- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.498
- 798
- Konu Sahibi permanganat
-
Istedigini soyle anlamaz ...Ya kızlar bana şu konuda akıl verin, eşimin abisine ağzıma geleni sayıp öyle mi ayrılayım?
Uzun zamandır forumu takip ediyorum ve bugün ben de içimi dökmeye karar verdim. Eşimle ailesi yüzünden çok kavga ediyoruz. Eşimle kredi çekip 95 bin liraya araba aldık. Biz araba alınca kaynım ve eltim çekemediler. Eşimin abisi babalarından kalan yarım evi tamamladı. Hatta merhum babasının eski bir evini satıp kendi evini en lüks şekilde yaptırırken bizim evimiz yarım kaldı. Ev üç katlı ve memlekette. Şimdi abisi eşime evini ben yaptırdım sen bana bir kuruş vermedin diye söylenince eşim de abisi sussun diye aldığımız arabayı ona verdi. Abisinin eski arabası da bize kaldı. Ben tabi çıldırdım ama bir araba için eşimden ayrılmak istemedim. Ailesine çok soğuk davranmama rağmen eltim ve kaynım bize yatılı kalmaya geldiler, sesimi çıkarmadım. Resmen yiyecek adam arıyorlar. En son olay haftasonu patlak verdi. Ben İstanbul'a gittim iş için eşim de ailesinin yanına gitti. Benim gece döneceğim belli, ertesi gün Ales'e gireceğim beyefendi ailesinin yanından ayrılmamak için gelmedi beni almaya. Evim ve havaalanı çok uzak ve evim kuytu bir yerde. Gecenin bir yarısı yürüyerek ağlaya ağlaya eve gittim. Ertesi gün Ales'e girerken de bayağı bir zorlandım. Eşime ayrılmak istediğimi söyledim, yine eve gelmiş. Aileme de söyledim. Eşim evden gitmek istemiyor, ben de evimden ayrılmak istemiyorum. Eşimin evden ayrılmasını Nasıl sağlayabilirim? Okuduğunuz için teşekkürler.
eşin cidden saf. herkesin evi bitmiş, size düşen daire yarım bırakılmış. neyin ödemesi bu?Konuyu baştan yazayım tam anlaşılmamış. Şimdi eşimin ailesinin iki katlı evi var. Birinde ailesi birinde abisi oturuyor. Babası tüm çocuklarına ev kalsın diye üç katlı ev yaptırıyor. Yaptırırken de vefat ediyor. ( bu olaylar olduğunda biz eşimle tanışmıyoruz) ev yarım kalıyor. Ama evin kaba inşaatı bitmiş. Yarım ev eski evin satılmasıyla tamamlanıyor. Tamamlandığında bizim için olduğu söylenen evin içi yarım bırakılıyor( mutfak yok, yerde laminant yok, musluklar yok) Abisi kendisinin ve annesinin oturacağı daireleri duvar kağıdına kadar yaptırıyor. Sonra da evi ben yaptırdım deyip işin içinden çıkıyor. Eşimin annesine soruyorum borcumuz var mı diye, yok diyor. Eşimin ailesi paraya tapan insanlar. Biz de niye araba aldık, tek arabamız vardı zor oluyordu, ikinci arabayı almak için kredi çekecektik. Eşimin dayısı 110 bin liralık arabayı bize 95 bin liraya verdi. Ben de satar ev alırız diye sesimi çıkarmadım. Eşimin abisi de bu durumu hazmedemedi.
Neresi acayip? Her şey birikti artık, o son damlası oldu. ALES sınavına sadece ikamet ettiğiniz şehirde girilebiliyor, ben de meraklısı değilim o kadar yoldan sonra sınava girmenin.Baştan sona garipsedim konuyu. Eşinizin onca parayı abisine vermesine mi şaşırayım, yoksa sizin alesten bir gün önce gece vakti gelip birde üstüne eşinizi sorumsuz bulup böyle bişey için boşanma kararı vermenize mi. Hepsine birden şaşırdım şuan.
Neresi acayip? Her şey birikti artık, o son damlası oldu. ALES sınavına sadece ikamet ettiğiniz şehirde girilebiliyor, ben de meraklısı değilim o kadar yoldan sonra sınava girmenin.
Eşim onlarla olmak için ölse bile mi..esinizi onlara birakmayin sahip cikin..
Eşiniz acilen akıllanmazsa işiniz çok zor. Bence ciddi bir konuşma yapın yada mektup yazıp herşeyi anlatın ve bu sefer siz ailenizde kalın kısa zir süre.Evlendiğinizden beni aileden istekler bitmiyor ki.. Eşimin abisinin çocuğuna oda takımı aldık, abisini ameliyat ettirdik. Arabayı verdik, abisi şimdi de bizim üstümüzden yeni ev alma hayalleri kuruyor. Eşim görmüyor bunları, abim hiçbir şeyin yok dese gene haklı diyor. Ben ne diyeyim Ada'ma..Ailem biliyor, yangına körükle gitmeyelim diye susuyorlar, ama boşansam arkamdalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?