Ben uyurken galiba biri gozetliyormus

Dmlaaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2022
15
-161
1
28
Lütfen yardım edin. Esim yok küçük bi kızım var yaşadığımız yer bina ama biz bahce katında kizimla yaşıyoruz kimseyi tanımam mesafeli bi insanmdir yarım saat önce yani saat sabah 4bucuk civarında birden uyandım uyandığım gibi bi ses duydum pencereye geçtim 1 dk kadar baktım bisey göremedim bana öyle gelmiştir diye dusundum pencereden çekildikten 1 dk sonra yine aynı sesi duydum ve pencereye geçtim sitenin çıkışı olmayan taraftan pencereme yakın taraftan bi adamın yürüdüğünü gördüm meğersem o ses adamın yurudugu zaman ki terliginin sesiymis galiba gece izleniliyormusuz hiç kimsenin yaşamadığı tarafta penceremizin önünden çıktı tam dönüş yapmayıp demirlerin üstünden ayağını atıp diğer tarafa geçip gitti.. şimdi ne yapmam lazım gece sıcak diye kalın perdeyi pencerenin üstüne atmıyordum sitede bi kamera var ama söylersem adım çıkar rezil olurum konu polise taşınırsa serbest bırakılıp bi cezası yoksa kendimi rezil ettiğimle kalırım herkes duyar lütfen biri yardım etsin🥺

Lütfen yardım edin. Esim yok küçük bi kızım var yaşadığımız yer bina ama biz bahce katında kizimla yaşıyoruz kimseyi tanımam mesafeli bi insanmdir yarım saat önce yani saat sabah 4bucuk civarında birden uyandım uyandığım gibi bi ses duydum pencereye geçtim 1 dk kadar baktım bisey göremedim bana öyle gelmiştir diye dusundum pencereden çekildikten 1 dk sonra yine aynı sesi duydum ve pencereye geçtim sitenin çıkışı olmayan taraftan pencereme yakın taraftan bi adamın yürüdüğünü gördüm meğersem o ses adamın yurudugu zaman ki terliginin sesiymis galiba gece izleniliyormusuz hiç kimsenin yaşamadığı tarafta penceremizin önünden çıktı tam dönüş yapmayıp demirlerin üstünden ayağını atıp diğer tarafa geçip gitti.. şimdi ne yapmam lazım gece sıcak diye kalın perdeyi pencerenin üstüne atmıyordum sitede bi kamera var ama söylersem adım çıkar rezil olurum konu polise taşınırsa serbest bırakılıp bi cezası yoksa kendimi rezil ettiğimle kalırım herkes duyar lütfen biri yardım etsin🥺
Bahce katindasiniz,ins demir parmaklik flaan vardir Rezillikten daha onemli konular var burda,guvenliginiz..Tabiki sikayetci olun.

Hangi aşamaya kadar rezil olurum adım çıkar diye düşüneceksiniz? Yani sınırınız nedir? Korumanız gereken küçük çocuğunuz var. Ondan daha mı önemli adınızın çıkması?

Yarın gelir yine bakar, ertesi gün gelir camı tıklatır, haftaya pencereden girebilmenin yollarını arar...Niye korkuyorsunuz? Gidin site güvenliğine kameralara bizzat kendiniz bakın. Adam tahmin ettiğiniz şeyi yapıyorsa da polise şikayet edin. Ya da etmeyin, canımızın önemi yok yeter ki rezil olmayalım deyip susun oturun.

Gece biri küçük bir kız çocuğunu ve bir kadını penceresinden dikizliyor belki videolarını çekiyor, bunu şikayet edince sizin adınız çıkıyor öyle mi? Hanımefendi aklınız başınızda mı sizin? Asıl adınız bunu farkedip göz yumarsanız çıkar. Röntgenci sapık değil de siz niye rezil oluyorsunuz? Ağır sçmalıyorsunuz valla.
Şikayet etmek dışında yapılabilecek birşey yok neyi soruyorsunuz? Uyuduğunuz odayı değiştirip perdeler açık uyumayın

Hangi aşamaya kadar rezil olurum adım çıkar diye düşüneceksiniz? Yani sınırınız nedir? Korumanız gereken küçük çocuğunuz var. Ondan daha mı önemli adınızın çıkması?

Yarın gelir yine bakar, ertesi gün gelir camı tıklatır, haftaya pencereden girebilmenin yollarını arar...Niye korkuyorsunuz? Gidin site güvenliğine kameralara bizzat kendiniz bakın. Adam tahmin ettiğiniz şeyi yapıyorsa da polise şikayet edin. Ya da etmeyin, canımızın önemi yok yeter ki rezil olmayalım deyip susun oturun.
Biri evimi mahremimi gözetliyor diye şikayet edince ben niye rezil oluyorum adım çıkıyor ya
Nolur anlatın anlayamıyorum

Site de güvenlik yokmu gece takipte kalmaları gerekiyor
Her yerde kamera olması gerekiyor
Eğer herşeyi tam bir siteyse gece ucan kuşu görmeleri gerekir
Yönetime söyleyin gerekli önlemi alsınlar
Aynisi devam ederse hem site yönetiminden de şikayetçi olursunuz
Polise de şikayet edersiniz

Kesinlikle

Uyuyan bir anne ve bebeği neden gözetlenirki ? İnsanlar ne kadar sapık ruhlu iğrenç oldular yazık .

Ayrıca polise gitsem ne olacakki endişenizi anlıyorum hakta veriyorum ,ülkemizde onca kadın cinayeti faili aftan yararlanıyor . Onca şikayetlere rağmen tacizden, tecavüzden iğrenç pislikler serbest bırakılıyor . Sonrası malum , işte böyle artık kadınlarımızda korkuyor zaten şikayet etsem ne değişecekki diye .

Bu sizin değil gözetleyenin rezil olacağı bi konu.

Şimdi aklimiza gelmeyen bir olay var sanırım eğer o adamı siteden başka biri farkederse birde kötü niyetli olurlarsa vay haline.eve adam aldı gece çıkardı diye asil adını çıkarırlar. Şimdi sen bu olaya göz yumup kapatmaya çalışıyosun ama velevki adamı bir kaç kere gören olur senin eve aldığını falan zannedip iyice dedikodunu yayarlar. O pislik herifi mutlaka kameraya almışsa sikayette bulun ama dediğim olayları unutma.

Gerçekten cok rezil bir durum birinin sizi izlediğini soyleyip sikayetci olmak, aman diyorum sakın sakın...
Kafa yapisina bak Allahim

Rezil mi olursunuz?? Adamla karsi karsiya gelirsem sonra bize tehdit olusturur, korkarim derseniz eyvallah da. Rezil olurum ne demek ya Ne alaka

Back
X