Ben yine dertlerimle geldim.Neden ben doğru insanı bulamadım? Gerçekten ayrangönüllü olmaktan nasıl kurtulurum?

yalnizlikcaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2017
593
399
33
Şimdi benim yaşım 23 evet 23 ama arkadaşlarımın bir çoğunun bebeği bile var. Hani asla imrenmiyorum ama istediğim tek şey artık o aşkı iliklerime kadar tadabilmek.Üniversite 1 de bir çocuğu çok sevdim.1 sene beraber ilişki yaşadığım insan kendi sınıfından bana arkadaşım diye tanıttığı kız ile hala sevgili ve ihanet etti. Kendimi toparlayamadım bir süre .. Sonra biri çıktı karşıma aradan 1.5 sene geçmişti bende hoşlanıyordum ondan ve ilişkimiz başladı tam 3 sene birlikteydik ama aşşağılamalar, nankörsün demeler, hediye diye promosyon kutuları yollamalar(tabi hakkını yemeyeyim çikolata,çiçek çok aldı) ama sonra onunla üniversite bitince sürekli tartışır olduk. Bir gün dedem hastanede yatıyordu bende yanında kaldım habersizce başka ilden benim yanıma gelmiş. Beni hastanenin bodrum katına çağırıyor. Dedim ben oraya gelmem normal hastanenin içindeki koltuklarda sabahladık. Yani sonra bana diyorki ben senin için taa başka ilden yanına geldim..Asıl diyeceğim şu.. Bu ilişkim bitti evet ve dün üniversiteden aralıklarla konuştuğum bir erkek yazdı ders çalışmaların nasıl gidiyor diye, bende cevap verdim ve bana mesaj gönderip geri sildi mesajını daha güzelini yazdı.. Sınıfta fazla konuşmazdık. Bir kaç ay önce kafede kendi oturuyordu bende gördüm onu aslında oda beni gördü . Bir kaç gün sonra mesaj atınca dedimki bugün seni gördüm bana diyor ki 'Aa, ben seni farketmemişim iş görüşmesine gidecektim dedi.' Örneğin 3 ayda 1 kere mesaj yazıyor çok nadir. Dün doğum gününü kutladım facebooktan doğum günün kutlu olsun nice güzel yaşların olsun dedim. Bana teşekkür ederim,beraber nice mutlu senelere yazmış. Ya etkilenmek istemiyorum ama okul zamanı bir arkadaşım demişti bu çocuk senden hoşlanıyor diye gönderdiği bir mesajı görmüştük. Gerçekten merak ediyorum . Neden ben şimdi ayrangönüllülük yapıyorum ya. Yazmıyor evet ama arada yazıyor .. Sanırım ben aşkı o duyguyu asla bulamayacağım tadamayacağım :(

22 yaşındayım. Hiçbir arkadaşımın bebeği yok.
İtinayla mı seçtiniz o çevreyi?
Aşık da olursunuz, ayrılıp acı da çekersiniz daha yaşınız 43-53 değil. Ki 43-53 olsa da aşık olursunuz daha tekrar tekrar. Sakin olun aceleye ne gerek var? Hayatınızı kurun para kazanıp harcayın önce.
Ayran değildir hayrandır hem o.

23 yaşındasın daha bi dur, ne bebeği ne evlenmesi? ufkunu geliştir biraz , dil öğren hobi edin , turlara katıl.Avrupayı gezdin mi mesela sırtında çantayla? kendi paranı kazanıp ayaklarının üstünde durup biraz geliştir kendini sanki 50 yaşındaymış gibi karalar bağlaman şu yaşta çok saçma

22 yaşındayım. Hiçbir arkadaşımın bebeği yok.
İtinayla mı seçtiniz o çevreyi?
Aşık da olursunuz, ayrılıp acı da çekersiniz daha yaşınız 43-53 değil. Ki 43-53 olsa da aşık olursunuz daha tekrar tekrar. Sakin olun aceleye ne gerek var? Hayatınızı kurun para kazanıp harcayın önce.
Ayran değildir hayrandır hem o.
ama şey bu dediğim kişiler okumamış . eğitim hayatı lise mezunu olup evlendiler . Ama üniversiteden mezun olduğum sınıf arkadaşlarımdan 7 kişi evlendi. Uzun ilişkileri vardı ama . :)

