- 10 Ağustos 2016
- 1.072
- 374
- 123
- Konu Sahibi Turkish Delight
-
Tamam sıkma canini milletin nazarı degiyor seviyorsan kimseye laf etmek dusmez bir daha böyle bir şey yaparsa siz ne hakla evliligim hakkında eşim hakkında böyle konuşursunuz ayıp değil mi deyin arkadaşımlaf arasında geçti sonradan çok yedim kendimi neden cevap vermedim ben
Senin bahtinda daimi güzel olsun cnmCok cirkinmissin :) masallah bahtinda yuzun gibi guzel olsun cnm
Allah size sabir versin. Cahil insanlara da akil fikir.
Benim çevremde harbiden böyle densiz ve cahil cok boşuna dememişler Cahile selam vermek bile haram.En iyisi olmasinlar olmalarından iyi.Tamam sıkma canini milletin nazarı degiyor seviyorsan kimseye laf etmek dusmez bir daha böyle bir şey yaparsa siz ne hakla evliligim hakkında eşim hakkında böyle konuşursunuz ayıp değil mi deyin arkadaşım
Illet oluyorum insanlarin mutsuz olmasindan beslenen insanlara!
Profildeki benim canım herkes çalışan kadınla evleniyorsa herkes para için evleniyor demek ki ee bir çok kadın çalışıyor hayat müşterek çok saçma düşünce değil mi.Profildeki sizseniz cok tatlisiniz masallah hic sanmiyorum esinizin sizinle paraniz icin evlendigini.sizin mutlu evliliginizi kiskaniyorlardir
Bence bunu diyenler sizi ciddi anlamda kıskanıyor.Ne ayıp şey bunu birine söylemek.Size bunu söyleyenlerin dostunuz olduğunu düşünmüyorum açıkçası.Uzak durmanız gereken insanlar bence.
Bu konuşma halamla aramda geçti ama hayatımdan çıkarsim artık onu çünkü cehalet bana zarar veriyor.Alın benden de o kadarhepsine kırmız kart!
Elalemin dediğine ne bakıyorsunuz, önemli olan sizin ne hissettiğiniz. Gerisi faso fiso. Millet konuşur durur kıskanır konuşur çekemez konuşur, hiç kulak asmayın.Mehaba arkadaşlar.Bu benim 2. evliliğim.Eşim benimle tanıştıgında bekardı.Ben boşanmış oldugum için istemeyenler olmuştu Fakat biz herkese ragmen evlendik.Mutluyuz cok şükür çocuklarımız da var.Faka benim çevremde zaman zaman (Seninle çalıştıgın için evlenmiş olabilir"tazı söylemler duyuyorum bu da benim zoruma gidiyor.Eşimle aramızda para konuları kattiyen geçmez.Biz severek evlendik diye düşünsemde insanı tiksindiriyorlarNot bu arada zengin değilim Kamuda Teknikerim sadece.
Bak cevremde gercekten parasi icin evlenen insanlar var hatta bunlardan birisi amcamin oglu bir cocuk yaparm sonra yuzune bakmam diyor.ama senin evliligin bu sekilde degil anlattigina gore deger goruyorsun ve bu guzelliginle esin sana aşik olmistur hic uzulme esinle iyi ol daha da catlasinlar.Profildeki benim canım herkes çalışan kadınla evleniyorsa herkes para için evleniyor demek ki ee bir çok kadın çalışıyor hayat müşterek çok saçma düşünce değil mi.
Mehaba arkadaşlar.Bu benim 2. evliliğim.Eşim benimle tanıştıgında bekardı.Ben boşanmış oldugum için istemeyenler olmuştu Fakat biz herkese ragmen evlendik.Mutluyuz cok şükür çocuklarımız da var.Faka benim çevremde zaman zaman (Seninle çalıştıgın için evlenmiş olabilir"tazı söylemler duyuyorum bu da benim zoruma gidiyor.Eşimle aramızda para konuları kattiyen geçmez.Biz severek evlendik diye düşünsemde insanı tiksindiriyorlarNot bu arada zengin değilim Kamuda Teknikerim sadece.
Eşiniz işsiz güçsüz değilse neden öyle diyorlar merak ettim sadece öyle bile olsa siz mutluysaniz takmayinMehaba arkadaşlar.Bu benim 2. evliliğim.Eşim benimle tanıştıgında bekardı.Ben boşanmış oldugum için istemeyenler olmuştu Fakat biz herkese ragmen evlendik.Mutluyuz cok şükür çocuklarımız da var.Faka benim çevremde zaman zaman (Seninle çalıştıgın için evlenmiş olabilir"tazı söylemler duyuyorum bu da benim zoruma gidiyor.Eşimle aramızda para konuları kattiyen geçmez.Biz severek evlendik diye düşünsemde insanı tiksindiriyorlarNot bu arada zengin değilim Kamuda Teknikerim sadece.
Çalışmayan, özgüvensiz ve çirkin kadınlar kendileri zar zor koca buldukları için (ki koca bulmak hayatlarını anlamlandıracak tek şeydir) senin ikinciyi bulmanı çekememiş hasetten çatlamış bunu yumurtlamışlar. Evet benimki bu sebepten evlenmiş olabilir ama seninki sana acıdığından evlenmiş herhalde diyip susturabilirsin bu hadsizleri.Mehaba arkadaşlar.Bu benim 2. evliliğim.Eşim benimle tanıştıgında bekardı.Ben boşanmış oldugum için istemeyenler olmuştu Fakat biz herkese ragmen evlendik.Mutluyuz cok şükür çocuklarımız da var.Faka benim çevremde zaman zaman (Seninle çalıştıgın için evlenmiş olabilir"tazı söylemler duyuyorum bu da benim zoruma gidiyor.Eşimle aramızda para konuları kattiyen geçmez.Biz severek evlendik diye düşünsemde insanı tiksindiriyorlarNot bu arada zengin değilim Kamuda Teknikerim sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?