- 24 Ekim 2017
- 593
- 399
- 33
- Konu Sahibi yalnizlikcaa
Şimdi benim yaşım 23 evet 23 ama arkadaşlarımın bir çoğunun bebeği bile var. Hani asla imrenmiyorum ama istediğim tek şey artık o aşkı iliklerime kadar tadabilmek.Üniversite 1 de bir çocuğu çok sevdim.1 sene beraber ilişki yaşadığım insan kendi sınıfından bana arkadaşım diye tanıttığı kız ile hala sevgili ve ihanet etti. Kendimi toparlayamadım bir süre .. Sonra biri çıktı karşıma aradan 1.5 sene geçmişti bende hoşlanıyordum ondan ve ilişkimiz başladı tam 3 sene birlikteydik ama aşşağılamalar, nankörsün demeler, hediye diye promosyon kutuları yollamalar(tabi hakkını yemeyeyim çikolata,çiçek çok aldı) ama sonra onunla üniversite bitince sürekli tartışır olduk. Bir gün dedem hastanede yatıyordu bende yanında kaldım habersizce başka ilden benim yanıma gelmiş. Beni hastanenin bodrum katına çağırıyor. Dedim ben oraya gelmem normal hastanenin içindeki koltuklarda sabahladık. Yani sonra bana diyorki ben senin için taa başka ilden yanına geldim..Asıl diyeceğim şu.. Bu ilişkim bitti evet ve dün üniversiteden aralıklarla konuştuğum bir erkek yazdı ders çalışmaların nasıl gidiyor diye, bende cevap verdim ve bana mesaj gönderip geri sildi mesajını daha güzelini yazdı.. Sınıfta fazla konuşmazdık. Bir kaç ay önce kafede kendi oturuyordu bende gördüm onu aslında oda beni gördü . Bir kaç gün sonra mesaj atınca dedimki bugün seni gördüm bana diyor ki 'Aa, ben seni farketmemişim iş görüşmesine gidecektim dedi.' Örneğin 3 ayda 1 kere mesaj yazıyor çok nadir. Dün doğum gününü kutladım facebooktan doğum günün kutlu olsun nice güzel yaşların olsun dedim. Bana teşekkür ederim,beraber nice mutlu senelere yazmış. Ya etkilenmek istemiyorum ama okul zamanı bir arkadaşım demişti bu çocuk senden hoşlanıyor diye gönderdiği bir mesajı görmüştük. Gerçekten merak ediyorum . Neden ben şimdi ayrangönüllülük yapıyorum ya. Yazmıyor evet ama arada yazıyor .. Sanırım ben aşkı o duyguyu asla bulamayacağım tadamayacağım