- Konu Sahibi Omurboyubirkan
-
Veterinere götürdük kısırlaştırma ameliyatı olduNasil yani kendimi kisirlatirdim derken?
Benim daha mart ayında bi kedim ölmüştü ama 15 yaşındaydı eceliyle ölmüştü bu kadar ağlamamıştım sapasağlam kediydi 1 yaşındaydı çok mutluydu bnm yüzümden öldü gitti bilmiyorum nasıl atlatıcamNe denir bilemiyorum
çok üzüldüm
Allah sabır versin size
ben yıllar önce balığım öldüğünde bile çok ağlamıştım
kedi daha farklı tabii
başınız sağ olsun
Benim daha mart ayında bi kedim ölmüştü ama 15 yaşındaydı eceliyle ölmüştü bu kadar ağlamamıştım sapasağlam kediydi 1 yaşındaydı çok mutluydu bnm yüzümden öldü gitti bilmiyorum nasıl atlatıcam
Şuan tam olarak nesi olduğnu bilmiyoruz ama tek bildiğim operasyondan önce sapasağlamdı röntgende karın boşlugunda bişey vardı olmaması gereken onunda ne oldugu ameliyatta belli olucaktı ama ameliyat olamadan kedim öldüBaşınız sağolsun çok talihsiz bir olay yaşamışsınız çok üzüldüm
Yalnız kedinizi sakın kısırlaştırmayına bağlamak olmamış,ha imkani olanlar kısırlaştırmasın tabi yalnız dışarıda bir cok iskence görmüs kör sagır kedicikler varken onlara haksízlık olursokaklar artık çok tehlikeli oldu maalesef onlara yaşam alanı bırakmadık
Veterinerizden ögrendiniz mi sebebi neymiş? Başka bir hastalığı var mıymış?bir yerlerde bir eksiklik var... Kedi kısırlaştırıldıktan sonra tek sağlık problemi obezite çünkü :'(
bnde dha önce 2 kedimi kısırlaştırdım onlardada hiç bişey yoktu ama minnoşuma bişey oldu inanın bilmiyoruz sebebini veteriner isterseniz otopsi yaparız dedi ama yaptırmıycaz yarın alıp gömücezCok üzüldüm, basınız sagolsun. Veteriner hatası olabilir mı? Ben yılbaşında kedimi kisilastirdim. Hicbir sıkıntısı yok cok sukur
2 hafta önce kedimi kısırlaştırdığmı yazmıştım kedim 3 gündür kusuyodu dün veterinere götürdük kan tahlili böbrek bilmem ne bişiyi ( inanın hatırlamıyorum) 2 kere röntgen çekildi karın boşlugunda bişey vardı ama kedim kendinden geçtiği için ameliyata alamadılar ilaç verip bekledik kendine gelince ameliyata alıncaktı ama kedim kendine gelemedi 1 saat önce öldü. Sabahtan beri başında ağlamaktan başka bişey yapamadık keşke kısırlaştırmasaydık da kedim 20 tane birden doğursaydı baksaydım ben salaklık yaptım dha öncede kedimi kısırlaştırmıştım hiç bişey olmamıştı ama belli olmuyo işte minnoşum öldü bu acıyı ben yaşadım siz yaşamayın bnde bişey olmaz diyerek yaptırdım ama yarın kedimin ölüsünü almaya gidicem. Buda benim minnoşum. Eski sapasağlam hali. Eki Görüntüle 1230722
çok tatlıymış kedin. başın sağolsun çok üzüldüm. kendini suçlama bence. birçok kedi kısırlaştırılıyor. böyle olacağını bilemezdin.
veteriner hatası olabilir gerçekten. ameliyattan sonra da tuhaf olduğunu söylüyordun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?