- 27 Temmuz 2017
- 664
- 538
- 33
- Konu Sahibi Pozitif bir uye
-
Tabi zor durum ama eşiniz size haksızlık etmiş. Maddi durum iyiyse taksiyle rahatça giderdiniz. Diyelim kötü, diğer çocuğu Da babası tutar, siz tutunurdunuz. Yer verselermiş iyiymiş de, vermemişler. E istememişsiniz de, Kızacak bişey yok .Tek mazeret hamile olmak değil tabiki ama biri kucakta biri karında otobüse binip aynı durumu yaşayınca daha iyi anlarsınız emin olun ve ayrıca ben hasta oldugumu da belirttim başta
bende belediye kullanıyorum 1. ve 2. durak mesafesi ortalama 1,5 saat bu gençler dediğiniz kulaklık takanlar vrya sabahın erken saatinde uyanıp ya okula ya da dershaneye gidiyorlar her gördüklerine yer verseler 1,5 saat ayakta gidecek o uykusuzluk ve yorgunluk ile ders dinleyecek . siz olsanız çocuğunuzun bu şartlar altında yer vermesini ister misiniz ?Dün otobuse bindim ,hamileyim ve aynı zamanda kızım yanımda bakiyorum etrafıma ayakta duracak yer var tamam ama ben kızımı mi tutayım kendimi mi?
Neyse dedim bekledim illa duyarlı biri olur diye
Yasli bir teyze cocuk duracaksa kucağıma alayim dedi ve bunu yanimizda ki genç kızlar duyuyor yok teyzecim durmaz cok teşekkür ederim dedim,ve yine bekledim ayakta olan nadir kisiler arasindayim tamam kızım sizde yorgunsunuz olabilir anlayışla karsiliyorum ama yarim saatten fazka yolda hiç mi kalkayim da şu çocuklu hanıma yer vereyim demek geçmedi aklınızdan yok geçmedi inanin birde ayahim kaydı otobüs durdukça dengemi kaybettim ama kimse umursamaz ki ne gerek var bizim gençler kulakligi takip muzik dinlerken uyusun çok yoruluyorlar.bende çalıştım inaninki 14 yaşımda ffabrikalarda uykusuz gucsuz ama yinede boyle bir saygısızlik yapmadım hic
Neyse dedim ikinci otobuse bindik eşimde yanımızda o çocuğu tuttu ben de nefes darligi var ve ayakta durdukça kotu oldum zaten.ikinci otobusde de aynı hava bütün gençler uyuyo
Artik dayanamıyorum bağıracagim birine dedim ki abinin biri taa arkadan buyrun buraya oturun diye seslendi.sinirden catladim görmüyorlar gormek istemiyorlar ne zaman bu kadar duyarsiz oldu bu insanlar yada aileler mi böyle ogretti bilmiyorum ama çok uzildim ve dertlesmek istedim basinizi agrittiysam özür dilerim...
Tek sizin konunuza değil, geçenlerde ben ve birkaç arkadaş gene böyle bebek arabalı anneler için açılan konuda bazı noktalara değindik.Beş aydan fazla gebeligim gormedim Sorani yoksa yazardim
Ben sadece incelik bekledim ama olmadı
Burda sadece dertleşmek istedim ama bazı arkadaşlar beni görse dovecek nerdeyse...
hahahahaaaBence de hamile ve çocuklulara yer verilmeli, ani bi frende en çok onlar zarar görebilirler. Hamilelikte zaten denge sorunu çok oluyor maalesef. Ben de yıllar önce genç bi bayana buyurun siz oturun dedim bana bön bön baktı, hamile değil misiniz buyurun dedim yoooo değilim dediherhalde o günden sonra göbeği eritmeye yemin etmiştir.
Neden azarlar şekilde yazdınız ? Karşınızda çocuk mu var ?
Bence de hamile ve çocuklulara yer verilmeli, ani bi frende en çok onlar zarar görebilirler. Hamilelikte zaten denge sorunu çok oluyor maalesef. Ben de yıllar önce genç bi bayana buyurun siz oturun dedim bana bön bön baktı, hamile değil misiniz buyurun dedim yoooo değilim dediherhalde o günden sonra göbeği eritmeye yemin etmiştir.
