- 7 Ağustos 2016
- 1.264
- 1.198
- 63
- Konu Sahibi Turkish Delight
-
Ne alaka be! Bazilarinin kafasi boyle calisiyo iste. Kenara koy oylelerini. Siz mutluysaniz belki sirf kiskancligina yapiyolardrMehaba arkadaşlar.Bu benim 2. evliliğim.Eşim benimle tanıştıgında bekardı.Ben boşanmış oldugum için istemeyenler olmuştu Fakat biz herkese ragmen evlendik.Mutluyuz cok şükür çocuklarımız da var.Faka benim çevremde zaman zaman (Seninle çalıştıgın için evlenmiş olabilir"tazı söylemler duyuyorum bu da benim zoruma gidiyor.Eşimle aramızda para konuları kattiyen geçmez.Biz severek evlendik diye düşünsemde insanı tiksindiriyorlarNot bu arada zengin değilim Kamuda Teknikerim sadece.
Vallahi bende anlamıyorum ne haklaO tür insanları hayatınızdan çıkarın,ne haddinize yahu deyin
Bilmiyorum canım zihniyet meselesi geri kafa olabilirlerNe alaka be! Bazilarinin kafasi boyle calisiyo iste. Kenara koy oylelerini. Siz mutluysaniz belki sirf kiskancligina yapiyolardr
Ver ağzının payını tövbe tövbe ona neymiş sabirrrMehaba arkadaşlar.Bu benim 2. evliliğim.Eşim benimle tanıştıgında bekardı.Ben boşanmış oldugum için istemeyenler olmuştu Fakat biz herkese ragmen evlendik.Mutluyuz cok şükür çocuklarımız da var.Faka benim çevremde zaman zaman (Seninle çalıştıgın için evlenmiş olabilir"tazı söylemler duyuyorum bu da benim zoruma gidiyor.Eşimle aramızda para konuları kattiyen geçmez.Biz severek evlendik diye düşünsemde insanı tiksindiriyorlarNot bu arada zengin değilim Kamuda Teknikerim sadece.
Ya da müsil :))Calistigin icin seninle evlendi diyenlerin sizi kiskandigini dusunuyorum.sizin mutlu olmaniz esinizle cocuklarinizla rahat bi hayat yasamaniz bazilarini rahatsiz etmis belliki.hazimsizligi olanlara maden suyu tavsiye edin
laf arasında geçti sonradan çok yedim kendimi neden cevap vermedim benVer
Ver ağzının payını tövbe tövbe ona neymiş sabirrr
Ne mutlu ki baskilara boyun egmeden yuvanizi kurabilmissiniz.Benim sigirla basaramadik biz bunu ne yazikki..Mehaba arkadaşlar.Bu benim 2. evliliğim.Eşim benimle tanıştıgında bekardı.Ben boşanmış oldugum için istemeyenler olmuştu Fakat biz herkese ragmen evlendik.Mutluyuz cok şükür çocuklarımız da var.Faka benim çevremde zaman zaman (Seninle çalıştıgın için evlenmiş olabilir"tazı söylemler duyuyorum bu da benim zoruma gidiyor.Eşimle aramızda para konuları kattiyen geçmez.Biz severek evlendik diye düşünsemde insanı tiksindiriyorlarNot bu arada zengin değilim Kamuda Teknikerim sadece.
Bende öyle çalışmaya başladım bu lafları duymak için mi böyle insanlar bana çöp yığını gibi geliyorAnnemler ev alırken kredi çekmiştim bekarkene ...
Neyse o zamanlar görüşüyoz istemeye geldiler farklı illerde yasiyor aileler ..
ben mutluyum iyi ilerliyor nişan oldu
Anneannem in olaya yorumu "evi senin sanıyorlar da geliyorlar yoksa seni almazlardi". Kaç yıl oldu bak bu geldi aklıma . Bizde mutluyuz anneannem şimdi ne düşüyor hiç bilmem
Dilerim ki Rabbim çok daha güzel kapılar açar size hakketmemis sizi demekNe mutlu ki baskilara boyun egmeden yuvanizi kurabilmissiniz.Benim sigirla basaramadik biz bunu ne yazikki..
O lafi sözü cikaranlar mutlulugunuzu cekemeyen huzursuzluk üfürmeye calisan insanciklari assssla kaale almayin.Insanlar hep konusur..
Mutluyumm uleynnn diye naralar atin.Mutluluk pozlari paylasin kudursunlar!! :)
Illet oluyorum insanlarin mutsuz olmasindan beslenen insanlara!
Bende yapıcam en iyisi ne güzel yapiyyosunBana da kocan senin paranı yemek için evlendi diyolar
Yav he he diyorum ben de
Çok doğru bir noktaya isabet ettiniz.Amann boşverin hiç takmayın, sizin durumunuzda eşiniz paranızı yiyor derler, siz çalışmasanız siz eşinizin parasını yiyor olursunuz, ikiniz çalışsanız hem çalışıp hem ev işi olur mu derler eşinize yüklenirler, eşiniz sizinle beraber ev işi yapsa kılıbık yeeaaa derler, ikiniz de çalışmasanız boş beleş insansınız derler... derler de derler... ah bu kadınlar ve vizyonsuzlukları... içiniz rahat olsun... yüreğiniz de ferah...
Insallah..Sagolun dualarim bu yönde.Umarim Dogru adamla dogru zamanda insallah..Dilerim ki Rabbim çok daha güzel kapılar açar size hakketmemis sizi demek
Çok bakımliyim,temiz ve titizim Burda ki bazı üyeler bilir eşimden çirkin değilim. Güzel sayılırım (yukarıdaki resmi saymayalim snep chatin gözlüklü ve çilli resmi bu :)))Kocana gore cirkin misin? Kilolu musun? Bakimsiz misin? Cevrenin eksik gorebilecegi seyleri soyluyorum buarada..bence sacmaliyolar.. o beKar sen bosanmissin ya.. akillarinca illa bi sebep ariyolar esinin seni secmesi icin.. sevmolacagi gelmiyo akillarina demekki.. yazik
Cok cirkinmissin :) masallah bahtinda yuzun gibi guzel olsun cnmÇok bakımliyim,temiz ve titizim Burda ki bazı üyeler bilir eşimden çirkin değilim. Güzel sayılırım (yukarıdaki resmi saymayalim snep chatin gözlüklü ve çilli resmi bu :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?