Erkek arkadaş sorunu bu ve biraz uzun olabilir. İçinizi bayarsam özür dilerim ama birilerine anlatmak zorundayım durumu...
Erkek arkadaşımla telefon karıştırmadan kaynaklı çok fazla sorun yaşadığımı bir 2,5 ay geçirmiştik. her şey sorundu. kız arkadaşıma benimle daha önce görüşen birini anlatmam (yolda gördüm bakışı çok tuhaftı. üzüldüm valla yazmıştım), bana yazan samimi olmayan bir arkadaşıma cevap vermeden mesajları silmem, kendisi yüzünden iletişimi kestiğim bir arkadaş beni aramasın diye "lisans sınavının tarihi değişti. dualarını eksik etme" yazmam ama vereceği tepkiden korkup bunu hemen ona söylememem, (lisans sınavından özel olarak bahsetmedim ama haberi vardı ve söylemesem kesin beni arardı bu durum aramızda sorun yaratırdı)
en son olarak varlığını Allah şahit ki TAMAMEN unuttuğum bir eski flörtüm hakkında (bir yarım saat evinde oturmuştum, yanımızda kız kardeşi vardı ve bunu arkadaşıma biraz alaycı bir dille "keyif çatıyorum" şeklinde anlatmıştım. ama vede hiçbir şey yaşanmadı. bir parça bile yakınlaşma olmadı. Allah şahit. Bu olay da kendisinin hayatımda olmadığı bir dönemde yaşandı ve bir daha asla iletişime bile geçmedik.)
Zamanında dövme de yaptırdım, alkol de aldım, kötü bir ergenlik dönemi geçirdim ama bunların hepsinden pişman oldum ve bunları tamamen geride bıraktım. Kendisine de ilişki döneminde ASLA bir yanlışım olmadı. sadece geçmişte konuştuğum herkesi isim isim ve süreleriyle söylemedim. ama gerçekten hatırlamıyordum. üstünde durmadım ki aklımda tutayım...
Meselenin başlangıcı bu. bunlar olunca çok büyük kavgalar ettik. ama tamamen bitirmeye de yanaşmadı. hakaret ediyor ama asla tamamen hayatından çıkarmıyordu.
Son kez yüz yüze görüşelim dedik, oturduk ve güvenini kazanmam için bana bir şans daha verdiğini söyledi. takip eden iki gün boyunca güzel konuştuk. elimden geleni yapıyordum. hatta gidip lazerle dövmemi çıkarmak için ilk seansı yaptırdım.
Zaten ne olduysa bundan sonra oldu. Dün bana "Sen bu dövmeyi ben ilk istediğim zaman çıkaracaktın. Aldığın binicilik dersleri bırakıp ona verdiğin parayı lazere veremedin. sen benim sözümü çiğnedin. TCA ile sileceğim dedin ama yapmadın. Sana bunu değil lazer istediğimi söylediğim zaman beni mutlu etmek için gitmen gerekirdi. ben seni mutlu etmek için çalıştım ama sen bir atı bana tercih ettin...." daha bir sürü şey söyledi.
Ben bir şeyleri düzeltmek için çabaladığımı söyledikçe "her şeyin eksik, her şeyin yarım. yoluna git. O iğrenç hayatına dön, biz olmayız" dedi durdu. telefonu kapattık.
Sonrasında gece de beni anlamak için gayet sakin ve seviyeli bir şekilde "Neden yaptın, ben olmasam o dövmeyi sildirir miydin? (evet sildirecektim bu arada ama bu kadar erken değil sadece) çocuğun ola nasıl yetiştirirsin? diye sorup durdu.
En sonunda da yolun bahtın açık olsun benden uzak dur dedi. Cevap vermedim.
basiretim bağlanmış gibi ablalarım. Konuşmak istemediğini söylüyor, git diyor ama sürekli bir iletişim var.
Bana zarar verdiğini hissediyorum ama kopamıyorum. ne tam olarak bana yazma diye engelliyor ne de bir ihtimal olur diyor.
Yaptığım yanlış biliyorum. Hayatıma bakmam lazım biliyorum ama yapamıyorum... Çok çaresiz ve yalnız hissediyorum. Sanki hayatımda başka hiç kimse olmayacakmış gibi... Ne olur bana yardım edin. Bir şey söyleyin...
Çok uzun oldu biliyorum ama kendi yanlışlarımı da anlatmak istediğim için uzun anlattım. Şimdiden teşekkür ederim.