Bence eşin seninle çalıştıgın için evlenmiştir...

Annemler ev alırken kredi çekmiştim bekarkene ...
Neyse o zamanlar görüşüyoz istemeye geldiler farklı illerde yasiyor aileler ..
ben mutluyum iyi ilerliyor nişan oldu
Anneannem in olaya yorumu "evi senin sanıyorlar da geliyorlar yoksa seni almazlardi" . Kaç yıl oldu bak bu geldi aklıma . Bizde mutluyuz anneannem şimdi ne düşüyor hiç bilmem

Calistigin icin seninle evlendi diyenlerin sizi kiskandigini dusunuyorum.sizin mutlu olmaniz esinizle cocuklarinizla rahat bi hayat yasamaniz bazilarini rahatsiz etmis belliki.hazimsizligi olanlara maden suyu tavsiye edin

Son düzenleme:
Ne alaka be! Bazilarinin kafasi boyle calisiyo iste. Kenara koy oylelerini. Siz mutluysaniz belki sirf kiskancligina yapiyolardr

Ver
Ver ağzının payını tövbe tövbe ona neymiş sabirrr

Ne mutlu ki baskilara boyun egmeden yuvanizi kurabilmissiniz.Benim sigirla basaramadik biz bunu ne yazikki..
O lafi sözü cikaranlar mutlulugunuzu cekemeyen huzursuzluk üfürmeye calisan insanciklari assssla kaale almayin.Insanlar hep konusur..
Mutluyumm uleynnn diye naralar atin.Mutluluk pozlari paylasin kudursunlar!! :)
Illet oluyorum insanlarin mutsuz olmasindan beslenen insanlara!

Bende öyle çalışmaya başladım bu lafları duymak için mi böyle insanlar bana çöp yığını gibi geliyor

Dilerim ki Rabbim çok daha güzel kapılar açar size hakketmemis sizi demek

Çok doğru bir noktaya isabet ettiniz.

Kocana gore cirkin misin? Kilolu musun? Bakimsiz misin? Cevrenin eksik gorebilecegi seyleri soyluyorum buarada..bence sacmaliyolar.. o beKar sen bosanmissin ya.. akillarinca illa bi sebep ariyolar esinin seni secmesi icin.. sevmis olacagi gelmiyo akillarina demekki.. yazik

Çok bakımliyim,temiz ve titizim Burda ki bazı üyeler bilir eşimden çirkin değilim. Güzel sayılırım (yukarıdaki resmi saymayalim snep chatin gözlüklü ve çilli resmi bu :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…