Ben yine kilo aldım üffff :(

Teşekkürler canim bu defa birakmiyacam insallah 12 takima girdim orda daga aktif yaziyorum birakinca daga fazla alarak dönülüyor gercekten destegin ve iyi dileklerin icin ayrica tesekurler sen de umarim istedigin kiloya dusersin avatarindan daha fit olursun

Çok iyi yapmışsın tatlım sana katılıyorum bırakınca toparlanmak çok zor. Ve çok teşekkür ederim umarım bir gün avatarda ki olmasada zayıf ve fit bi kız olurum :))) takipteyim seni canım. Arada yaz buraya diyetin nasıl gittiğini kaç kilo verdiğini :)

et canım ya bıraktıkça daha fazlayla dönülüyor senin boy kilo kaç bu arada

Katılıyorum canım ben 1,60 boyunda bu sabah tartıldım 73,9 kiloyum. Eskiden 92'4 kiloydum ve 60 kiloya kadar düşmüştüm sonra bırakınca aldım hemen spor yapıyor musun canım ?

Katılıyorum canım ben 1,60 boyunda bu sabah tartıldım 73,9 kiloyum. Eskiden 92'4 kiloydum ve 60 kiloya kadar düşmüştüm sonra bırakınca aldım hemen spor yapıyor musun canım ?
evet sporsuz olmuyor leslie fast 3 mile video su var onu yapıyorum koşu bandında 3 km yürüyorum

ya maşallah ne güzel kilo vermişsin asıl sen bana yol göster nasıl vereyim diye

9. gün ve -3.2 gitti hedefe sağlam adımlarla ileriyorum sabah çok geç kalmıştım kahvaltı yapamadım 2 kayısı evden aldım sütümü de aldım iş yerinde yaptım

öğle yemeğim 1 çaybardağı yeşil mercimek haşladım tabaktaki 1/3 ü, keten tohumlu yoğurt yedim 15 dk lesie yaptım

yediklerimi yazayım da unutmayayım
sabah 1 yumurta salata 1 çatal peynir
ara 1 avuç leblebi
öğle 2 kepçe mercimek çorba salata
2 set 3 mile leslie
Hadi beraber yarın başlıyalım.dukan diyetine

Yaklaşık 2 yıl sonra yeniden ben ve diyet bu iki yılda 63 leri gördüm hamile kaldım 93 leri gördüm kızım 8 aylık oldu çok kasmadan zayıflamak istiyorum en son 74 tüm yarın tartılıp başlıyorum hadi Bismillah‍♀

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…