Ben yoruldum hayat, gelme üstüme...

Ya kızlar bana şu konuda akıl verin, eşimin abisine ağzıma geleni sayıp öyle mi ayrılayım?
Istedigini soyle anlamaz ...
Bende de vardi boyle bir sorun ..
Senden hakli oluyorlar isin sonunda ..
Nasil beceriyorlar bilmiyorum
Ama is esinin abisinde degil
Kocan olacak salakta

Valla aile icinde su para islerinin donmesinden nefret ederim, ayrica turk insanindaki bu luks duskunlugune de asiri tepkiliyim akil alir gibi degil cidden, kredi ortada evin yokken kredi cekip 95 bin liralik araba almak hangi aklin urunudur cok merak ediyorum. Esinizin abisin babasindan kalan evi nasil (eger hayattaysa) annesi ve diger kardesinin rizasi olmadan satiyor ? Bildigim kadariyla yasal olarak satamaz, illaki annesi ve esiniz riza vermistir. Ee adam sattigi evin parasiyla kendi dairesini yaptirmis size neyi hesabini soruyor ? Esiniz 95 lira kiredi cekip aldigi arabayi hangi akla hizmet abisine veriyor cidden akil tutulmasi yasiyorsunuz bence ailecek.
Parayla pulla akliniz bozmus ama bir o kdarada akilsiz davranan insanlar gordum ben su anlattiklarinizda. Eger kocanizla huzurunuz olsun istiyorsaniz babadan geriye ne kaldiysa hissenizi hakkinizi neyse satin onlara kurtulun bu aldi verdi davasinda yoksa omur boyu bitmez bu konusmalar. Vay efendim ben su kadar harcadim da sen hic vermedin de .....
Akliniz varsa hic uzatmadan cikin bu isin icinden derim yok cidden evliliginizi yikacaksiniz bu gidisle sayet yikilmadiysa. Kocanizda bir ilgincmis yani karisini ortada birakmalar umursamamalar falan..

Konuyu baştan yazayım tam anlaşılmamış. Şimdi eşimin ailesinin iki katlı evi var. Birinde ailesi birinde abisi oturuyor. Babası tüm çocuklarına ev kalsın diye üç katlı ev yaptırıyor. Yaptırırken de vefat ediyor. ( bu olaylar olduğunda biz eşimle tanışmıyoruz) ev yarım kalıyor. Ama evin kaba inşaatı bitmiş. Yarım ev eski evin satılmasıyla tamamlanıyor. Tamamlandığında bizim için olduğu söylenen evin içi yarım bırakılıyor( mutfak yok, yerde laminant yok, musluklar yok) Abisi kendisinin ve annesinin oturacağı daireleri duvar kağıdına kadar yaptırıyor. Sonra da evi ben yaptırdım deyip işin içinden çıkıyor. Eşimin annesine soruyorum borcumuz var mı diye, yok diyor. Eşimin ailesi paraya tapan insanlar. Biz de niye araba aldık, tek arabamız vardı zor oluyordu, ikinci arabayı almak için kredi çekecektik. Eşimin dayısı 110 bin liralık arabayı bize 95 bin liraya verdi. Ben de satar ev alırız diye sesimi çıkarmadım. Eşimin abisi de bu durumu hazmedemedi.

eşin cidden saf. herkesin evi bitmiş, size düşen daire yarım bırakılmış. neyin ödemesi bu?
eğer tapu sizdeyse satın, parasını kendi hesabına yatır. eşinde kalırsa onu da onlara verir.
eğer değişme umudu yoksa ayrılık mecburi gibi.

bu gbi sebeplerden eşinizden ayrılmayın
eşinizle karsılıklı konusun
arabayı vermesi çok saçma ben de olsam ben de bozulurdum çok sinirlenirdim hatta
ama ayrılmayın konusun belki değişir birseyler

sanırım siz de calısıyorsunuz,siz de çalışırken onun kendı tarafını kayırıyor olması maddi anlamda benım de canımı sıkardı

Baştan sona garipsedim konuyu. Eşinizin onca parayı abisine vermesine mi şaşırayım, yoksa sizin alesten bir gün önce gece vakti gelip birde üstüne eşinizi sorumsuz bulup böyle bişey için boşanma kararı vermenize mi. Hepsine birden şaşırdım şuan.

ben bosanma olayini hemen dusunmeyin derim belli bir sure burnunu surtun gene. ama hemen bosanmayi dusunmeyin. esiniz sizinle barismak isterse arabayi geri almasini soyleyin tabi notere devretmemisse o arabayi satin yarin kalan evide satin o para bence iyi bir ev pesinati olur. sonra kredi cekip iyi bir ev alirsiniz.
bence sizin rest cekmeniz esinize iyi bir ders olmustur.

Arkadaşlar konuşun diyorsunuz ama konuştum, yoruldum artık. Her şey daha kötüye gidiyor, ben önüme bakmak istiyorum artık.

Neresi acayip? Her şey birikti artık, o son damlası oldu. ALES sınavına sadece ikamet ettiğiniz şehirde girilebiliyor, ben de meraklısı değilim o kadar yoldan sonra sınava girmenin.

Neresi acayip? Her şey birikti artık, o son damlası oldu. ALES sınavına sadece ikamet ettiğiniz şehirde girilebiliyor, ben de meraklısı değilim o kadar yoldan sonra sınava girmenin.

Yalnız farkındaysanız ben eşinize bu konuda kızmanıza şaşırmadım, bunun için boşanma kararı almanıza şaşırdım.Bu daha çok kızıp tartışılıp küsülücek bir konu.Bi boşanma sebebi nasıl oluyor diye şaşırdım. Çünkü bu olay üzerinden boşanma kararı almışsınız, abisine verdiği o kadar paradan sonra alsanız haklısınız derdim. Siz benim ne demek istediğimi anlamamışsınız bence.

Madem sormuşsunuz size tavsiyem sabırlı olun.Aileler yüzünden yıkılan yuvanın haddi hesabı yok.Bizimkiler de aynı.Ne yaparsam yapayım zaten mecburmuşum da yapmışım gibi davranılıyor.Hepsinin canı cehenneme.Çocuğunuz varsa sabırlı olun.Yoksa müge anlının dediği gibi sal ipini gitsin :))

Evli değilim ama durumunuz zor olsa gerek. .İnsan düşünmeden edemiyor tamam aile tmm önemli ama seninde bi ailen var.onlara donuna kadar verince mutlu mu olcak ?ki yiprandiysaniz bir süre muhattap olmayın bence.. kafaya taktikca iyice çekilmez olur

Eşiniz acilen akıllanmazsa işiniz çok zor. Bence ciddi bir konuşma yapın yada mektup yazıp herşeyi anlatın ve bu sefer siz ailenizde kalın kısa zir süre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…