Teşekkürler canim bu defa birakmiyacam insallah 12 takima girdim orda daga aktif yaziyorum birakinca daga fazla alarak dönülüyor gercekten destegin ve iyi dileklerin icin ayrica tesekurler sen de umarim istedigin kiloya dusersin avatarindan daha fit olursunHoşgeldin canım mesajlarını okurken kendimi gördüm bi an.bende öyleyim buaralar ipin ucunu saldım kilo almaya devam ettim çok kötü bir durum al ver al ver insan bi süre sonra çok yıpranıyor umarım kalıcı kilo verirsin ve bir dah hiç fazlalığın olmaz inşallah kolay gelsin :)
Çok iyi yapmışsın tatlım sana katılıyorum bırakınca toparlanmak çok zor. Ve çok teşekkür ederim umarım bir gün avatarda ki olmasada zayıf ve fit bi kız olurum :))) takipteyim seni canım. Arada yaz buraya diyetin nasıl gittiğini kaç kilo verdiğini :)Teşekkürler canim bu defa birakmiyacam insallah 12 takima girdim orda daga aktif yaziyorum birakinca daga fazla alarak dönülüyor gercekten destegin ve iyi dileklerin icin ayrica tesekurler sen de umarim istedigin kiloya dusersin avatarindan daha fit olursun
Dünkü spor yaradı ve -600 üm
sabah 1 haşlanmış yumurta 1 çatal peynir yeşillik 2 çeri domates
et canım ya bıraktıkça daha fazlayla dönülüyor senin boy kilo kaç bu aradaÇok güzel canım benim azmini hiç kaybetme :) bende bugün iyi beslendim bakalım bi hafta pes etmeden devam edebilecek miyim :)))
et canım ya bıraktıkça daha fazlayla dönülüyor senin boy kilo kaç bu arada
evet sporsuz olmuyor leslie fast 3 mile video su var onu yapıyorum koşu bandında 3 km yürüyorumKatılıyorum canım ben 1,60 boyunda bu sabah tartıldım 73,9 kiloyum. Eskiden 92'4 kiloydum ve 60 kiloya kadar düşmüştüm sonra bırakınca aldım hemenspor yapıyor musun canım ?
Hadi beraber yarın başlıyalım.dukan diyetineyediklerimi yazayım da unutmayayım
sabah 1 yumurta salata 1 çatal peynir
ara 1 avuç leblebi
öğle 2 kepçe mercimek çorba salata
2 set 3 mile leslie
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?