Ben yine hata yapiyorum galiba..

skyrose

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
1.900
2.501
333
Kizlar eski konularimdan biliyosunuz faceden biriyle tanismistim ayri ulkelerdeydik 2 sene surdu. 6. ayimizda aslinda bosanmis ve 1 cocugu oldugunu ogrenmistim. Ben cok zor gunler gecirdim cok aci cektim yoruldum yiprandim ve 2 sene sonunda bitirdim gecen yaz. Hemen arkasindan baska bi cocukla cikmaya basladim o boslugu o cocukla doldurdum cok baglandim ama o da tam gidecegim gun hic bi aciklama yapmadan ayrildi benden. Ben aci cekmeye devam ediyodum o bosanmis olan surekli mesaj atiyodu bana aci cektirmek icin elinden geleni yapiyodu tekrar evlenicez eski esimle falan diyordu . 1 aydir konusmuyoruz 1 ay once de yine faceden biriyle tanistim . Ilk baslarda boyle arkadas olduk o da kibrista universite okuyomus ben basimdan gecen herseyi anlatiyodum o da bana akil veriyodu cok iyi olgun bi insan onun sayesinde biraz kendime geldim toparlandim ama bu cocuk sevgili olmak istiyo benle. Yazin gorusmek istiyo. Ben ilk baslarda mesafeli olsam da sonra yakinlastik sevgili moduna girdik resmen. Ama surekli tartisiyoruz. Arkadasken daha mutluyduk. Bana soguk davraniyosun eskileri mi unutamiyorsun diyo yazdiklarina gec cevap versem hemen aliniyo dun yine konusuyoruz biseye moralim bozuldu sustum cevap vermedm ben cikiyorum konusmicaksan dedi tamam bnde cikiyorum gorusuruz dedim ciktim ama o sabaha kadar cikmamis tekrar girerim diye bekledi sanirim. Ve bu daha once de oldu cikma konusalim dememi bekliyodu galiba ben hemen rest cekiyorum. Bugun de hic konusmadik mesaj atmadi bende atmadim. icim huzursuz ben alistim onla konusmaya bugun yine basa sardim eski halime döndüm hic iyi degilim Arkadasim bu cocuga sans ver bence diyor kuzenim de sakın baglanmadan uzaklas guvenemezsin seni uzebilir ayri ulkelerdesiniz heyecan bitince sıkılıp ayrilabilir bosver diyor ama ben cok alistim ona ve digerlerine benzemiyor bana deger verdigini hissediyorum en azindan arkadas olarak devam etsek bu yaz gorussek oyle karar versem olmaz mi ne yapacagim bana bir akil verin .

Kizlar bu ne daldan dala atliyosun diye kizmayin ne olur bende anlayamiyorum kendimi niye boyle oluyor bilmiyorum hep bi bosluktayim o boslugu doldurmaya mi calisiyorum napiyorum anlamiyorum surekli aci cekiyorum biseyleri kafama takip uzuluyorum

Bir anlık boşluk.
Bence biraz kafanı dinlemelisin.

Konunun hepsini okuyamadim ama bence şu sanaldan sevgili bulma durumundan kurtar kendini hatta bir süre bence face de falan takılma sanalla gerçek hayat farklı haa bu şekilde tanışıp mutlu olan da vardır ama çok az insandır bence ,bir de illa hayatında her dönem biri olacak diye birşey yok sevgili olunmadan da yaşanıyor yani...

İcındeki hangı boslugu sadece erkeklerle doldurmaya calisiyorsun simdi merak ettim :))) ne boslukmus mubarek isik gorsen kosuyorsun ya erkeksiz kaldin mi cokuyon

Biraz uzak durun erkeklerden. Kafaniz zaten karisik. Durmadan yeni biriyle tanisarak dogru kisiyi bulamazsiniz. Zamanla olur hersey. Evet biraz daldan dala olmus ama hersey sizin elinizde sonucta...

Sanaldan tanistign kisiden bu kadar aci cekmisken haka nasil guvenip baglaniyosun sanaldan ask falan olmaz ki bence once kafani toplamalisin bunuda tek basina yapmalisin illa bi erkek sayesinde degil.

Bence kendini hepsinden soyutla.
Biraz dinlen ve ilişkilerden uzak dur.

Faceten birileriyle tanismak nasil oluyor tam olarak ? Bizi bi aydinlatirsan... benim bildigim insanlarin facebookunda tanidiklari oluyor. Siz nasil tanisiyorsunuz ordan birileriyle ?

Öncelikle Boşluk doldurmanın eski tabiri maymun iştah. Neyse. O değilde 2 kere internet arkadaşlığından kazık yemişsiniz hala devam ediyorsunuz. Yüzyuze gördüğümüz adamlara güven olmuyor İnternet'e nasıl güveniyorsunuz anlamıyorum

Sanaldan yediğin hurmalar, yarın gelir sırtını tırmalar.
Farmville'ye hurma eker hale gelmişsin kızım bu ne sanal hız böyle?

Biraz yalniz kalin erkekler ilac degildir ki. Bosluk doldurmak yerine aksine yalniz kalin. Hep sanalda erkek nasil bulunuyor anlamiyorum tanimadiginiz insanlari barindirmayin.

Kendinizle ilgili mutlaka bir aşağılık kompleksiniz ya sosyal fobiniz var. Bence bu konuda yardım alın. Birileriyle yüz yüze görüşmek yerine sürekli internet üzerinden sözde ilişkiler yaşamak sağlıklı bir durum değil.

Çocuk sapık mı manyak mı ne biliyorsun Allah aşkına? Deli cesareti sizinki başka bir şey değil

bi dur bi kendine gel bi nefes al..

Facebook üzerinden tanıştığın üçüncü kişiye gelince okumayı bıraktım. Sanal dünyadan uzaklaşıp gerçek hayatta yaşamaya başlamalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…