Yazmaktan yorulmayacağım size .ders çalışın Allah aşkına geleceğinizi düşünüp ders çalışın .konu açmak bunları düşünüp durmak size güzel bir gelecek sunmayacak
aay bir atanırsam şu böyle masada bunlar inşallah aklıma gelmez ya taktım kafayı şimdi bu oğlana inşallah geçiçicidir :D

23 yaşındasın daha bi dur, ne bebeği ne evlenmesi? ufkunu geliştir biraz , dil öğren hobi edin , turlara katıl.Avrupayı gezdin mi mesela sırtında çantayla? kendi paranı kazanıp ayaklarının üstünde durup biraz geliştir kendini sanki 50 yaşındaymış gibi karalar bağlaman şu yaşta çok saçma
haklısınız bunları çok hayal ediyorum . :) Aman of bak şimdi bende üzüldüm kendi hallime :(

ama şey bu dediğim kişiler okumamış . eğitim hayatı lise mezunu olup evlendiler . Ama üniversiteden mezun olduğum sınıf arkadaşlarımdan 7 kişi evlendi. Uzun ilişkileri vardı ama . :)
Okumak da bir kıstas ama okumadan da kendini pek çok alanda geliştirmek bir seçenek. İnsanlar onu tercih etmiş olabilirler ama bunu kendinize ölçü almanız yanlış bence. Önceliğiniz kendi kendinize yetmek yaşamak olmalı.

aay bir atanırsam şu böyle masada bunlar inşallah aklıma gelmez ya taktım kafayı şimdi bu oğlana inşallah geçiçicidir :KK70:
Ders çalışsan bu konular kafanda yer etmeyecek zaten geçicidir kesinlikle . Bana kızma ama böyle konu açarak boş boş hayal kurup oturarak atama zor oluyor. Lütfen emek ver lütfen çalış sonra gel günde 100 konu aç ama şimdi değil. Sınava giren kişi sayısı günden güne artıyor bunun bilincine varmanızı öneririm

Şimdi benim yaşım 23 evet 23 ama arkadaşlarımın bir çoğunun bebeği bile var. Hani asla imrenmiyorum ama istediğim tek şey artık o aşkı iliklerime kadar tadabilmek.Üniversite 1 de bir çocuğu çok sevdim.1 sene beraber ilişki yaşadığım insan kendi sınıfından bana arkadaşım diye tanıttığı kız ile hala sevgili ve ihanet etti. Kendimi toparlayamadım bir süre .. Sonra biri çıktı karşıma aradan 1.5 sene geçmişti bende hoşlanıyordum ondan ve ilişkimiz başladı tam 3 sene birlikteydik ama aşşağılamalar, nankörsün demeler, hediye diye promosyon kutuları yollamalar(tabi hakkını yemeyeyim çikolata,çiçek çok aldı) ama sonra onunla üniversite bitince sürekli tartışır olduk. Bir gün dedem hastanede yatıyordu bende yanında kaldım habersizce başka ilden benim yanıma gelmiş. Beni hastanenin bodrum katına çağırıyor. Dedim ben oraya gelmem normal hastanenin içindeki koltuklarda sabahladık. Yani sonra bana diyorki ben senin için taa başka ilden yanına geldim..Asıl diyeceğim şu.. Bu ilişkim bitti evet ve dün üniversiteden aralıklarla konuştuğum bir erkek yazdı ders çalışmaların nasıl gidiyor diye, bende cevap verdim ve bana mesaj gönderip geri sildi mesajını daha güzelini yazdı.. Sınıfta fazla konuşmazdık. Bir kaç ay önce kafede kendi oturuyordu bende gördüm onu aslında oda beni gördü . Bir kaç gün sonra mesaj atınca dedimki bugün seni gördüm bana diyor ki 'Aa, ben seni farketmemişim iş görüşmesine gidecektim dedi.' Örneğin 3 ayda 1 kere mesaj yazıyor çok nadir. Dün doğum gününü kutladım facebooktan doğum günün kutlu olsun nice güzel yaşların olsun dedim. Bana teşekkür ederim,beraber nice mutlu senelere yazmış. Ya etkilenmek istemiyorum ama okul zamanı bir arkadaşım demişti bu çocuk senden hoşlanıyor diye gönderdiği bir mesajı görmüştük. Gerçekten merak ediyorum . Neden ben şimdi ayrangönüllülük yapıyorum ya. Yazmıyor evet ama arada yazıyor .. Sanırım ben aşkı o duyguyu asla bulamayacağım tadamayacağım :KK43:
Bi yere yetişmeyeceksin sakin ol. Her mesaj atana kapılarını sonuna kadar açarsan yol geçen hanı olur orası. Kapılarını kapat. Kendini dinle biraz gerçekten içeri girmek isteyen ısrarla çalar kapıyı ve girer içeri. Sen sürekli, bu da gol değilz bu da gol değil deyip duruyorsun.

