Ben var ya ben, aptallığıma doymayayım...

Bu sadece senin elinde.. yeterki hayatı doyasiya yaşamayi sec.. herkes bana sasirmisti biliyor musun.. annemler, kardesim ayrildigimizi duyunca eyvah psikologlardan çikamayacagiz demisler kendi aralarında.. ben bildiginiz ölü gibiydim haminne gibi giydiriyordu beni,makyaj yasakti.. birazcik suslensem o....luk senin icinde var diyordu.. ayni fabrikadaydik.. oglen yemeklerinde yemekhanede ofis arkadaslarimla guldugumu gormesin.. hemen erkeklere gulucukler dagitan pisligin tekisin diyordu.. ben başardiysam herkes basarir.. her konuda destege hazirim inan...
aslında yakın şeyler yaşamışız. Bana biraz ümit verdi bu yazdıklarınız...

Bunları deyip, hala sizden ayrılmayıp, görüşmeyi kesmiyorsa, mesaj atıp arıyorsa, kıskandığı için söylüyor onları. Ama tabi siz bitirin bence, bu ömür boyu böyle olur çünkü, en ufak kavgada bile,yıllar sonra karşına çıkarır.
Dışarda benimle görüşmek istemiyormuş, laf söz olurmuş ama tam olarak iletişimi de kesmiyor. ne yazsam, söylesem cevap veriyor. bazen kendisi de soruyor ediyor.
ama bu sevgi mi? anlayamıyorum.

Allah başka büyük dertler vermesin canım sabret sonunda evine de döneceksin eşinle de kavuşcaksın bunları hep imtihan olarak düşün karamsar olma
Biliyorum iyi geldin çok teşekkür ediyorum canım iyiki varsın:KK200:

Dışarda benimle görüşmek istemiyormuş, laf söz olurmuş ama tam olarak iletişimi de kesmiyor. ne yazsam, söylesem cevap veriyor. bazen kendisi de soruyor ediyor.
ama bu sevgi mi? anlayamıyorum.
Sen iletişimi kes o zaman, mesaj atma o atarsa cevap verme. Dışarda görüşmem laf olur ne demek, gurur yap biraz.

sen neden bir erkek icin severek yaptirdigin dovmeni sildireceksin neden ata binmeyeceksin de o parayla gidip dovme sildireceksin o kim de senin dogrularini tercihlerini yargilamasina izin veriyorsun

sen neden bir erkek icin severek yaptirdigin dovmeni sildireceksin neden ata binmeyeceksin de o parayla gidip dovme sildireceksin o kim de senin dogrularini tercihlerini yargilamasina izin veriyorsun
bunları yapmadığım için bu noktaya geldim. sürekli bunu tekrarlayıp suçlaması o kadar yordu ki beni...

bunları yapmadığım için bu noktaya geldim. sürekli bunu tekrarlayıp suçlaması o kadar yordu ki beni...
sen suç işlememissin ki biraz silkelen tası sıksan suyunu çıkaracağın yaşlarda böyle sacma insanlarin seni sindirmesine tercihlerini hataymis gibi yargilamasina izin verme o bi kendi kıroluğuna baksın once dovme silinmemiste ata verecegin parayi bilmem neymiste sanki parayi cebine o koyuyor

sen suç işlememissin ki biraz silkelen tası sıksan suyunu çıkaracağın yaşlarda böyle sacma insanlarin seni sindirmesine tercihlerini hataymis gibi yargilamasina izin verme o bi kendi kıroluğuna baksın once dovme silinmemiste ata verecegin parayi bilmem neymiste sanki parayi cebine o koyuyor
Böyle değil mi? yanlış yaptığım bir şey yok benim?

dövmem olduğu, alkol aldığım, birileriyle görüştüğüm için çok ahlaksız ve geniş olduğumu söyledi. Bu doğru mu diye düşünür oldum... karanlık bir tünelde gibiyim.
terapi fikri bana da yakın geldi ama sicilime işlenir de meslek hayatımda sorun olur mu diye korkuyorum

Terapi sorun olmaz, zaten devlet karşılamadığı için. Psikiyatri uzmanına değil uzman klinik psikologa görünün. Ankara'daysanız ODTÜ'nün Ayna Kliniği var oraya başvurabilirsiniz. Yalnız çok dolu, hemen randevu almanız lazım. Başka uzmanların özel kliniklerine de gidip başvurabilirsiniz, hiçbir şekilde sicilinize işlenmesi mümkün değil.

