Ben yazmazsam asla yazmıyor

bibloo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2022
22
47
3
33
Evet böyle biriyle flört deneyimi olan var mı?

Ben mesaj atınca cevap veriyor (o bile hemen değil genelde 30-40 dk), kalpler öpücükler güzel sözler havada uçuşuyor ama ben yazmazsam adam asla yazmıyor. Kendimi sanki zorla ilişkiyi oldurmaya çalışıyormuş gibi hissediyorum. 3 gün oldu dedim ben mesaj atmayayım hiç bakalım kendi yazacak mı ama hala yazmadı. maalesef kendisinden hoşlanıyorum o yüzden boşvermek zor geliyor.

Bu arada burcunu soranlar olursa o yay ben aslan.​

Kız sen aslan burcusun kendine gel o değil senin yazmayıp karşı tarafı çileden çıkartman gerekiyoorr

Tabi şaka bir yana çocuğun sana karşı ufak bir ilgisi dahi olsa senin için zaman yaratır sana mesaj atar hoşlandığın için bırakmak zor gelebilir öyle demişsin ama gerçekleri düşündüğün zaman hiç zor olmayacak boşa zaman kaybı kuzum boşver kısaca bu (sözde) flörte baay.
Next yap

böyle flört olmazki,belliki birşey hissetmiyor size karşı,bazen bazı şeyler en başından belli ediyor kendini ama biz anlamlar yüklemeye devam ediyoruz,sizde ters giden birşeyler olduğunu biliyorsunuzki yazmışsınız buraya,demekki olmamış,olmuyor.

Adam diğer flortlerden fırsat bulup msj atmamiştir,hatta sizi unutmuştur Siz msj attıkça " ihhhh bu da vardı dur karşılık vereyim diyordur"
Siz de saf saf msj beklemeyin,atmayın!!!!İlgisi,sevgisi olsa sizi bir an boş bırakmaz,seviyorum diye şu adamların mabadini arşa çıkarmayın .
Değer gördüğünüze değer verin ........

Nasıl aslansınız? Aslan kendine ceker egoisttir. Muhtemelen haritanız farklı elementle doludur. Yaylar çok eğlencelidir sizinle sanırım eğlenceyi sürdüremiyor.

Ben böyle flört döneminden hiç geçmedim. Bir erkeğe yazmam.

Bende de durum tam tersi o yazarsa yazarım o buluşmak isterse ayarlayalım bir gün derim:)

Genelleme sevmemekle birlikte, iki yay erkeği ile flört ettim, ikisi de mesaj konusunda biraz sıkıntılıydı Geç yazma veya sık yazmama durumları vardı ama genel olarak yazışma sevmiyodu ikisi de, benim de telefon genelde elimdedir ve mesajlaşmayı severim, ikisi de bana ayak uydurmaya çalıştı, yazan arayan soran ilgilenen onlardı. Biriyle kısa sürdü de diğeriyle güzel bi ilişki yaşadık, aşk sevgi vardı, her şey çok da güzel gitti, biz biraz aile yapıları kaynaklı ayrıldık ama buna rağmen yay erkeği ile ilişki tavsiye etmem; eğlenceli, tatlı, komik, şeytan tüyü vardır, sevince çok romantik ama bi yandan çok rahatlar, umursamazlar, sevseler bile çabuk değişiyor ve güven vermiyorlar, daha sabit bi şey istiyorsan bence uzak dur.

Bu bahsettiğin kişiden en başından uzak dur, 3 gün yazmamak nedir, adamin umrunda değilsin.

3 gündür yazmayan adamın nesini seviyorsunuz uzak mesafe ilişkisi mi? Sizi gerçekten sevseydi yada değer verseydi sizin yazmanızı beklemezdi diye düşünüyorum. Sizi de cepte tutuyor ki arada gönlü hoş olsun.

Üç gün yazmayan adamın tam olarak neyinden hoşlanıyorsunuz?
Kendinize gelin çekmeyin şunu. Aslan burcu böyle olmaz ya!

Bence adamı artık kovalama.
Böyle bir yere varamazsın.
Kendini çek bakalım gelicek mi gerçekten hoşlanıyorsa gelir gelmiyorsa etkilenmemiştir.

Gerçekten içinde bir kıpırtı olan erkek teknolojisi özürlüsü de olsa,her mesajda parmaklarına dikenler batacağınıda bilse yazaaarrr. Hemde destanlar yazar yazma desen yine yazar adam hoşlanmamış sizden bence çekin kendinizi.

Umurunda değilsiniz yazdıkça kendinizi küçülteceksiniz yazmazsanız zaten yoksunuz. Küçülmektense yok olmayı tercih edin.

Evliliğinizi düşünemiyorum...

yay erkeği çok umursamaz çapkın oluyorlar ki burçtan geçtim adam sana ilgi duymuyor elinin altında kalsın mantığı bence konuşmayı kes zaman kaybı

Sizi merak etmeyen birini tam da bu aşamadayken bırakın.
Flört neydi? Emekti
Adam şimdi bile böyleyse sonrasında nasıl olur bir düşünün. Yazık değil mi size, sürekli bekleyeceksiniz çaba göstereceksiniz. Bir noktadan sonra sevgi, aşk yetmeyecek yorulacaksınız.
Başlamadan bitirmeniz kendinizi uzak tutmanız daha iyi olmaz mı?

Adamın bariz size ilgisi yok malesef. Ama cepte de kalsın, yarın bir gün boşta kalırsam belki olur kafasında sizi elde tutuyor. O güzel sözlere de aldanmayın. Olmaz bu adamdan belli.
Ayrıca bir yay burcu olarak şunu söyleyebilirim ki, bence uzak dur. Umursamaz, sorumluluktan kaçan, çapkın tipler oluyorlar. Severler gönül eğlendirmeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…