Ben yazmazsam yazmıyor

Ben olsam o yazana kadar beklerdim yazmazdım. Sizin yazacağınızı bildiği için alıştırmışsınız yazmıyodur.

Ben yazmazsam ,sen yazmazsan ,nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa ?! Yaz gönder. Kesin dönüş yapar. Daha da gitmez.

Velhasıli içerik önemli. Ne yazıyorsun? Üç beş farklı konuda msj at. Süre tut,hangisinde en çabuk geri dönüş yapıyorsa ordan yürü. deneme yanılma yoluyla eminim ki bulacaksın;)

Valla biz sevgiliyken / nişanlıyken elimizden tel düşmezdi.

Bi erkeğin en en en çok ilgi gösterdiği, sevgisini belli ettiği dönem bence nişanlılık. Burda arkadaşlar fragman diyolar ya, çok sevdim ben :)

Ama yazmıyo oluşu ilgisiz oluşundan mıdır sevmediğinden mi onu çözmen lazım.

Senin beklentini şu anda karşılamıyor, ilerde evlenince İnan bu çok daha büyük bi problem haline gelecektir.

Valla biz sevgiliyken / nişanlıyken elimizden tel düşmezdi.

Bi erkeğin en en en çok ilgi gösterdiği, sevgisini belli ettiği dönem bence nişanlılık. Burda arkadaşlar fragman diyolar ya, çok sevdim ben :)

Ama yazmıyo oluşu ilgisiz oluşundan mıdır sevmediğinden mi onu çözmen lazım.

Senin beklentini şu anda karşılamıyor, ilerde evlenince İnan bu çok daha büyük bi problem haline gelecektir.
Yazmıyo değil aslında yani ben yazdığımda 5 6 saat konuştuğumuz oluyo kendisi ilk mesajı atmıyor ki konuşmamadan şikayetçi değilim aslında ben onun bana daha çok ilk yazmasını istiyorum

Back
X