Ben yoruldum hayat, gelme üstüme...

Bütün yazılanları okumamız mümkün değil ki. Sen konunu ilk açarken yazsan en büyük problemleri ona göre yazılır. Tamam arabayı abisine vermesi bence de büyük sıkıntı. Ama seni almaya gelmemesi boşanma sebebi değil. Evet küsersin,belki bi süre ayrı yaşarsın ama bence boşanılmaz yazık olur o kadar hayale. Ama eşinin değişip değişmeyeceğini sen daha iyi bilirsin
Çok uzun yazmak istemedim, çok uzun olunca da insanlar okumakta güçlük çekiyorlar. Esas amaç yardımcı olmak olduktan sonra, sorularla detaylandırılabilir.

Arbani Abisine vermesi gercekden kotu.Sikayet edib arabanizi geri ala bilirsiniz.Bende boskalarina gore yuvanizi yikmayin derim.Esinizin hic duzelecek yonu yokmu?Ve ayrilma karrina o ne diyor?
Eşim umursamıyor. Ben de burnu sürtsün istiyorum. Abisi, yengesi destek Nasıl olsa.

Abisi o kadar üçkağıtçı ki.. Sorsan her şeyi o yapmış. Onun olsun o ev. Benim eşim abisine tapıyor. Konuyu böyle değerlendirin.

Abi dediğin sevilir çok sevilir buna lafım yok.
Saygı duyarsın, dar gününde el uzatırsın.. Kardeşlik zaten bunları gerektirir.
Ama üçkağıtla,
hasetle aldığım arabaya göz koyuyorsa
orada kardeşim de olsa durum boyut atlar.

Benim cebimden kuruş çıkmadığı halde
kardeşim kendi özgür iradesiyle yeni aldığı aracı bana vermeye kalkışsa
o araca ben binemem her şeyden önce.
İnsan yedi kat yabancıya bunu yapamaz, yapmamalı.
Dolandırıcılıktan ne farkı var bunun.

Eşinde dahil olmak üzere onun gibi olan insanlar nasıl bu kadar
kör olabiliyor cidden aklım almıyor.

Arabanın ne kadarını siz ödemiş oldunuz?
Babanızla gidip bunu abiden talep etseniz? Ev senin olsun, ben ayrılıyorum sadece paramı istiyorum deseniz?

Ne pislik insanlar var. Eşin bu kadar mı saf hakkaten? Son bir konuşmayı denesen. Abisi yuvasında eşiyle, sizin arabanızla, köydeki eviyle sefa sürsün. Sen onu bıraksan eşin nerelere sığacak? Çok mu umursayacak yengesi abisi?

Biraz damardan girsen. Ne abiymiş bu ya?
Eşim eski arabasını 34 bin tl'ye sattı. Gerisini altınlarla ve kredilerle tamamladık.

Ben eşimin ailesinden bir şey talep etmiyorum hanımefendi. Ben altınlarımı satarak kredi çekerek aldığımız arabada hak iddia ediyorum. Evi varislerin imzasıyla sattılar, her şeyi biliyorsunuz bunu Nasıl bilmiyorsunuz hayret..Gecenin bir yarısı o evde otururken benim yalnız gitmem zoruma gitti anladınız mı, bu da benim hayat felsefem.
Esiniz de imza vermeli ki kpin evi satilsin. Esiniz demek ki imzayi vermis de satilmis, madem hak iddia etmiyorsunuz neden o evin satilmasini belirttiniz? Bosanma davasi actiginizda zaten ev ve araba ikiye bolunur. Sizin bosanmaya niyetiniz yok resmen trip yapiyorsunuz esinize bu o kadar belli ki.
Hayat felsefenizde esinizin sizi saga sola tasimasi mi yer aloyor ?ilginc gercekten

Esiniz de imza vermeli ki kpin evi satilsin. Esiniz demek ki imzayi vermis de satilmis, madem hak iddia etmiyorsunuz neden o evin satilmasini belirttiniz? Bosanma davasi actiginizda zaten ev ve araba ikiye bolunur. Sizin bosanmaya niyetiniz yok resmen trip yapiyorsunuz esinize bu o kadar belli ki.
Hayat felsefenizde esinizin sizi saga sola tasimasi mi yer aloyor ?ilginc gercekten
Bence siz çok ilginçsiniz. Eşimin ailesinin malı, ister satarlar ister satmazlar banane? Hayır sırf eleştirecek yer arıyorsunuz ya hayret ediyorum. Eşim gece yarısı benim güvenliğimi sağlamak zorunda anladınız mı? Trip atan sizsiniz, hayata karşı hıncınızı başkalarından çıkarın.

