• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben yalnız mı öleceğim?

İçerik nedeniyle” İlişkiler, Duygular ve Hayatın İçinden “Bölümüne taşınmıştır
Editör arkadaşımın da bilgisine

hayatta herşey kısmet canım
inş. en kısa zamanda seninde karşına hayırlı bir kısmet çıkar
güzel şeyler düşünmeye çalış
umut et.
olumsuzu en son düşün.
ve bol bol dua et canım.
herşeyin hayırlısını yaşaman dileğiyle.

kalabalık olup boş insanlar olmaktansa yalnız kalmayı tercih ederim :delphin:
hersey kısmet bakarsın karsına iyi biri çıkar mutlu ve bol çocuklu yuvan olur neden karanlık bakıyorsun ki hayata kaydirigubbakcemile

Ben de tek çocuktum ve annemi kaybettim erken yasta..babam evlendi..
babamın akrabalrı işe yaramaz sevgisiz cıkarcı insanlar..annemin pek akrabası da yoktur..bi başıma yasadım hep binbir güçlükle eve de baktım destek cıktım kendime de bi şeyler yapmaya calıştım..senden tek farkım çok güzel dostluklar kurdum Ankarada...arkadaslarım canyoldası oldu..iyi insanlar hala var canım karamasar olma..
çok şükür ailenlesin...
yuva kurmak nasip benim olacak inş.yakında darısı basına..

ben de tek çocuğum.her tek çocukta olduğu gibi bende de var yalnızlık korkusu.bu yaz evlendim,ailemden uzaktayım yine yalnızım sayılır,aslında bu biraz da tercihlerimiz sanki yalnızlık bile ayrı bir güzel bence.tabi çocuk olunca herhalde daha azalır bu his.inşallah gönlüne göre bir evlilik yaparsın sanat..yalnızlık yine de güzeldir bence..

2 çocuğum,2 kardeşim bir kocam ve çok şükür hala sağ olan bir annem var,teyzelerim kuzenlerim var,kardeşlerimden dolayı 4 adette yeğenim var ama yinede gelecekte yalnız olmayacağımın garantisi yok:sm_confused: tıpkı benim de her zaman onların yanında olacağımın garantisi olmadığı gibi:uhm:kendi canıma bile sahip değilken onların ben yaşadığım müddetçe hep hayatta ve yanımda olacağı düşüncesinede sahip olamam.....bu bir kader canım aslında hepimiz ne kadar kalabalık ailelere sahipte olsak bir noktaya gelince temelde yalnızız gerçek olan bu...nasılki doğarken bir başımıza dünyaya geldik,ölürkende tek olacağız ....biz ölüyoruz diye tümden aile üyeleride bizle ölmez hayat devam eder...insan ne kadar sosyal yaşasada emin ol özde yalnızdır...korkularını anlıyorum ama çok takılma bence en kötü ihtimal huzur evleri var..orda da dostluklar arkadaşlıklar var ...kaldıki bu şuan senin taşıdığın korkuya karşı olabilecek en son ihtimal ve oralarda 5 _6 çocuğu olan insanlarda vara.s ben bazen kendim için bile öyle bir duruma gelirsem (ömrüm olursa tabii) gider yerleşirim bir odaya diye düşünüyorum bu düşünce beni o kadar da korkutmuyor...sende evlenirsin yuva kurarsın çoluğa çocuğa karışırsın hatta belki kargaşadan o kadar bunalırsınki birazcık yalnız kalsam diye hayıflanırsın,bugünkü düşüncelerin aklına gelincede acı acı gülersina.s....bence korkularının seni yönetmesine müsaade etme bırak hayat sana gelsin ve sen de hayatın sana getirdikleri ile yaşayıp,anlarının tadını çıkar...sevgiler esenkala.s.

ah cnm inş tertemiz ahlaklı bir insanla evlenir kocaman bir aileye sahip olursun epaq cım bu dualarım senin için de geçerli bu durumda olan herkes için geçerli..

