- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
- Konu Sahibi Omurboyubirkan
-
Benim de 7 bucuk aylik bir kizim var. Eski veterinerimiz 7 aylik kisirlastirmanin uygun olacagini soylemisti. Simdi oradan tasindik sonra hastalandi bizim kiz antibiyotik almasi gerekti yeni veteriner cok kanatmis igne vururken bir daha oraya goturmeyecegim.Kisirlastirmadan ne kadar sure idare edilebilir? Hic yaptirmasak olmaz mi? Kizginlik donemine girerse diye cok korkuyorum elbet girecek ama o zamana kadar beklemeyi dusunuyorum. Kizima com duskunum onu kaybetmekten cok korkuyorum bu konuyu okuyunca iyice endiselendimKısırlaştırmada böyle bir komplikasyon riski yok
Muhtemelen başka bir rahatsızlığı vardı
Veterinerin yakasına yapışın, mutlaka bir şey var
Benim oğlum işinin ehli olmayan, hatalı kısırlaştırma yapan bir veterinerin yüzünden 10 yıl çekti
Öldürüyordum adamı elimden alamadılar
Üzerine gidin, ne olduğunu mutlaka öğrenin
Cesedi veterinerlik fakültesine götürün ve orada otopsi yaptırın, hatalı bir şey varsa rapor tutuyorlar
Eğer veterinerin bir ihmali varsa cezasız kalmamalı
Benim de 7 bucuk aylik bir kizim var. Eski veterinerimiz 7 aylik kisirlastirmanin uygun olacagini soylemisti. Simdi oradan tasindik sonra hastalandi bizim kiz antibiyotik almasi gerekti yeni veteriner cok kanatmis igne vururken bir daha oraya goturmeyecegim.Kisirlastirmadan ne kadar sure idare edilebilir? Hic yaptirmasak olmaz mi? Kizginlik donemine girerse diye cok korkuyorum elbet girecek ama o zamana kadar beklemeyi dusunuyorum. Kizima com duskunum onu kaybetmekten cok korkuyorum bu konuyu okuyunca iyice endiselendim
Disi kedilerin karin altindan operasyon yapildigi icin daha tehlikeli ve iyilesme sureclerinin zor oldugunu duydum. Evet İstanbul'dayim onereceginiz yer uzak degilse mutlaka gotururum cok tesekkur ederim.Dişi kediler 5 aylıktan itibaren kısırlaştırılabiliyor
Problem erkek kedilerde, idrar yolları tam gelişmediği için 1,5 yaşa kadar beklemek gerekiyor, yoksa böbrek hastası oluyorlar, çok dikkat etmek lazım. İstanbul'daysan 15 yıldır çalıştığım çok sağlam bir kliniğim var, önerebilirim. Ev hayvanlarının kısırlaştırılmasını doğru buluyorum ben, yazık günah çiftleşemiyorlar eziyet çekiyorlar. İnsan gibi değil ki, debeleniyor, ağlıyor, hasta oluyorlar. Çok geciktirme bence ve yaptıracağın yeri seç. Operasyondan sonra bir gün bakmayan kliniğe verme. Bazıları aynı gün eve gönderiyor, tehlikeli bir durum, tam teşekküllü bir yerde yaptır mutlaka
Benim daha mart ayında bi kedim ölmüştü ama 15 yaşındaydı eceliyle ölmüştü bu kadar ağlamamıştım sapasağlam kediydi 1 yaşındaydı çok mutluydu bnm yüzümden öldü gitti bilmiyorum nasıl atlatıcam
tüm yorumları okumadım ama tartışmada değil amacım o konuları açtığınızda bi arkadaş daha vardı yırtmıştım kendimi..teorimi iyice desteklemiş oldunuz böylece..başınız sağolsun melek oldu sevgili kediniz.2 hafta önce kedimi kısırlaştırdığmı yazmıştım kedim 3 gündür kusuyodu dün veterinere götürdük kan tahlili böbrek bilmem ne bişiyi ( inanın hatırlamıyorum) 2 kere röntgen çekildi karın boşlugunda bişey vardı ama kedim kendinden geçtiği için ameliyata alamadılar ilaç verip bekledik kendine gelince ameliyata alıncaktı ama kedim kendine gelemedi 1 saat önce öldü. Sabahtan beri başında ağlamaktan başka bişey yapamadık keşke kısırlaştırmasaydık da kedim 20 tane birden doğursaydı baksaydım ben salaklık yaptım dha öncede kedimi kısırlaştırmıştım hiç bişey olmamıştı ama belli olmuyo işte minnoşum öldü bu acıyı ben yaşadım siz yaşamayın bnde bişey olmaz diyerek yaptırdım ama yarın kedimin ölüsünü almaya gidicem. Buda benim minnoşum. Eski sapasağlam hali. Eki Görüntüle 1230722
İnanır mısın 2 gündür uyku hapı içip uyuyorum yoksa geceler kabus gbiTam da bugun bu konuyu gormem manidar oldu : (
Ben de 17 gun oldu ama oglusumun ardindan agliyorum her gece yatmadan aklima geliyo ya o kadar iyi anliyorum ki burnusu patileri kulaklari of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?