arkadaşlar beni bi korku sardı burda anlatıp rahatlamam lazım. ben evin tek çocuğuyum annem babam yaşlı. baba tarafından akrabalarımdan da anne tarafından akrabalarımdan da hayır yok 500 milyona ihtiyacım oldu koskoca sülaleden 1 kişi çıkarıp vermedi düşünün artık.
ben annemin babamın ölmesinden
hayatta yalnız kalmaktann korkuyorum.
kendime güzel sağlam bi yuva kurmak istiyorum ama aileme söylüyorum
bana yardım etmiyolar iş yerindeki herkes de arkadaş gözüyle bakıyorum. tabi
evlendim yuva kurdum diye bu yuva bozulmaz diye bişey yok
her çocuk da hayırlı evlat olmuyo buunu da biliyorum ama.
hayatta yapayalnız kalmaktan korkuyorum
allah ailemi başımdan eksik etmesin tek çocuk olmak çok kötü.
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
biraz kırıldım sana sanat,,
o kadar şey yazdım,, durup bir düşünmemişsin bile..
sana bakış açını, görüş açını genişletmelisin gibi müthiş bir ipucu verdim..
ya görmedin,,
veyahutta görmezden geldin.. buna üzüldüm biraz..
.... akrabaları bırak benim sırtımı yaslayabilirm dediğim bi arkadaşım da yok. insanlar niye böyle hayata bakışım karardı valla ......
demişsin,,
dediklerime kulak atsaydın böyle demezdin..
Allah aşkına.. kimin var ki sırtını yaslıyabileceği birileri.. hem neden birilerini kendini yaslayacakmışsın ki.. kendine dayan.. kendin kendine fazla mı geliyorsun.. o halde yükü neden bir başkasına yüklüyorsun.. olmaz.. başkalarını da düşünmek gerek.. bak,, yazı kendiliğinden nerelere geldi.. benciliğe geldi, nereden nereye..
evet.. işte böyle olmalısın.. oradan oraya,, hep bir yerde takılırsan, eşelenip durursun.. derinlerdesin diye bu yüzden demiştim zaten..
lütfen.. iki yazımı tekrar oku.. kendini farket.. herkes yalnız!!.. bunu farket..ve kabullen.. ışıltılı paketlere inanma..
canım benim tam da beni çok düşündüren bi konuyu açmışsın, bende tek çocuğum ve anne babamın yaşları ileriydi babam vefat etti biz annemle kaldık,baba tarafımla hiçç görüşmüyorum görüşsekde onlardan kimseye hayır gelmez,yedi kat yabancıdan daha yabancılar bana,anne tarafımdada yaşlı bi anneannem ve de dayım var anneme bişi olsa yapayalnız kaldım bu dünyada,ilişkilerimin hiçbiri de evlenmeye müsait ilişkiler değildi hep büyük hayalkırıklıklarıyla son buldu bitürlü bi yuva kuramadım bende,bu endişeler ben de de çok var,bazen en ileri yaşlarımı hayal ediyorum kafamda planlar yapıyorum geleceğe dair yapayalnız kimsesiz yaşlanmaktan korkuyorum desteğimdi annemle babam benim hemde yıkılmaz desteklerimden bi tanesiydi ama göçtü gitti hayattan,çok endişeliyim bu konuda benimde yardıma ihtiyacım var :1no2:
başın sağ olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?