Böyle değil mi? yanlış yaptığım bir şey yok benim?
yok tabiki kime ne canin isterse git bir dovme daha yaptir ne sildiriyosun ya
cocugun olsa nasil bakarmissin asil o cocugu olsa nasil davranir dusunsene cocugun kirmizi ayakkabi istiyo beyimiz mor olacak dedi diye mormu olacak yani boaver boyle insanlari ya ömür torpusu bunlar sen hayatini yasamaya bak canin ne istiyorsa onu yap baskasinin caninin istedigi deil

dövmem olduğu, alkol aldığım, birileriyle görüştüğüm için çok ahlaksız ve geniş olduğumu söyledi. Bu doğru mu diye düşünür oldum... karanlık bir tünelde gibiyim.
terapi fikri bana da yakın geldi ama sicilime işlenir de meslek hayatımda sorun olur mu diye korkuyorum
ahlak dovmeyle alkol almamakla birileriyle gorusmemekle olmuyor

Bu beni çok rahatlattı. teşekkür ederim.
Terapi sorun olmaz, zaten devlet karşılamadığı için. Psikiyatri uzmanına değil uzman klinik psikologa görünün. Ankara'daysanız ODTÜ'nün Ayna Kliniği var oraya başvurabilirsiniz. Yalnız çok dolu, hemen randevu almanız lazım. Başka uzmanların özel kliniklerine de gidip başvurabilirsiniz, hiçbir şekilde sicilinize işlenmesi mümkün değil.

cocugun olsa nasil bakarmissin asil o cocugu olsa nasil davranir dusunsene cocugun kirmizi ayakkabi istiyo beyimiz mor olacak dedi diye mormu olacak yani boaver boyle insanlari ya ömür torpusu bunlar sen hayatini yasamaya bak canin ne istiyorsa onu yap baskasinin caninin istedigi deil
bana sürekli benim için yaptığı şeyleri anlatıyor, annesi bizim için yorgan diktiriyormuş bundan bahsediyor. çiçek aldım sana daha taksidi bitmedi, senin için havaalanına geldim, sana yapacağım hediye için saat 5'te uyandım gibi gibi
kendimi çok ezilmiş ve kötü hissediyorum bu sefer de...

bana sürekli benim için yaptığı şeyleri anlatıyor, annesi bizim için yorgan diktiriyormuş bundan bahsediyor. çiçek aldım sana daha taksidi bitmedi, senin için havaalanına geldim, sana yapacağım hediye için saat 5'te uyandım gibi gibi

yapmasaymış boğazinimi sıktın iyiki baska bisey yapmamis ince ucuz hesaplar pesinde kosuyo senin icin havaalanina geldiginin bile hesabibi yapan adam ilerde seni ata bindirirmi disarda bir bardak cay bile icemezsin

yapmasaymış boğazinimi sıktın iyiki baska bisey yapmamis ince ucuz hesaplar pesinde kosuyo senin icin havaalanina geldiginin bile hesabibi yapan adam ilerde seni ata bindirirmi disarda bir vardak cay bile icemezsin
Sadece bana kendimi suçlu hissettirmek için mi yapıyor? Şu hayatta iyi yaptığım ve yaparken çok mutlu olduğum bir şey at binmek. Kendime olan inancımdan, güvenimden vazgeçmişim ama bundan vazgeçmeyeceğim...

Sadece bana kendimi suçlu hissettirmek için mi yapıyor? Şu hayatta iyi yaptığım ve yaparken çok mutlu olduğum bir şey at binmek. Kendime olan inancımdan, güvenimden vazgeçmişim ama bundan vazgeçmeyeceğim...
kendini senin icin daglari delmis gibi gosteriyor kendini fazla onemseyip seni kucumsuyor kendi yaptiklari kendi isleri kendi cabalar kendi sevdigi seyler ama senin neyi sevdiginin bi onemi yok senin sevdiklerini o sevmedigi icin sen ahlaksizsin o ahlakli

Back
X