böyle flört olmazki,belliki birşey hissetmiyor size karşı,bazen bazı şeyler en başından belli ediyor kendini ama biz anlamlar yüklemeye devam ediyoruz,sizde ters giden birşeyler olduğunu biliyorsunuzki yazmışsınız buraya,demekki olmamış,olmuyor.Evet böyle biriyle flört deneyimi olan var mı?
Ben mesaj atınca cevap veriyor (o bile hemen değil genelde 30-40 dk), kalpler öpücükler güzel sözler havada uçuşuyor ama ben yazmazsam adam asla yazmıyor. Kendimi sanki zorla ilişkiyi oldurmaya çalışıyormuş gibi hissediyorum. 3 gün oldu dedim ben mesaj atmayayım hiç bakalım kendi yazacak mı ama hala yazmadı. maalesef kendisinden hoşlanıyorum o yüzden boşvermek zor geliyor.
Bu arada burcunu soranlar olursa o yay ben aslan.
yay erkeği çok umursamaz çapkın oluyorlar ki burçtan geçtim adam sana ilgi duymuyor elinin altında kalsın mantığı bence konuşmayı kes zaman kaybıEvet böyle biriyle flört deneyimi olan var mı?
Ben mesaj atınca cevap veriyor (o bile hemen değil genelde 30-40 dk), kalpler öpücükler güzel sözler havada uçuşuyor ama ben yazmazsam adam asla yazmıyor. Kendimi sanki zorla ilişkiyi oldurmaya çalışıyormuş gibi hissediyorum. 3 gün oldu dedim ben mesaj atmayayım hiç bakalım kendi yazacak mı ama hala yazmadı. maalesef kendisinden hoşlanıyorum o yüzden boşvermek zor geliyor.
Bu arada burcunu soranlar olursa o yay ben aslan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?