Son düzenleme:
kızlar sizi çok seviyorum içime su serptiniz. kocayınca da eğer gözüm görürse kkda sizlerle yalnızlığımı gideririma.s.:1hug:

annen baban akrabaların hatta bi gün evlenirsen eşin bile senden ayrı varlıklar
insan tek başına ayakta durmayı bilebildiği zaman,istediği kadar yalnız olsun,hiçbir şey onu yıkamaz.
tek çocuk olmak o kadar da kötü değil ki.hem çok kalabalık bi ailesi olup da kalabalık içinde yalnız olan yok mu sanki..
bunları dert etme..sen kendini seversen yanındakilere çok da ihtiyaç duymazsın..

canım neden bu kadar olumsuz bakıyorsun
benim eşim 2 kardeşlermiş biri 25 yaşında vefat emiş şimdi tek çocuk yani hiç bir şeyin garantisi yok 2 ken 1 de olabiliyorsun
Allah seninde karşına hayırlı birisini çıkarır kocaman huzurlu bir ailen olur inş.

ya çok üzüldüm ama önce allaha sığının hepimiz daraldığımız bunaldığımız zamanlarda böyle yapmazmıyız umutsuzluğa kapılmayın eminim sizlerde kendiniz için güzel yuvalar kuracaksınızdır sadece er ya da geç onun bir zamanı vardır bilemeyiz ki. Ama bu yazılanları okudukça kızımın kesinlikle bir kardeşi olması gerektiği gerçeği iyice kesinlik kazandı.

:teselli:ahh benim canım arkadaşım tabiki yalnızlık Allaha mahsus derler neden yalnız olasın bak kk bir sürü canı yürekten derdine ortak olan arkadaşın var:enbuyukkk: evlilik işine gelince herşeyin bir zamanı vardır hayırlı olacaksa olsun canım benim hayırsız olacaksa sana yakanı silkeleticekse evlenmeyi ver daha iyi hem bunları düşünmen için o kadar gençsinki kendine haksızlık etme en iyisine layıksın ama iyiler piyasada pek fazla kalmadığı için karşına biraz geç çıkabilir geç olsun hayırlısı olsun bacım . benim senden ne farkım varki sanatcım benimde hayatta ailem dediğim bir babam kaldı babamda 90 ına merdiven dayadı. aslında bende yapayalnızımsenağlama eşim var ama hangi evliliğin sonsuza dek süreceğinin garantisi varki? böyle şeyleri düşünüp kederlenme lütfen canım arkadaşım:1hug:a.s.

zeynepcim sağol iyi dileklerin için Allah mutluluğunu bozmasın sana da hayırlı evlatlar versin:nazar:a.s.

canımmm canım arkadaşım benim Şeniz amin Allahım cümlemizin mutluluğunu bozmasın hep hayır ve güzelliklerle karşılaştırsına.s.

ben de tek coçuğum ne annemin akrabaları ne babamın akrabaları değil tek kuruş para yardımı yapmak ben zor duruma düşeyim diye dört gözle bekleyen tipler....onlar yüzünden babamla hiç iyi bir iletişimim olmadı 18 imde ailemden rıza alamadan evlendim...hala vay saçın vay gözün diye kusur arar dururlar bende....annemin akrabaları annemin ameliyatında gelip annemin başında bir gün durdu diye tonlarca laf eden ben okula gidiyorum annem ameliyatlı sınavım var benden yemek bekleyen insanlar onları yolcu edicem diye cebimdeki son parayı harcamışım dönüş param yok bir milyon istedim diye beş karış surat yapan insanlar....evliyim de noldu...eşimin ailesiyle de anlaşamıyoruz...eşimlede oo süper harika bir evliliğim yok annem hasta....ne mi yapıyorum sadece okulumu bitirip kendi ayaklarımın üzerinde durmaya çalışıyorum ki evim eşim ailemden biri giderken ayakta kalabileyim...birilerine hep tutunarak yaşanmaz ki canımmm.....sağlam durmaya çalışşşşş

benim kardeşlerimde var ama ne oluyo hiç bişi başım sıkıştıgında kafalarını çeviriyorlar.
benimde bütün kardeşlerim evlendi ve kendi evlerinde ben hala evlenmedim derdim kocadan ziyade kendime ait bi evimin olması paramı kazanmak.ama yanlızlık gerçekten zor helede gelecegi düşününce çok zor.kimin hayırlı kimin hayırsız olacagını bilemiyorsun ki

geleceği planlamak anlamsızdır. yaptığımız planlar bir saniyede yok olabilir, değişebilir. yalnızlık hepimizin başında, evli veya çocuklu olanların da çok ağır bir yalnızlık yaşadığına şahit olmuyor muyuz zaman zaman?

tek kişilik yalnızlığın anlamı net en azından.

ben kadere inanıyor ve Allah'ıma güveniyorum.

Ah canım bende tek çocuğum onlar ölürse naparım diye düşünürken kafayı yicem nerdeyse :bbo:

Ama yalnızlık Allah'a mahsus canım. Elbet zamanı geldiğinde karşına bi kısmet çıkar.
Hem bizim yarın ölmeyeceğimiz ne malum.

Şimdiden bunları düşünmeyelim bence :gitme:
Anın tadını çıkarmaya bak :ecrin_bebek:

Back
X