Bence eşin seninle çalıştıgın için evlenmiştir...

Oyle diyenlere “hmm evet olabilir. Seninle de esin baskasini bulamadigi icin evlenmistir” demek lazim

Herkesin evlilik kriteri var. calisan kadin olmaniz bir arti olabilir tabii ki de. Ama hem mutlusunuz, hem cocuklu. Birakin Allah askina ne dinliyorsunuz bu insanlari?

Ben evlendim halam hala anneme kardeşim seninle işin olduğu için evlendi diyor bizde gülüp geçiyoruz halam annemi hep çok kıskanır. Hatta çirkinsin işin olmasa evde kalırdın diyor. Ama babam hala aşıktır biz çok huzurlu bi ailede büyüdük. Belki senin mutlu olmanı çekemiyolardır. Böyle insanları takıpta enerjinizi düşürmeyin. Ayrıca peygamberimiz de dul kadınla evlenmiş bu ayıp degil normal bi durum ayıp olan insanları dışlamak kalp kırmak

Dunyada calisan kadinin tek siz olmadiginizi sizi sevdigini sevmese herhsngi baska bir calisan bayanlada evlenebilecgni soyleyin size bunu soyleyenlere

Ben ona çok şey diyeceğim zaten yanına kalmayacağı kesin

Halaniz kara cahilmis onlar nasıl laf öyle

Vallahi şoklar içerisinde okuyorum yazdıklarınizi kadın baştan aşağı çekmemiş sizi eşine ne gözle bakıyorsa artık.Kültürlü tatlı dili bir hatunsun havada kaparlardi seni

Kim öyle bir laf ederse ciddi şekilde kalbini kırın. Gerekirse bir daha görüşmenin
Ne densiz insanlar var ya...

Ayrıca bir erkek çalışan bir kadınla evlenmek isteyebilir. Biz nasıl ki çalışan bir erkekle evlenmek istiyorsak....

İnsanlar zannediyor ki evlenmiş ayrılmış birini hiç evlenmemiş bir erkek sevemez. Olsa olsa parası için evlenmiştir gibi düşünüyorlar.. bunları söyleyenler aşk nedir sevgi nedir bilmeyen insanlar. Üzülmeyin boşuna çok zengin olsaydınız belki? Şu tv de çıkan 83 lük teyzeyle 35 lik damat gibi:)

Sende bunu söyleyenlere kulak mı asıyorsun?ben olsam bir yerlerimle gülerim :)

Sadece hasetten cnm uzaklaş o insanlardan.

Sende bunu söyleyenlere kulak mı asıyorsun?ben olsam bir yerlerimle gülerim :)
Valla canlarim ağzı olan konuşuyor çirkin ve meziyetsiz de değilim üstelik ki olabilirdik neticede herkesi Allah yaratmış insanlar ne kadar kırıcı ve cahilce konuşabiliyor.Bana uzak Allaha yakın olsunlar.

Para için makam için evlendi diyenler evliliğe o gozle bakanlar ondan öyle demişler .içinizi rahat tutun diyelim para için evlendi para için mi çocuk yaptı siz mutlu yani gerisi teferruat

Çalışan kadın o kadar çok ki, hatta artık çalışmayanlara anormal gözüyle bakılıyor. Nerede nasıl bir ortamda yaşıyorsunuz bilmiyorum ama bunca erkek sırf eşleri çalışıyor diye onları seçmiş olamaz

Ben ona çok şey diyeceğim zaten yanına kalmayacağı kesin
Bu insanlar eşinle yaşadığın sorunları biliyor olabilir mi?
Sanırım aştınız birşeyleri, ki bu çok güzel.Senin bir kayınvalidenle annenin ortaklasa yorgan söküp evi yüne boğma hikayen vardı,çok esprli anlatıyordun:)
Çokta yapıcı bir insansın,fakat eşinle sorunlu zamanlarınızda bu kişilerle derdini paylaştıysan canını sıkmak için yapıyor olabilirler.Ben iyi günü de kötü günü de haset insanla paylaşmama taraftarıyım,haset insana rüya bile anlatılmamalıymış,kötü yorum yapmasın diye...

Bir çok erkek sırf kadın çalışıyor diye mantık evliliğine yönelebiliyor. Hatta kadın evlendikten sonra çalışmak istemediğinde “ben seninle çalışıyorsun diye evlendim” diyebilen erkekler de var.

Toplum algısı bu şekilde. Haklı da olabilirler, haksız da. Bunu en iyi sen bilirsin eşini sen tanıyorsun çünkü biz değil.

Olabilir tabi bu yönden düşünmemiştim beni bu açıdan bakmaya teşvik kıldın sagol

Yok ya tanıdığım kadarıyla ekmeğini taştan çıkartır öyle biri değil eşim mevzusu bile olmadı hiç.

Evlenmis bosanmis birde cocugu olan 40 yasindaki bir adama kor kutuk asik oldum. Ben ogretmenim o universite mezunu bile degil. Sartlar olabildigince ters. Ama iste bu gonul isi ferman dinlermi. Yani bu isler isle parayla donmuyo. Esiniz sizi sevdigi icin evlenmistir eminim. o para icin evlenmistir diyenlerin hayatlarina bakin para gozun takintililarin tekidir hepsi. Tabi benim olmadi malesef bitti, ama siz evlenmissiniz ne guzel Allah daim etsin. Bakmayin baskalarina.

Konunuzu ilk gun okumustum ama o an yazmaya firsatim olmadi simdi arayip buldum.
Size onu diyenlere bi hahhaaayytt diye gulun yaa. Bizde 4 bayan oturduk sohbet ediyorduk 3 u ev hanimi bi ben calisiyordum. Iste onlar esinden sikayet etti hicbirseye yardim etmez falan diye. Eslerimiz de arkadas bu arada. Ben de Allah var benim esim yardim eder sagolsun dedim. Bayanin biri bana tabi sen eve para getiriyosun ondan kiymetlisin adam tabi yapar dedi ben sok oldum. Dedim alakasi bile yok esim beni para olarak gordugu icin degil sevdigi icin yapiyor ki calismadigim donemde de aynen yapardi zihniyet meselesi dedim. Valla bilmem benim kocam arkadasi karima yardim ediyorum dediginde kendi dedi tabi yapacan oglum senin karin da eve para getiriryor diye dedi. Ben de bak iste zihniyet meselesi senin kocanin zihni sadece para demek ki dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…