Ben uyurken galiba biri gozetliyormus

Hiç de rezil olmazsınız. Güvenliğiniz önemli. Başkaları için yaşamayın lütfen. Hemen şikayette bulunun. Yönetimle konuşun, duvarların üzerine kimsenin bahçeye geçwmeyeceği uzunlukta teller yaptırsın.

Bugün tepkinizi koyarsanız yarın canınız sıkılmaz.

Lütfen yardım edin. Esim yok küçük bi kızım var yaşadığımız yer bina ama biz bahce katında kizimla yaşıyoruz kimseyi tanımam mesafeli bi insanmdir yarım saat önce yani saat sabah 4bucuk civarında birden uyandım uyandığım gibi bi ses duydum pencereye geçtim 1 dk kadar baktım bisey göremedim bana öyle gelmiştir diye dusundum pencereden çekildikten 1 dk sonra yine aynı sesi duydum ve pencereye geçtim sitenin çıkışı olmayan taraftan pencereme yakın taraftan bi adamın yürüdüğünü gördüm meğersem o ses adamın yurudugu zaman ki terliginin sesiymis galiba gece izleniliyormusuz hiç kimsenin yaşamadığı tarafta penceremizin önünden çıktı tam dönüş yapmayıp demirlerin üstünden ayağını atıp diğer tarafa geçip gitti.. şimdi ne yapmam lazım gece sıcak diye kalın perdeyi pencerenin üstüne atmıyordum sitede bi kamera var ama söylersem adım çıkar rezil olurum konu polise taşınırsa serbest bırakılıp bi cezası yoksa kendimi rezil ettiğimle kalırım herkes duyar lütfen biri yardım etsin🥺
adamın hırsız olma olasılığıda var farkındasınız değil mi.

Yada görünür kamera takin bir kac yere hareket eden cinsten algilayip direk onu ceksin kamerayı görünce belki gelmez daha yonetime de soyleyin. Erkek kardes baba anne var ise bir sure 15 günlüğüne size gelsin

ne kadar tuhaf insanlar dimi kimsenin giremediği yere girip beni gözetle
korkmayın adınız felan çıkmaz hanımefendi
en azından kameredan falan bakılır kim geçmiş ne yapmış
ona göre yönetim bir çare bulur.

Bu adam senin korktuğun gibi sapık olabilir. Fakat yüksek ihtimal hırsız.
Böcek konusu, gözetleme konusu tüm korkularını yazmışsın.
Kuzum sen çocuğunla yalnız yaşıyorsun sanırım. Korkularını ve endişelerini yenmen için üstüne gitmen lazım. Kafana talıp kuruntu yaparsan hasta olursun.
Fakat korktuğun şeyin üstüne gidersen kafandaki soru işaretleri çözülecek görüceksin ki o kadar da korkunç değillermiş.
Site güvenliğine yönetime bu durumu haber ver. Adam beni gözetliyordu, camdan bir sapık gördüm demek zorunda değilsin. Sitenin kör noktasında bir adam dolaşıyordu, demirlerden atladı hırsızdı galiba gibi bir uyarı babında durumu anlatabilirsin.
Lütfen kaygılanma eşin olmadığı için, çocuğunla yalnız yaşadığın için kimse adını çıkarmaz.
Ve lütfen kaygılanma hamam böceklerinden kurtulman için bir sürü ilaç vs. Var
Hamam böcekleri sana zarar veremez ve kötü insanlar da tabii sen müsaade etmediğin sürece.

Siz şikayet etmedikçe naz yapiyor diye düşünür bu ruh hastaları ..ayrıca çocuğunuza dahi zarar verebilir ama şikayet ederseniz eğer çevre baskısı vs korkar bir daha gelmeye . Yani bence bu olasılık daha yüksek ihtimal

Bir daha olursa hemen polisi arayın.

adam hırsız da olabilir tekrar deneyebilir.hemen site yönetimine anlatın.nasıl camıma kadar gelebilir diye de hesap sorun.polisi de arayın.