derdim o çocuk bana aşıkmı acaba. Ya anlatmak istediğim neden beni kimse sevmediii :KK43:
Yarıdan sonrasını okumadım valla kusura bakma bahsettiğin çocuk kim bilemiyorum. 23 yaşı çok genç kimse o yaşlarda ciddi düşünmek zorunda değil, duygusal birine denk gelmemişsiniz demek ki. Benim arkadaşım 26 yaşında daha ilk kez onu seven sevgilisi oldu. Ne var bunda? Erkenden sevince bi şey olmuyor, daha yaşayacak uzun bir ömür var:

Yarıdan sonrasını okumadım valla kusura bakma bahsettiğin çocuk kim bilemiyorum. 23 yaşı çok genç kimse o yaşlarda ciddi düşünmek zorunda değil, duygusal birine denk gelmemişsiniz demek ki. Benim arkadaşım 26 yaşında daha ilk kez onu seven sevgilisi oldu. Ne var bunda? Erkenden sevince bi şey olmuyor, daha yaşayacak uzun bir ömür var:
teşekkür ederim olsun :) O günleri bende merakla bekliyorum bakalım :)

Ders çalışsan bu konular kafanda yer etmeyecek zaten geçicidir kesinlikle . Bana kızma ama böyle konu açarak boş boş hayal kurup oturarak atama zor oluyor. Lütfen emek ver lütfen çalış sonra gel günde 100 konu aç ama şimdi değil. Sınava giren kişi sayısı günden güne artıyor bunun bilincine varmanızı öneririm
gerçekten şu an kitaplarım önümde ve benim yaptığıma bak ya... en güzeli bundan sonra sosyal medya hesabımı kapatmak :(

Kafanizi ask mesk evlilik gelinlik sarmalindan az biraz uzaklastirip nefes alin

Benim bir is arkadasim vardi, 36 yasina kadar, nerde veceriksiz, salak, yontulmamis odun varsa onlarla tanismis ve hep kullanilmis. Bana öyle anlatmisti. Hep öglen yemegine cikinca, aklim oynardi, agzimdan bir sey cikicak cocuklari in üzerinde diye, hemen üzülürdü, herkesin cocuklari var diye. Ve sonunda, Ben hep böyle gidecem diye pes etmisti. Bir gün dustan yeni cikmis, kapinin zili calmis, ve zile calan, birde kaoiya vurmus, buda icerden, kapiyi acamam, yeni banyodan ciktim diye bagirmis, disardaki kapiya vuran, acmaya ugrasin, cok sevineceksiniz demis, ve bu kadin, üzerinde gecelik gibi evde giydigi bir eski elbise atmis, saclarina havluyu baglamis ve kapiyi acmis. Bunlar birbirlerine bakiyorlar ve ilk bakista ask denilir ya, Ayni öyle bir sey oluyor. Ikiside kejelemeye baslamislar heyecandan. Neyse uzatmiyayim, 3 ay sonra hamile kaldi, 5 ay sonra evlendiler, bir kizlari oldu, aradan okadar cok sene gecti, birbirlerine daha hala deli gibiler.
Sen daha cok gencsiniz, hani bir masal varya, prenses kurbagyi öpüyor ve kurbagdan prens ölüyor, sen daha cok kurbaglari öpüceksin ama bir gün gelicek, tam dogrusu sein karisina cikacak. Her tencerenin kapagi vardir, bunu unutma ve gencliginin tadini cikar. GEZ, seyahat et, eglen, asik ol, sev, dans et, her günün zevkini cikar ve en güzel gününe yap, gecen g<nler geri gelmiyor ve genclik gidiyor.

Back
X