• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ücüncüyü dogurdum sen hala evleneceksin

Benimde bir arkadaşım senelerdir evlenmek istiyor senelerdir dediğime bakmayın daha 30 yaşında ama okul veya iş hayatı yok aile biraz evde kalmış muamelesi yapıyor artık evlenmiş ayrılmış çocuklu kişiler istemeye geliyorlar oda haliyle onları istemiyor... ayrıca çok marifetli ve inanılmaz güzel ama kısmet işte bir akrabası evlendirme programına katıl demiş ağlamıştı çok üzldüm o kadar iyi bir kız ki şans diyorum bu duruma... siz ne güzel okumuş meslek sahibi olmuşsunuz verdiğim örneğe göre sosyoekonomik durumunuz oldukça iyi tam hayatını yaşayacak zamanlarınız bunu söyleyip sizi kıran kişinin kıskançlık fesatlık peşinde olduğunu düşünüyorum hiç takılmayın

Benimde bir arkadaşım senelerdir evlenmek istiyor senelerdir dediğime bakmayın daha 30 yaşında ama okul veya iş hayatı yok aile biraz evde kalmış muamelesi yapıyor artık evlenmiş ayrılmış çocuklu kişiler istemeye geliyorlar oda haliyle onları istemiyor... ayrıca çok marifetli ve inanılmaz güzel ama kısmet işte bir akrabası evlendirme programına katıl demiş ağlamıştı çok üzldüm o kadar iyi bir kız ki şans diyorum bu duruma... siz ne güzel okumuş meslek sahibi olmuşsunuz verdiğim örneğe göre sosyoekonomik durumunuz oldukça iyi tam hayatını yaşayacak zamanlarınız bunu söyleyip sizi kıran kişinin kıskançlık fesatlık peşinde olduğunu düşünüyorum hiç takılmayın

hic mi yok etrafinizda bir tanidik,esinizin arkadasi akrabasi, kuru kuru üzülmek yetmiyor :) destek olmak lazim bekarlara... kader gayrete asiktir malum..

hic mi yok etrafinizda bir tanidik,esinizin arkadasi akrabasi, kuru kuru üzülmek yetmiyor :) destek olmak lazim bekarlara... kader gayrete asiktir malum..

Yok yurtdisinda yasiyorum burda daha zor Karsima cikanlarlada bi sekilde olmadi

Aa bende bana yazdin sandim canim:) ama aynisi banada gecerli tabi artik benden gecti sanirim :S

ya niye gecsin Allahiniseversen alti üstü 88li dogumlu degil misin sen? daha gecen gün sevgilinden ayrildin hem biraz kafani dinle, gerizekali insanlari kafaya takarsak isimiz zor onlar her yerdeler =)

Sanane evlenemediysem evlenemedim,belki ben gayim,belki ozel bi görevdeyim,belki dedektifim,belki de trolum de yakında seni trollıcem,
Hayır sen evlendin de noldu,dogurdunda noldu,altın mı s...cıyon,
demek ki o kadar güzel bisey ki, seni bu kadar patavatsızlastırdıysa,
Noldu, gazozlarına aradıgın kapagı buldun mu?

Bulduysan bundan sonra, bin düşünür, bir söylersinEn Büyük KK

Malesef yok canım :) zaten farklı şehirlerdeyiz birde hep kötü olmaktan korkuyorum daha önce bir kaç çift tanıştırdım iyiyken Allahtan kötü bişey olunca direk senden biliyorlar :)

Malesef yok canım :) zaten farklı şehirlerdeyiz birde hep kötü olmaktan korkuyorum daha önce bir kaç çift tanıştırdım iyiyken Allahtan kötü bişey olunca direk senden biliyorlar :)

böyle böyle iste millet biriyle tanistirmaya cekinir oldu :/ akli basinda insan kendisi tanimaya calisir senden bilmez...

ya niye gecsin Allahiniseversen alti üstü 88li dogumlu degil misin sen? daha gecen gün sevgilinden ayrildin hem biraz kafani dinle, gerizekali insanlari kafaya takarsak isimiz zor onlar her yerdeler =)

Evet öyle bide bu sefer yine olmadi ya ondan baya üzgünüm

böyle böyle iste millet biriyle tanistirmaya cekinir oldu :/ akli basinda insan kendisi tanimaya calisir senden bilmez...
Aynen canım şu da var mesela senin arkadaşın olarak çok iyi birisi karekter sahibi diyorsun tanıştırıyorsun bir bakıyorsun adam sevgili olunca bambaşka biri olup çıkıyor insan herşeyden korkuyor

Aynen canım şu da var mesela senin arkadaşın olarak çok iyi birisi karekter sahibi diyorsun tanıştırıyorsun bir bakıyorsun adam sevgili olunca bambaşka biri olup çıkıyor insan herşeyden korkuyor

beni zamaninda arkadasim biriyle tanistirmisti sagolsun, o is olmadi ama hersey gayet normal devam etti :) kisiden kisiye degisir,tanisip karari kisi verir ama bazi insanlar bi alem orasi da dogru.

Boş insan iste ortaya koyup başardim diyebileceği biseyı yok cocuklari öne süruyor ne çirkin bir laf

Deseydin ya marifet üc tane yapmakta degil üçünüde ahlakli merhametli külturlü yetiştirmekte

O bayanla karşılaştığında ona şunu söyle "Ben doğurdum " değil "Rabbim emanet etti bu üç evladı bana." O kadın kibre kapılmış belli ki...Ona kulak asma,herkesin nasibi bellidir ve zamanı geldiğinde çıkar inşallah karşına:dua:

sanki bazı şeyler insanın kendi elinde .. insanlar ne kadar kötü olmuş. . hersey nasip kısmet . . elinde olan bişey değil herseyin bi vakti zaman ı var . .
adi nin biri de bana aynen şunu dedi..
size dediği gibi . .
Bu doğurana kadar ben 3 cü yü doğururum kadınlar ve kendisi hep birlikte güldü . .
benim çocuğum olmuyor . . yutkundum ağlamamak için çok zor tuttum kendimi . .
üstünden zaman geçti hiç unutmadim aklıma geldikçe üzülüyorum ve diyorumki allahım duyan sensin bilen sen sana havale ediyorum o insanları . ..

O bayanla karşılaştığında ona şunu söyle "Ben doğurdum " değil "Rabbim emanet etti bu üç evladı bana." O kadın kibre kapılmış belli ki...Ona kulak asma,herkesin nasibi bellidir ve zamanı geldiğinde çıkar inşallah karşına:dua:

ah keşke insanlar bunu anlasa . .
kendileri yapıyor sanıyorlar çocukları
allah onlara nimet vermiş ama şükür yok..
geçen biri geçti yanımdan Naber dedi iyim dedim sen nasılsın . . iyi . .
eee naptin bebek yokmu hala yok . . kız benimkinin odası bile hazır ikinci için.. senin daha birinci bile yok..

Henüz bitane çocuğu var ikincinin odası hazirmis o kadar eminki ikinci olacağına . .
benim çocuğum olmuyor bana dediğine bak . .kafamı egdim devam ettim yoluma . . insanlarla ugrasmak o kadar zor ki çok yipratiyor vallaha . ..

Back
X