Lütfen yardım edin. Esim yok küçük bi kızım var yaşadığımız yer bina ama biz bahce katında kizimla yaşıyoruz kimseyi tanımam mesafeli bi insanmdir yarım saat önce yani saat sabah 4bucuk civarında birden uyandım uyandığım gibi bi ses duydum pencereye geçtim 1 dk kadar baktım bisey göremedim bana öyle gelmiştir diye dusundum pencereden çekildikten 1 dk sonra yine aynı sesi duydum ve pencereye geçtim sitenin çıkışı olmayan taraftan pencereme yakın taraftan bi adamın yürüdüğünü gördüm meğersem o ses adamın yurudugu zaman ki terliginin sesiymis galiba gece izleniliyormusuz hiç kimsenin yaşamadığı tarafta penceremizin önünden çıktı tam dönüş yapmayıp demirlerin üstünden ayağını atıp diğer tarafa geçip gitti.. şimdi ne yapmam lazım gece sıcak diye kalın perdeyi pencerenin üstüne atmıyordum sitede bi kamera var ama söylersem adım çıkar rezil olurum konu polise taşınırsa serbest bırakılıp bi cezası yoksa kendimi rezil ettiğimle kalırım herkes duyar lütfen biri yardım etsin🥺
Bu cok korkunç birsey. Ordan taşınabilme ihtimaliniz yok mu? O kişi yine gelecektir. Bunu yapan illa sizi başka şekillerde takip edecektir. Gecenın 4ünde kalkıp camdan sizi izleme arzusunda olan sapık durmaz muhakkak devamı olur.

Kusura bakmayın ama geri kafalılık var sanırım sizde. Eşiniz yok diye bu başınıza gelen şeye susup oturacak mısınız. Sonra işin rezillik kısmı neresi, bence sessiz kalmanız bu duruma adeta çanak tuttuğunuz anlamına gelir. Sükut ikrardanmış derler

Adamın amacı belki sizi uykuda gözetlemek ten ziyade hırsızlık. Amacı her neyse ben korkardım perdeyi değil sadece cami da kapatırım sıcak olsa da güvenli hissetmen her şeyden önemli. Ve de tabii ki şikayet ederdim önce site yönetimine eğer kamera vs varsa bakılsın sonra da polise

Konu sahibi bekar anne olunca tamam sıkıntı, ülkenin hâli ortada onu da anlarım ,ama lütfen gece biri gelip gözetliyor diye sizi adınız çıkmaz yaaa, hırsızdır,sapiktir sizin niye adınız çıksın . Evladım söz konusuysa adımı çıkaranların canını çıkarırım gider her yere şikayet ederim.

Siz şikayet etmeyip sessiz kaldikca adam sapikligin dozunu arttiracak belki de. Burda guvenliginiz söz konusu. Ne elaleme Rezil olması alah aşkına..
sizin yorumunuza katiliyorum ne güzelde özetlemissiniz tesekkür ederim elinize saglik gercektende öyle rezil olan o alcak olur sizin ne diye adiniz ciksin eger sikayetci olmazsan o zaman bu adamla adin cikabilir Allah muhafaza etsin seni pislik sapkin adam devamli gel gitmeleriyle konu komsu bilip bilmeden uzerine lekede atabilir onun icin yilanin basini bastan kesmek lazim Rabbim yar ve yardimciniz olsun amin

Ne rezil olması, başınıza bir şey gelse daha mı iyi? Hırsız var deyip şikayet edin... Evin etrafında birileri dolaşıyor deyin, bakın bütün apartman ayaklanmıyormu, herkes tepki verirse, bir daha kimse cesaret edemez... Bu apartman yöneticisi, polis, insanlara yardım icin çalısıyor.. Rezil etmek için degil... İnsanlık hali bu tarz şeyler

Hemen hem site yönetimine hem polise şikayet edin. Neden siz rezil olacaksınız anlamadım, Afganistan'da mı yaşıyoruz?

Back
X