Boyleleride bi tuhaf işte ben ilkinde hic zorlanmadm ikinci cok agrili ama genede yer istemek gbi olmasn diye kimsenin yüzüne bakmiyorm basında beklemiyorum ortada duruyorum Çünkü o başında bekledigmde hasta olabilir Benim istediğim yorgunluğu olur uzun yol gideni olur onlar dışında sağlıklı olur kısa mesafesi vardır bir hamileye yaşlıya yer verebilirBir arkadaş sormuş ama cevap vermemişsiniz. Kaç aylık olduğunuzu söylememişsiniz.
Karnınız çok belli değilse yani anlamamışlardır.
Ama bazı hamilelerin tavrı da benim hoşuma gitmiyor.
Bir kere metroda otururken hamile kadın yanımda durmuş ama ben hamile olduğunu anlamamıştım karnı varmış da nasıl yorgunsam görmemişim stajdan geliyordum.
Neyse ne olduysa kendini fark ettirip yer vermem için karnını ağzıma sokmaya kalktı nerdeyse bu ne yapıyor ya taciz etti beni derken anladım hamileymiş karşıdaki kalktı yer verdi.
O an kendimden utandım nasıl anlamadım diye ama sonra da kadına kızdım resmen yer vermem için fiziksel temas sağladı zorla, bu hareket hoş değil ben de yorgunum sonuçta kalkıp yer vermeyedebilirim.
Yorgun olmasam da gelip deseydi ben hamileyim yer verin ben ya da başkası kalkar verirdi ama böyle karnını ağzıma sokması hoş değil....
On koltuklar hamile cocuklu ve yasli insanlar icin orda uyarisida var siz en one gecip kim oturuyosa otursun kaldircaksiniz hakkinizi arayin ne munasebet cocuklu ve hamile bi kadin ayakta duruyo bu tarz seylerde incelik beklemiceksiniz bi fren yapsa elinizdeki yavrucak ne olucak karninizdaki ne olucak kesinlikle hakkinizi arayinDün otobuse bindim ,hamileyim ve aynı zamanda kızım yanımda bakiyorum etrafıma ayakta duracak yer var tamam ama ben kızımı mi tutayım kendimi mi?
Neyse dedim bekledim illa duyarlı biri olur diye
Yasli bir teyze cocuk duracaksa kucağıma alayim dedi ve bunu yanimizda ki genç kızlar duyuyor yok teyzecim durmaz cok teşekkür ederim dedim,ve yine bekledim ayakta olan nadir kisiler arasindayim tamam kızım sizde yorgunsunuz olabilir anlayışla karsiliyorum ama yarim saatten fazka yolda hiç mi kalkayim da şu çocuklu hanıma yer vereyim demek geçmedi aklınızdan yok geçmedi inanin birde ayahim kaydı otobüs durdukça dengemi kaybettim ama kimse umursamaz ki ne gerek var bizim gençler kulakligi takip muzik dinlerken uyusun çok yoruluyorlar.bende çalıştım inaninki 14 yaşımda ffabrikalarda uykusuz gucsuz ama yinede boyle bir saygısızlik yapmadım hic
Neyse dedim ikinci otobuse bindik eşimde yanımızda o çocuğu tuttu ben de nefes darligi var ve ayakta durdukça kotu oldum zaten.ikinci otobusde de aynı hava bütün gençler uyuyo
Artik dayanamıyorum bağıracagim birine dedim ki abinin biri taa arkadan buyrun buraya oturun diye seslendi.sinirden catladim görmüyorlar gormek istemiyorlar ne zaman bu kadar duyarsiz oldu bu insanlar yada aileler mi böyle ogretti bilmiyorum ama çok uzildim ve dertlesmek istedim basinizi agrittiysam özür dilerim...
bende belediye kullanıyorum 1. ve 2. durak mesafesi ortalama 1,5 saat bu gençler dediğiniz kulaklık takanlar vrya sabahın erken saatinde uyanıp ya okula ya da dershaneye gidiyorlar her gördüklerine yer verseler 1,5 saat ayakta gidecek o uykusuzluk ve yorgunluk ile ders dinleyecek . siz olsanız çocuğunuzun bu şartlar altında yer vermesini ister misiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?