Ben yalnız mı öleceğim?

bu endişeye kapılman güzel.neden güzel çünkü bu seni harekete geçirecek.inan kardeşim yok da ondan böyle hissediyorum deme çünkü insana kardeşten de hayır yok.evlenince onlar da el oluyorlar.bence vaktiyle yuvanı kurman en doğrusu.inan bir eş çoğu zaman bırak kardeşi annenden babandan da yakın oluyor.senin ailen o oluyor akrabalar,kardeşler özel günlerde ortaya çıkıyorlar sadece.
bence annen baban hayattayken evlilik yap başında bulunsunlar.onlara bir şey olursa sahipsiz kalırsın kimse de sana yardım etmez.bak 500 lira vermemişler kaldı ki sana düğün masrafımı yapacaklar,hadi masrafı sen yaptın diyelim yalvar yakar mı çağıracaksın onları.ben senin yerinde olsam isteğimi aileme söylerim.

Kaybetme korkusu....dönem dönem hepimiz yaşıyoruz. Kaybetme korkusunun altında yatan neden ise yalnızlık. Canım ben annemle yaşıyorum. Babam vefat etti, diğer kardeşlerim evli.Annem şimdiden bir baskı yapıyor bana, bana bişey olursa sen yalnız ne yapacaksın diye? aslında yalnızlıktan ne ölürüm nede bişey..ınsan alışıyor zamanla herşeye, tercihim yalnız olmamaktan yana, ama şu hayatta yaşadığımız kaygılar ve telaşlar hiçbir şeyin akışını değiştirmiyor. Sadece kendi üzüldüğümüzle kalıyoruz. Hayatı birisiyle paylaşmak mutlaka yalnız kalmaktan çok çok iyidir ama bazen hatta çoğu zaman istediğimiz şeyler olmuyor.Bazende kalabalık içinde yalnız yaşıyoruz........

ben de ailemden uzaktayım yalnız yaşıyorum bazen düşünüyorum banyoda ayağım kaysa kafamı vursam 2 gün kalır ölüm öyle. bi annem arar da anlar bu kıza bi şey oldu diye.
bir de kardeşe özenmişsin ya benden 6 yaş küçük kız kardeşim var günahını paylaşmaz benimle eşek kafalı bi ödevi bi şeyi olmasa konuşmaz. msn de bile engellemiş sanki düşmanız... bence insanın hayatta her zaman güvenebileceği birkaç dostu olmalı. mesela eski komşumuz olan bir kadın var nerden baksan kafa olarak anneme pek uygun değil ama kadın o kadar vefalı çıktı ki annem ameliyat oldu başka bir şehirde, o kadın çoluğunu çocuğunu bıraktı kaç gün anneme refakatçı oldu. umarım hepimizin böyle bir dostu olur hayattaolumunekankayizsmile

bende tek çocuğum keşeke bir ablam olsa derim hep
o yüzden en az 2 çocuk istiyorum bende
bakabilirsem neden 3 olmasın di mi

kardsin kucuk galiba paylasmayi ablasi olarak sen ogreteceksin kardeslik cok guzel bence bizlerde krdesiz hic öyle kotu durumdayken birbirimize destk olmusuzdur öyle vfasiz ailelerdmi var cok garip gerci annem der iyi olup olmadiginiz sonra belli olur der kardesim yok diye uzulen kardes sende evlenince bolca kardes dogur gitsin arkadasimin akrabasinin da bir kizi var oda massallah 3 mu dogurdu dortmu bilmiyorum Allah sana boyle takdir etmis bilemenki hayirlari belki evlenince bazi avantajlarin olur ne biliyim gorum cen olursa kardes gibi olabilirsin iyi bir insan olursa sahsen ben öyleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…