiymiş bence kafanıza takmaniza bile değmez.it ürür kervan yürür..Cok severim bu atasözümüzü.

Kizlar bu lafi bana bir tanidik dedi. Bende cevabini verdim tabi. Ama yinede icim acidi, insanlarin diline düsmekten. Evlenememek ayip bisey mi? Neden kadn olarak birbirimizubu kadar kiriyoruz? Yas 30...
cahil kesim olduğunu düşünüyorum isteyen hiç evlenmez isteyen yirmisinde hemen evlenir bu insanların kendi kararı

Bak Bunu söyleyen ağır mutsuzdur yada seni cekemiyordur hem kOca hem 3 çocuk ceviricek ne stres stres ... Aynısını ablama diyen başka bir bayan boşandı öteki arkadaşıda bi cocuk la kaldı ve bosandı büyük konusmayacaksin arkadaşım :) Önemli olan hayırlı olması hep derim.

yasında ne varmış ben ve birçok arkadaşım 30 yaş üstü evlendikten sonra çocuk sahibi olduk ,kimse bir yere geç kalmıyor,bir arkadaşın dediği gibi hayvanlarda doğuruyor bununla marifet sahibi olduğunu sanmasın kimse ,mesele karakter sahibi olabilmekte ,uyız oldum kadına gece gece ,hem bununla nasıl övünür ki allah korusun sınav dünyası ,övündüğü şeyle sınamasın allah ,tövbe tövbe ya

Ben 19 yaşındayken biri bana; ooo sen evde kalmışsın, senin yaşındayken benim 3 tane çocuğum vardı dedi yaaa.

O zaman küçüktüm pek cevap veremedim ama sadece daha küçüğüm evlenipte ne yapıcam, okuyup mesleğimi elime almak istiyorum, derdim evlenmek değil demiştim.

Yine iyi cevap vermişim be :D

Konu sahibi böylelerine cevabı yapıştır, sonra o bozulan suratı izle.
Hiç takma bak ne güzel okumuşsun, senin yaptığından daha güzeli olamaz.
Ayrıca evlenip 3 çocuk yapana da madalya takmıyorlar.

Benim canimi yakmak istedi. Ve maalesef basardi. Cünkü hayalim hep anne olmakdi. Bu gidisle zor :KK43:

Anladım ozaman çok fena hadsizlik yapmış. Çok ayıp bir insan böyle bir şey derken Allah tan korkmalı (bence yani ben korkardım söylemeye). Sizde inşallah gönlünüze uygun olanını bulup evlenirsiniz herşey nasip kısmet be. Belkide o içten içe aenin bekar hayatı yaşamanı kıskanıyordur imreniyordur ondan canını acıtmak istemişdir

Üzulduğünuz şeyé ilerde guluceksiniz. Herşey nasip hiç kafaya bile takmayın. 30 yaş geç değil ,30 yaşıma ramak kaldı anneyim ama hala çok genç hissediyorum. Hatta geçen gün insanin ruhu hiç yaşlanmıyor diye düşündüm. İçindeki ruh kocamadiysa yasin önemi yok .

kadin olarak birbirimizi kirmamiz, bir kadinin nereden ve nasil darbe alacagini yalniz bir kadinin bilmesinden kaynakli.
sizi mi kiskaniyor hemcinsiniz... sizde onda olmayan bir sey mi var... caninizi mi acitmasi gerek. nereden vuracagi belli.
lutfen takilmayin. onunuze bakin.

Amaann banel tipler cook.hayati cocuk dogurmak ve buyutmekle geciren aslinda icindeki yorgunlugu mutsuzlugu bu sekilde disa vuran tipik kadin vakasi.gul geccc sanane de olsin bitsin.yada cok cokmussun ya en az 10 yas ileri gitmissin senin koca elden giderse hic sasirma emi de bak nasil morariyolar

Kendisi hayatta var olabilmeyi, hayatı "çocuk yapmak, kociş" olarak algıladıysa size bu çemkirmeler çok normal.

Tabi bunlar "çok şey" ama "her şey" değil... Evlat eş hayatın süsü, hayatın kendisi demek değil. Zaten kendi varlığını başka insanların varlığıyla hissedebilen bir ahmak ne kadar ciddiye alınabilir. Ben henüz 23 yaşımdayım. Boyumdan ve yaşımdan büyük sıkıntılar çektim.( Erken evilik teşebbüsü) Şükür ki Allahın izni ile toparladım hayatımı. Hayatımın başrolünde ben olduğumu eşin evladın yardımcı oyuncu olduğunu çok net gördüm. Kendime değerim ve saygım arttı. Çevremdeki erkeklerin de bana saygısı arttı.

Eminim bu vaka'nın baş müsebbibi çevresindekiler tarafından amiyane tabirle "sırtından sopayı karnından çocuğu eksiltme" mottosu ile yetiştirildi/yetiştiriliyorlar. Zira kendi tercihleri doğrultusunda bekar kalmış (üstelik henüz 30larında) gencecik hanımlara doğurganlığını sivriltip bununla yargılamasını küçümsemesini açıklayacak başka neden bulamıyorum.

Neyse ben sakince oturup anatomimi çalışayım en iyisi.:kahve:

Son düzenleme:
Bu aptallıkla , kötülükle ne güzel çocuklar yetiştirir ya. O aptal yapacak bir şey bulamadığından çocuk yapmıştır.

Back
X