Ben yine kilo aldım üffff :(

inciakis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2016
2.426
5.878
108
Bugün tekrar kilo vermeye başlıyorum. Sabah tartılmaya korktum yarın tartılıp yazacağım doğum günüme kadar kilolar gidecek hadi bismillah...

sabah kahvaltı yapmadım öğle çorba salata 2 kaşık barbunya yedim
akşam yemeğinde ıspanak, makarna ve yoğurt ekmeksiz yiyeceğim
40 dk yürüme
1 muz
1 elma

yarın tartılıp yazacağım günlüğüm bakalım ne kadar olmuşum

günaydın günlüğüm maalesef tartılamadım korktum galiba bide şuan olduğumdan da fazla gelecektim 2 3 dkadar inşallah kendimle yüzleşeceğim
sabah midem çok kötüydü zorladım ama yiyemedim şimdi kayısı çayı içiyorum

Pis boğazlığım ahhh ahhh öğle makarna ezme ama sonrasında 2 baklava ufffff

akşam karnabahar yemeği yoğurt 1 dilim ekmek
spor yokkk
2 elma

bugün tartıldım 73.400 korktuğum kadar varmış ama bugün kesin başladım 15 günde 70 in altına inebilsem süper olacak

7 ay sonra döndüm ve aynı kilodayım hep başlamam gerek diye diye 7 ay geçmiş elde olan "0"
bana motivasyon ve azim lazım
ama buraya tekrar yazmaya başladığıma göre umut var
bugün 25 Kasım tam 2 ayım var ve 10 kilom
günlük yediklerimi ve sporu yazarak bu defa başarmak istiyorum

bugün tartıldım 73.400 korktuğum kadar varmış ama bugün kesin başladım 15 günde 70 in altına inebilsem süper olacak
6 ay sonra yeniden döndüm başla bırak sonuda 77 leride gördümböyle giderse 6 ay sora 80 kiloyum ama başladım yazacam Allah korusun
bir hafta oldu tekrar başladım -2.4 gitti hedefe ulaşıncaya kadar artık durmak bırakmak yok

yediklerimi yazayım da unutmayayım
sabah 1 yumurta salata 1 çatal peynir
ara 1 avuç leblebi
öğle 2 kepçe mercimek çorba salata
2 set 3 mile leslie

Hoşgeldin canım mesajlarını okurken kendimi gördüm bi an.bende öyleyim buaralar ipin ucunu saldım kilo almaya devam ettim çok kötü bir durum al ver al ver insan bi süre sonra çok yıpranıyor umarım kalıcı kilo verirsin ve bir dah hiç fazlalığın olmaz inşallah kolay gelsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…