bence bu kadar sabır ! Yeter !

mavilimercan

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2017
11
230
8
32
içimi nasıl dökücem bilmiyorum. Dolup taşıyor içimeki sabır ve acı.. Belki çok abartıyorsun diyeceksiniz ama içimde yaşadığım ortam nefes aldığım ortam artık bunaltıyor beni.
Geçen sene nisanda istemem oldu. Ve bundan sonra ki süreç sanki hergün zehir oluyordu. Sevdiğim insanla günlerimiz güzel geçsede annesiyle uyusamadık bir türlü. Diyeceksiniz gene bir kaynana vakası. Ama bu kaynana vakası değişik hem benim sevdiğim adamı da ayırıyor diğer evladından. Söyle ki beni istediler ve 1 yıl geçmesine rağmen hala ne sözüm var ne nişanım ! Tamam arada benim ailemle ilgili olaylar oldu. Hadi o yüzen yapamadılar.Ama o olaylar olmadan 4 ay boşuna geçti. Ben nişan istedim sözlüm diyim tamam dedi ama tam hersey hazırlanıyorken. KAyınvalidem yapamam dedi. Ben de durumları yoktur diye sustum. Ama şimdi biz sevdiğimle bişi alıcaz hemen önün engel koyuyor. Hiç mi insan kızım demez ya hiç demedi hani bunuda geçtim insan bi ne alınacak ne yapılcak diye sorar oda yok. kardeşi kaza yapar büyük kaza değil hemen benimki öder. Eve elektrik doğalgaz gelir benimki öder. Biz beyaz esya alırız sorun olur.Mobilya bakmaya gittik sorun oldu. Benimkine gelince para yok. Ama küçük kardeşine gelince para var.Benim ailem sırf benden için susuyor.Sözlümde beni çok seviyor ama sırf annesi yüzünden onunda benimde piskolojim bozuldu. Evin tüm esyasını benim ki alıyor. takılarıda o yapacak annesi babası yapmıyor hiç bişi.Bu yüzden sırf seneye ertelendi düğünüm. Nasıl davranıcam edicem artık çıldırıyorum. Bide hiç bişi yapmadığım halde bana kaynanam her telefonda hal ve hareketlerine dikkat et yoksa sonu olmaz bu işin diyor ? ( hal ve hareket dediği benim arkadaşlarımla bulusmam düğün falan olursa tek başıma ailem olmadan gitmem ) artık mayısta söz istedim temmuzda da nişan istedim ya yap dedim sözlüme yada al yüzüğünü dedim. Ona da kıyamıyorum ?
NE yapacağım ben ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…