Bence eşin seninle çalıştıgın için evlenmiştir...

merhaba, ne yani bekar birinin-daha önce evlenip ayrılan biriyle evlenmesi icin kadının calisip para kazanması mi gerekir, ne saçma, insanlar birbirini sevip evlenemez mi...Kime ne, siz mutluluğuna bakin, art niyetliler de kötülüklerle basbasa kalsın...

Eşinizden hic para konusunda bir kısıtlama sizi sıkma elinizden para alma gibi birşey var mı?

Her mesleği olan evli mi? Forumda kaç konu açıldı işim var kariyerim var evlenemiyorum diye. Saçma saçma yorumlar ya diyelimki çalışıyorsunuz diye evlendi bundan millete ne? İyiki yan gelip yatmamışım mesleğim olmuşta kocamı kaçırmamışım deyiverin kasıla kasıla gıcık olsunlar :)

Ben olsam seninki seninle hangi sebepten ötürü evlendi de evlilikleri maddi sebeplere bağlamak aklına geliyor diye sorarım. Ya da "hee o yüzden evlendi zoruğa mı gittu" derim. Bazen böyle insanları değerlendirip stres atmak lazım. Dalga geçe geçe.

Senim çevrende ne kadar basit insanlar var ki böyle ucuz düşünceleri var. Hatta boş ama bomboş insanlar. Yerinde olsam değil mesafe telefon numaralarını silip görüşmem bile. Ha iş yerinde sürekli gördüğün insanlarsa iş dışında konuşmam burnum havadan bakarım onlara. Boşanmak ne ? Şerefsizlik mi? Bu nasıl bir adilik! Aşağılık insanlar.. bir kadın kocasından boşanıyorsa güçlüdür yenilmezdir be! Kolay mı öyle. Kendi kocalarından memnun olmayıp boşanamayan arsız ya da koca bulamayan fitne fücür yaratıktır onlar. Annen kardeşin de olsa konuşma o insanlarla yürüyen şeytanlar

Ay sinir oldum valla yazdıkça yazasım geliyor. Bide bunu takıp dert edip buraya yazmışsın. Öyle bi gün gelir ki hem kocalarından boşanırlar hem yeni eş bulamazlar adam gibi böyle uzaktan izlersin yüce Rabbim’in adaletini. Lütfen takma böyle şeyleri ne güzel yuva kurmuşsun. Herkes mutlu olamıyor olamayanların bazılarıda başkalarının yuvasına çamır atıyor

Amann boşverin hiç takmayın, sizin durumunuzda eşiniz paranızı yiyor derler, siz çalışmasanız siz eşinizin parasını yiyor olursunuz, ikiniz çalışsanız hem çalışıp hem ev işi olur mu derler eşinize yüklenirler, eşiniz sizinle beraber ev işi yapsa kılıbık yeeaaa derler, ikiniz de çalışmasanız boş beleş insansınız derler... derler de derler... ah bu kadınlar ve vizyonsuzlukları... içiniz rahat olsun... yüreğiniz de ferah...

Siz eşinizden eminseniz ne takıyorsunuz elalemin lafını, boşverin. “Evet onun için evlendi benimle ama şu an çok mutluyuz aşka dönüştü” deyin sussunlar

ispatlamanız mı gerekiyor nasıl bir kadın oldugunuzu..
mis gb yemek yapar tek çizgi pantolon ütüler kapı agzında beklerim vakit kalırsa cam önünde oturur gelen gideni seyrederim olmadı kaldırıma oturur milletin dedikodusunu da yaparım diye sizde saydırın çok maharetliyimdir kocişim de kahvede okeyde 4.aranırsa hemen gider diyin
yessinn aslanım taş atarken yoruluyor yigidim diyin
anlar onlar sizin kimden bahsettiginizi

Duymamazlıktan gelin. İnsanın sinirini bozacak laf eden çok insan var.
Her konuda konuşan, her konuda fikri olan insanlar onlar, takmayın hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…