2 çocuğum,2 kardeşim bir kocam ve çok şükür hala sağ olan bir annem var,teyzelerim kuzenlerim var,kardeşlerimden dolayı 4 adette yeğenim var ama yinede gelecekte yalnız olmayacağımın garantisi yok:sm_confused: tıpkı benim de her zaman onların yanında olacağımın garantisi olmadığı gibi:uhm:kendi canıma bile sahip değilken onların ben yaşadığım müddetçe hep hayatta ve yanımda olacağı düşüncesinede sahip olamam.....bu bir kader canım aslında hepimiz ne kadar kalabalık ailelere sahipte olsak bir noktaya gelince temelde yalnızız gerçek olan bu...nasılki doğarken bir başımıza dünyaya geldik,ölürkende tek olacağız ....biz ölüyoruz diye tümden aile üyeleride bizle ölmez hayat devam eder...insan ne kadar sosyal yaşasada emin ol özde yalnızdır...korkularını anlıyorum ama çok takılma bence en kötü ihtimal huzur evleri var..orda da dostluklar arkadaşlıklar var ...kaldıki bu şuan senin taşıdığın korkuya karşı olabilecek en son ihtimal ve oralarda 5 _6 çocuğu olan insanlarda vara.s ben bazen kendim için bile öyle bir duruma gelirsem (ömrüm olursa tabii) gider yerleşirim bir odaya diye düşünüyorum bu düşünce beni o kadar da korkutmuyor...sende evlenirsin yuva kurarsın çoluğa çocuğa karışırsın hatta belki kargaşadan o kadar bunalırsınki birazcık yalnız kalsam diye hayıflanırsın,bugünkü düşüncelerin aklına gelincede acı acı gülersina.s....bence korkularının seni yönetmesine müsaade etme bırak hayat sana gelsin ve sen de hayatın sana getirdikleri ile yaşayıp,anlarının tadını çıkar...sevgiler esenkala.s.