- 13 Nisan 2023
- 434
- 615
- 23
Yazma, biraz da onun ilk adımı atmasına senin için bir şeyler yapmasına izin ver. Eğer yazmıyorsa defolsun gitsin, zaten önemseyen aklına gelen adam yazar ve arar.Evet böyle biriyle flört deneyimi olan var mı?
Ben mesaj atınca cevap veriyor (o bile hemen değil genelde 30-40 dk), kalpler öpücükler güzel sözler havada uçuşuyor ama ben yazmazsam adam asla yazmıyor. Kendimi sanki zorla ilişkiyi oldurmaya çalışıyormuş gibi hissediyorum. 3 gün oldu dedim ben mesaj atmayayım hiç bakalım kendi yazacak mı ama hala yazmadı. maalesef kendisinden hoşlanıyorum o yüzden boşvermek zor geliyor.
Bu arada burcunu soranlar olursa o yay ben aslan.
Kendisinin size ilgisi yoktur, sizin ona olan ilginize karşılık veriyordur sadece.Evet böyle biriyle flört deneyimi olan var mı?
Ben mesaj atınca cevap veriyor (o bile hemen değil genelde 30-40 dk), kalpler öpücükler güzel sözler havada uçuşuyor ama ben yazmazsam adam asla yazmıyor. Kendimi sanki zorla ilişkiyi oldurmaya çalışıyormuş gibi hissediyorum. 3 gün oldu dedim ben mesaj atmayayım hiç bakalım kendi yazacak mı ama hala yazmadı. maalesef kendisinden hoşlanıyorum o yüzden boşvermek zor geliyor.
Geçmişte böyle bir ilişkim olmuştu, yan yana ilgili ama onun dışında bişey yok , ben yazarsam yazardı sadece , polis olduğu için başta yoğun diye düşündüm fakat bu böyle devam ettikçe sinirlenip uzaklaşmaya başladım, sonrasında kendisi ile ilgili çok başka şeyler öğrendim ve hemen ilişkiyi bitirdim, 1 yıl pesimden süründü, sürekli mesajlar attı ama benim gözümde bittiği için asla geri dönmedim, böyle adamlar genelde başka başka şeylerle ilgili ve narsistler, tek kadın onlara göre değil, benim deneyimim bu şekildeydi...Evet böyle biriyle flört deneyimi olan var mı?
Ben de yukselen yayim, yay kadinlari cok hos ama erkekleri gerçekten yorucu, dediginiz gibi tam olarak, çapkın umursamaz uçarı flörtöz bencil ve ilginç olan, sorumluluk duygusallık yük olarak geldiği için aşık olunca da kaçabiliyorlar, bağlanmak korkutuyor. Seviyorum, üzülürüm diye topukluyorlar. Sevse dert sevmese dert yani, en iyisi bulaşmamakAdamın bariz size ilgisi yok malesef. Ama cepte de kalsın, yarın bir gün boşta kalırsam belki olur kafasında sizi elde tutuyor. O güzel sözlere de aldanmayın. Olmaz bu adamdan belli.
Ayrıca bir yay burcu olarak şunu söyleyebilirim ki, bence uzak dur. Umursamaz, sorumluluktan kaçan, çapkın tipler oluyorlar. Severler gönül eğlendirmeyi.
Ben bi kere eve girdim, o kadar sıkıştım ki wcye zor attım kendimi, yazamadım, eski eşim o zan sevgiliyiz, eve girince mutlaka yazardı diye düşünmüş, yazmış yazmış cevap yok, wcde bayıldım galiba ben de nerdeysemBen uyuyakalırdım kalktığımda telefonda 20 cevapsız arama olurdu aşko ilgilenen adam böyle olur
Yay burcu sorumsuz olur güvenmek zordur sülalesi rahattır yani
Sen onla bi yüzyüze vakit geçir bakim hali tavrı nasıl bu davranışını da söyle ona ne cevap vericek
hahahahah benimki de balık.. onun hakkında da hiç iyi yorumlar yokYay erkeği büyütüyorum oğlumdan soğutmayın
Hangisi iyi acaba var mı kihahahahah benimki de balık.. onun hakkında da hiç iyi yorumlar yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?