- 2 Şubat 2017
- 3.342
- 3.491
- 133
- Konu Sahibi Turkish Delight
-
Bana da karşisinda mutluluk pozları vermek düşüyor :)))Maasi olan bekar olan cok insan var o zaman halanizin tezi curuyor.
Neden olmasin. " Oh ya oh ya alcam fıstığı işte vurcam kırbacı vurcam kırbacı " sahnesi canlandı gözümde
Her imanın altında çok şey yatar ku bunu en yakinlarimizdan duyarız hep.Ağzı olan konuşuyor maalesef, ülkede evlenmiş boşanmış kadınlara çamur atmak hobi olmuş.
Ne demişler, düşmanını uzakta arama.Her imanın altında çok şey yatar ku bunu en yakinlarimizdan duyarız hep.
merhaba, ne yani bekar birinin-daha önce evlenip ayrılan biriyle evlenmesi icin kadının calisip para kazanması mi gerekir, ne saçma, insanlar birbirini sevip evlenemez mi...Kime ne, siz mutluluğuna bakin, art niyetliler de kötülüklerle basbasa kalsın...Mehaba arkadaşlar.Bu benim 2. evliliğim.Eşim benimle tanıştıgında bekardı.Ben boşanmış oldugum için istemeyenler olmuştu Fakat biz herkese ragmen evlendik.Mutluyuz cok şükür çocuklarımız da var.Faka benim çevremde zaman zaman (Seninle çalıştıgın için evlenmiş olabilir"tazı söylemler duyuyorum bu da benim zoruma gidiyor.Eşimle aramızda para konuları kattiyen geçmez.Biz severek evlendik diye düşünsemde insanı tiksindiriyorlarNot bu arada zengin değilim Kamuda Teknikerim sadece.
Ben olsam seninki seninle hangi sebepten ötürü evlendi de evlilikleri maddi sebeplere bağlamak aklına geliyor diye sorarım. Ya da "hee o yüzden evlendi zoruğa mı gittu" derim. Bazen böyle insanları değerlendirip stres atmak lazım. Dalga geçe geçe.Mehaba arkadaşlar.Bu benim 2. evliliğim.Eşim benimle tanıştıgında bekardı.Ben boşanmış oldugum için istemeyenler olmuştu Fakat biz herkese ragmen evlendik.Mutluyuz cok şükür çocuklarımız da var.Faka benim çevremde zaman zaman (Seninle çalıştıgın için evlenmiş olabilir"tazı söylemler duyuyorum bu da benim zoruma gidiyor.Eşimle aramızda para konuları kattiyen geçmez.Biz severek evlendik diye düşünsemde insanı tiksindiriyorlarNot bu arada zengin değilim Kamuda Teknikerim sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?