Ben ve eşimin ailesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Senin ki en azından bakamıyorum demiş bacım Demekki kafası kaldırmıyor yapacak bişey yok yani farzedin ki Kv yok o zaman nolucak tı mesela

Lohusayken size bakmak zorunda değil. Eşinizle bebeksiz dışarı çıkmak istediğinizde çocuğunuza bakmak zorunda da değil. Hastane gibi acil işler olunca da ister bakar ister bakmaz.

Bakmiyorsa birqkmayacak çözüm bu . Yapacak birşey yok. Ama bu demek degilki ona güvenip mı çocuk yaptınız ve demek . Abartmaya gerek yok.
Ben kimseye ona mı güvenip çocuk yaptın demedim. Hala aynı fikirdeyim, bakmaya zorlayamaz.

Çocuğum doğduğundan beri çantam gibi ben nerede o orada, bu acil servisi de olsa, bi devlet dairesi de olsa değişmez.. Büyükler bakmak istemiyorlar, haklılar, bi şey diyemem

Benim öz annem bile bakmıyor geçen hastalandım eşimi aramaya fırsatım olmadı çıktım gittim aldım bebeği yanıma.

Kimse kimseye bakmak zorunda değil yok tek çıkmak istiyormus ds bilmem neyde hadi saglik durumu anlasilir da sizde ki bu rahatlik nerden?? Bakmak zorunda mi ki Allaha havale ediyorsun cagir aileni onlara baktır benimde bir yas çocuğum var annem turkiyedeyken birak diye yalvarır birakmam cocugunu tek dogurdun ortak degil

Bilip bilmeden ön yargı yapmayın bence evet çok şükür bakabiliyorum hiç birşeyi de eksik değil

Bebeğim bir yaşında doğduğundan beri serumluk oldum eşime bırakıp tek gittim. Yada üçümüz birlikte gittik onlar beni arabada bekledi. Gezmeye onunla gidebileceğim yerleri tercih ettim. Kimseye bırakmayı teklif dahi etmedim. Maalesef bakmak zorunda değil kayınvalidenizde. Sorumluluk almak istemiyor olabilir, başı kaldırmıyor olabilir, tercih etmiyor olabilir. Bunu kabullenmek ve buna göre hareket etmek zorundasınız..

Bilip bilmeden ön yargı yapmayın bence evet çok şükür bakabiliyorum hiç birşeyi de eksik değil
Ya neyi bilip bilmiycem benimde bebeğim var ekstra gurbetteyim hastahane de olsa baska birsey de olsa hep birlikte gidiyoruz oyle tek kalmak gibi hayalleriniz vardiysa lütfen doğurmasaydiniz kadin doguma dahi gelmemis daha nasik belli etsin seni de cocugunu da sevmedigini bakmak istemedigini kadin colugu cocugu buyutmus tam kafasinin rahat oldugu dönemde dinlenmek istiyor zorunda mi

Tam olarak bende böyleyim

Bilip bilmeden ön yargı yapmayın bence evet çok şükür bakabiliyorum hiç birşeyi de eksik
Ben oğlumla uzun yola da gittim tatile de gittim heryere yanımda götürüyorum zaten çok çok nadir bırakıyorum ve 2 3 saat anca ve çok yakın otururuz

Size Allaha havale etme bilmem ne hakkini kim veriyir kadin zorundaymis gibi tavır takınmissiniz bakabiliyorsaniz birakmayacaksiniz olup bitecek

Kayınvalideniz doğur ben bakacağım diye söz mü verdi? Kadın kendi çocuklarını doğurup bakıp büyütmüş vermiş size hayrını görün… gerisi kadını ne ilgilendirir? Bunlar içten gelen şeyler mecburiyet asla değil önce bunu bir kabul edin. Bizde eşimle tek başımıza bir şehirde yaşıyoruz kimseye güvenip yapmadık çocuğu. Eşinizle tek dışarı çıkmak istiyor idiyseniz yapmayacaktınız yavrucağı, öyle çıkar çıkar gezerdiniz. Kimseyi de Allaha havale edemezsiniz.

Kadın çocuğunuzla hiçbir ilgisi olsun istemiyor belli ki en başından. Öyle olsa en azından doğumunuza gelirdi. Sizin de onu yok kabul edip ona göre hareket etmeniz gerekiyor. Başka bir şehirde olsaydınız acile giderken ne yapacaktınız? Ona göre çözümler bulup bir şekilde hayatınıza devam edecektiniz. Şimdi de öyle yapın.

Yardımcı olsa tabii ki güzel olurdu ama ortadaki durum bu. Yapacak bir şey yok. Zorlamayın.

Annenize bırakamadığınızı düşünürseniz durumu daha iyi anlarsınız. Sürekli baksın dememiş zaten konu sahibi.
Tabii ki ama anneanne babaanne isterse bırakılir istemiyorsa zorlayip Allaha havale ediyorum diyemeyiz.Yoksa tabii ki destek istenir ama bu karsilikli rizayla olmalı annem dese ki bana bakamam kafam kaldirmiyor ugrasamam belki gönül koyarim sonra düsününce anlarım onu da baska cözümler bulurum

Kimse bakmak zorunda değil. Eşiniz evde bebeğe bakacak siz hastaneye gideceksiniz. Bu sadece eşinizin ve sizin sorumluluğunuz. Kv hasta olursa siz de ona bakmazsınız. Ama havale etmeye hakkınız yok. Kadının böyle bir sorumluluğu yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…