Ya kızlar bana şu konuda akıl verin, eşimin abisine ağzıma geleni sayıp öyle mi ayrılayım?
Abinin sucu ne? Esine say sayacaklarini. Esin vekalet vermis kp evi satilmis. Ustune para verdiyse esin verdi, arabayi esin verdi. Vermeseydi? Neden karsi taraf suclu anlamadim. AYrilirken sayacaklrini esine saymalisin cunku abisiyle evli degilsin.

Evin satılmasıyla yeni evin yapıldığını belirttim, art niyetli okuduktan sonra farklı anlam çıkarıyorsunuz.

Abinin sucu ne? Esine say sayacaklarini. Esin vekalet vermis kp evi satilmis. Ustune para verdiyse esin verdi, arabayi esin verdi. Vermeseydi? Neden karsi taraf suclu anlamadim. AYrilirken sayacaklrini esine saymalisin cunku abisiyle evli degilsin.
Size cevap vermeyeceğim, yardımcı olmak için değil beni banlatmak için yazıyorsunuz, aklınız sizde kalsın.

Bence siz çok ilginçsiniz. Eşimin ailesinin malı, ister satarlar ister satmazlar banane? Hayır sırf eleştirecek yer arıyorsunuz ya hayret ediyorum. Eşim gece yarısı benim güvenliğimi sağlamak zorunda anladınız mı? Trip atan sizsiniz, hayata karşı hıncınızı başkalarından çıkarın.
Hayata karsi hincim olsa tanidigim birinden cikaririm tanimadiklarimdan degil ;)
Yahu esinizin ailesinin evi konusunu siz anlattiniz? Demek ki dertlisiniz. Ben nerden bileyim de o kisma yorum yapayim. Size ailenizden varisli ev kalsa, siz de kardesinize imza verip sattirsaniz esiniz size karissa guzel olur mu? Hic empati yapmiyorsunuz. Para icin bosanilmaz. Siz calisiyormussunuz, aile butceniz ayri. Yapilan hediyelerin hesabini tutmussunuz. Siz de alin yegenlerinize hediye oda takimi? Esiniz laf soylerse sen de almistin deyin bu kadar zor mu? Ben esimin ailesine harcadigina karismam bu sayede o da benimkine karismaz.istersem araba alirim anneme istersem ev. Esime laf dusmez, para icin kimse kimseyle kotu olmamali.
Tavsiyem bu platformda once anlatip anlatip da sonradan yapsin beni ilgilendirmez demeyin. Belli ki zorunuza gitmis ki anlatiyorsunuz

Bu arada kendi guvenliginizi kendiniz saglayin. Esler omur boyu yanimizda olmayabiliyor. Taksi icat edildi, kullanin ;)

ayrılıp ayrılmayacağınızı bilemem ..

ama araba konusunda ben sizi haklı gördüm ....

sonuç itibari ile arabayı birlikte almışsınız ..
ne olacağına da birlikte karar verebilirdiniz

sizin bu konuda fikrinizi alabilirdiii....

Hemen bosanmaya gitmemeli konu ya.
Oturup konustunuzmu esinizle?
Sikayetlerinizi anlattinizmi?
Ne diyor?

Hayata karsi hincim olsa tanidigim birinden cikaririm tanimadiklarimdan degil :KK66:
Yahu esinizin ailesinin evi konusunu siz anlattiniz? Demek ki dertlisiniz. Ben nerden bileyim de o kisma yorum yapayim. Size ailenizden varisli ev kalsa, siz de kardesinize imza verip sattirsaniz esiniz size karissa guzel olur mu? Hic empati yapmiyorsunuz. Para icin bosanilmaz. Siz calisiyormussunuz, aile butceniz ayri. Yapilan hediyelerin hesabini tutmussunuz. Siz de alin yegenlerinize hediye oda takimi? Esiniz laf soylerse sen de almistin deyin bu kadar zor mu? Ben esimin ailesine harcadigina karismam bu sayede o da benimkine karismaz.istersem araba alirim anneme istersem ev. Esime laf dusmez, para icin kimse kimseyle kotu olmamali.
Tavsiyem bu platformda once anlatip anlatip da sonradan yapsin beni ilgilendirmez demeyin. Belli ki zorunuza gitmis ki anlatiyorsunuz

Bu arada kendi guvenliginizi kendiniz saglayin. Esler omur boyu yanimizda olmayabiliyor. Taksi icat edildi, kullanin :KK66:
Bir oda 4.500 tl, ameliyat 2.500 tl. Bedava mı yapılıyor bunlar..Ufak tefek hediyeler tabi ki alınıyor da eşi ve kendisi çalışırken abisinin bu kadar açgözlü olması beni çileden çıkarıyor.

