Kimi nereye havale ediyorsunuz?1 tane oğlum var yeri geliyor eşimle tek dışarı çıkmak istiyorum veya hastane işlerimi oluyor eşimin annesine bebeğimi bırakmak zorunda kalıyorum ama her bıraktığımız da çok ağlıyor durmuyor bakamıyorum filan dedi benimde çok zoruma gidiyor zaten mecbur olmasak bırakmayız oğlumda kendini ifade edebiliyor yürüyor az az konuşuyor geçen acile gittik mecburiyetten bıraktık durmuyor ağlıyor dedi muayene olmadan çıkıp geldik. Doğumuma gelmedi lohusayken bakmadı. Allah'a havale ediyorum
Kadın gerçekten bakamıyor olabilir,sevmiyor ilgilenmek istemiyor olabilir.Yapı olarak hiç karışmayan uzak duran biriyse yapacak bir şey yok Eğer herşeyinize karışıp işiniz düştüğünde ortada bırakan biriyse sizde uzak durun .Gönül isterki ilgili bir babanne olsun ama olmayınca olmuyor ...1 tane oğlum var yeri geliyor eşimle tek dışarı çıkmak istiyorum veya hastane işlerimi oluyor eşimin annesine bebeğimi bırakmak zorunda kalıyorum ama her bıraktığımız da çok ağlıyor durmuyor bakamıyorum filan dedi benimde çok zoruma gidiyor zaten mecbur olmasak bırakmayız oğlumda kendini ifade edebiliyor yürüyor az az konuşuyor geçen acile gittik mecburiyetten bıraktık durmuyor ağlıyor dedi muayene olmadan çıkıp geldik. Doğumuma gelmedi lohusayken bakmadı. Allah'a havale ediyorum
Et valla zorla da verme boşver bakmazsa bakmasın1 tane oğlum var yeri geliyor eşimle tek dışarı çıkmak istiyorum veya hastane işlerimi oluyor eşimin annesine bebeğimi bırakmak zorunda kalıyorum ama her bıraktığımız da çok ağlıyor durmuyor bakamıyorum filan dedi benimde çok zoruma gidiyor zaten mecbur olmasak bırakmayız oğlumda kendini ifade edebiliyor yürüyor az az konuşuyor geçen acile gittik mecburiyetten bıraktık durmuyor ağlıyor dedi muayene olmadan çıkıp geldik. Doğumuma gelmedi lohusayken bakmadı. Allah'a havale ediyorum
Yahu hastaneye giderken de bırakınca bakılır yahu abartmayın. Temelli baksın demiyor. İnsan eşine dostuna destek olur bu durumdaKimi nereye havale ediyorsunuz?
Öncelikle evet baksa harika olurdu ama bakmak zorunda değil. Tüm bunları düşünerek gebe kalmalıydınız.
sizin doğurduğunuza siz ve eşiniz dışında kimse bakmak zorunda değil evet baksa size faydası olur ama zorunda değil1 tane oğlum var yeri geliyor eşimle tek dışarı çıkmak istiyorum veya hastane işlerimi oluyor eşimin annesine bebeğimi bırakmak zorunda kalıyorum ama her bıraktığımız da çok ağlıyor durmuyor bakamıyorum filan dedi benimde çok zoruma gidiyor zaten mecbur olmasak bırakmayız oğlumda kendini ifade edebiliyor yürüyor az az konuşuyor geçen acile gittik mecburiyetten bıraktık durmuyor ağlıyor dedi muayene olmadan çıkıp geldik. Doğumuma gelmedi lohusayken bakmadı. Allah'a havale ediyorum
Küçük iki çocuğunuz varken tabii ki kafanız kaldırmaz.Ufak olan okula gidince kendinize gelirsiniz.Valla 32 yasindayim biri 14 aylik biri 5 yasında iki cocugum var inanir misiniz bu yasımda kafam kaldirmiyor bazen diyorum ki ileride anneanne olursam cocuk mocuk bakamam.Yani durmuyorsa kafasi da kaldirmiyorsa ne yapsın en azindan tamam bakarim diyip eline telefon tutusturmuyormus bastan söylüyormus bakamam diye.
O günleri sabirsizlikla bekliyorum anneme islerim oldugunda bırakıyorum ama sürekli ilgilenmek kafayi yoruyorKüçük iki çocuğunuz varken tabii ki kafanız kaldırmaz.Ufak olan okula gidince kendinize gelirsiniz.
İşte detayları bilmiyoruz kadın çok yaşlı çok hasta olabilir kafası kaldırmıyor olabilir . kv doğuma bile gitmemiş huyu mu yoksa çok mu yaşlı hasta belirtilmemiş..Yahu hastaneye giderken de bırakınca bakılır yahu abartmayın. Temelli baksın demiyor. İnsan eşine dostuna destek olur bu durumda
Annenize bırakamadığınızı düşünürseniz durumu daha iyi anlarsınız. Sürekli baksın dememiş zaten konu sahibi.O günleri sabirsizlikla bekliyorum anneme islerim oldugunda bırakıyorum ama sürekli ilgilenmek kafayi yoruyor
E bakmıyor kadın, istemiyor. Çözümü ne bunun?Yahu hastaneye giderken de bırakınca bakılır yahu abartmayın. Temelli baksın demiyor. İnsan eşine dostuna destek olur bu durumda
Bakmiyorsa birqkmayacak çözüm bu . Yapacak birşey yok. Ama bu demek degilki ona güvenip mı çocuk yaptınız ve demek . Abartmaya gerek yok.E bakmıyor kadın, istemiyor. Çözümü ne bunun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?