Bu erkekler saçmalıyor gerçekten. Kendi menfaatlerini görmüyorlar. Eltin yıkar artık çamaşırlarını. Sen de iyi karar vermişsin çünkü eşinin değişeceğini sanmıyorum.

Bir oda 4.500 tl, ameliyat 2.500 tl. Bedava mı yapılıyor bunlar..Ufak tefek hediyeler tabi ki alınıyor da eşi ve kendisi çalışırken abisinin bu kadar açgözlü olması beni çileden çıkarıyor.
Yapma dedigin zaman sana ne diyor? Dikleniyor mu? Dikleniyorsa da maasli kadinsin, cek parani ev giderlerinden o zaman veremez kimseye birsey. Evin herseyini kendisi karsilarsa belki akli basina gelir hem senin de istedigin olur. Bu tur seyler cozulemeyecek dertler degil. Bosanacak birsey goremedim ben. Sen kendine ayri araba al maasinla kredisini ode madem kimseye eyvallahin olmasin. Bin turlu cozumu var yani dene bunlari teker teker. Senin arabani da kalkip verecek hali yoktur sonucta. Ayrica dedigim gibi olur da bosanirsan zaten hersey ikiye bolunur. Ha dersen ki o evreye gelmek istemiyorum esine anlat, zarardayim ben bu durumda bunlarin hepsini geri istiyorum de.

Boşansan kocan hiç bir yere sığmaz, o çok sevdiği ailesi bir hafta bakamaz, sana ettiğine pişman da olur ama iş işten geçer.

Benim eltim ve kaynım benim düğünümde çeyrek takan, biz memleketteyken herkesi yemeğe çağırırken bizi çağırmayan insanlar. O yüzden eşimin arabayı vermesini hazmedemiyorum.

Ben zaten size demedim para insani kör ediyor yalnis anladiniz. Kayin ve elti hanima diyorum para gözlerini kör etmiski kardesinin malina göz dikiyorlar

Uzun zamandır forumu takip ediyorum ve bugün ben de içimi dökmeye karar verdim. Eşimle ailesi yüzünden çok kavga ediyoruz. Eşimle kredi çekip 95 bin liraya araba aldık. Biz araba alınca kaynım ve eltim çekemediler. Eşimin abisi babalarından kalan yarım evi tamamladı. Hatta merhum babasının eski bir evini satıp kendi evini en lüks şekilde yaptırırken bizim evimiz yarım kaldı. Ev üç katlı ve memlekette. Şimdi abisi eşime evini ben yaptırdım sen bana bir kuruş vermedin diye söylenince eşim de abisi sussun diye aldığımız arabayı ona verdi. Abisinin eski arabası da bize kaldı. Ben tabi çıldırdım ama bir araba için eşimden ayrılmak istemedim. Ailesine çok soğuk davranmama rağmen eltim ve kaynım bize yatılı kalmaya geldiler, sesimi çıkarmadım. Resmen yiyecek adam arıyorlar. En son olay haftasonu patlak verdi. Ben İstanbul'a gittim iş için eşim de ailesinin yanına gitti. Benim gece döneceğim belli, ertesi gün Ales'e gireceğim beyefendi ailesinin yanından ayrılmamak için gelmedi beni almaya. Evim ve havaalanı çok uzak ve evim kuytu bir yerde. Gecenin bir yarısı yürüyerek ağlaya ağlaya eve gittim. Ertesi gün Ales'e girerken de bayağı bir zorlandım. Eşime ayrılmak istediğimi söyledim, yine eve gelmiş. Aileme de söyledim. Eşim evden gitmek istemiyor, ben de evimden ayrılmak istemiyorum. Eşimin evden ayrılmasını Nasıl sağlayabilirim? Okuduğunuz için teşekkürler.

Sizinle konuşmadan vermesi saçma doğru ve insan kırılır da ama yinede birbirinize bir şans verin derim.
Peki eşinizle konustunuzmu açık açık tavrı neydi? O ayrılmaya nasıl bakıyor?

Back
X