Bence eşin seninle çalıştıgın için evlenmiştir...

laf arasında geçti sonradan çok yedim kendimi neden cevap vermedim ben
Tamam sıkma canini milletin nazarı degiyor seviyorsan kimseye laf etmek dusmez bir daha böyle bir şey yaparsa siz ne hakla evliligim hakkında eşim hakkında böyle konuşursunuz ayıp değil mi deyin arkadaşım

Allah size sabir versin. Cahil insanlara da akil fikir.

Tamam sıkma canini milletin nazarı degiyor seviyorsan kimseye laf etmek dusmez bir daha böyle bir şey yaparsa siz ne hakla evliligim hakkında eşim hakkında böyle konuşursunuz ayıp değil mi deyin arkadaşım
Benim çevremde harbiden böyle densiz ve cahil cok boşuna dememişler Cahile selam vermek bile haram.En iyisi olmasinlar olmalarından iyi.

Profildeki sizseniz cok tatlisiniz masallah hic sanmiyorum esinizin sizinle paraniz icin evlendigini.sizin mutlu evliliginizi kiskaniyorlardir
Profildeki benim canım herkes çalışan kadınla evleniyorsa herkes para için evleniyor demek ki ee bir çok kadın çalışıyor hayat müşterek çok saçma düşünce değil mi.

Bence bunu diyenler sizi ciddi anlamda kıskanıyor.Ne ayıp şey bunu birine söylemek.Size bunu söyleyenlerin dostunuz olduğunu düşünmüyorum açıkçası.Uzak durmanız gereken insanlar bence.

Alın benden de o kadar hepsine kırmız kart!
Bu konuşma halamla aramda geçti ama hayatımdan çıkarsim artık onu çünkü cehalet bana zarar veriyor.

Elalemin dediğine ne bakıyorsunuz, önemli olan sizin ne hissettiğiniz. Gerisi faso fiso. Millet konuşur durur kıskanır konuşur çekemez konuşur, hiç kulak asmayın.

Profildeki benim canım herkes çalışan kadınla evleniyorsa herkes para için evleniyor demek ki ee bir çok kadın çalışıyor hayat müşterek çok saçma düşünce değil mi.
Bak cevremde gercekten parasi icin evlenen insanlar var hatta bunlardan birisi amcamin oglu bir cocuk yaparm sonra yuzune bakmam diyor.ama senin evliligin bu sekilde degil anlattigina gore deger goruyorsun ve bu guzelliginle esin sana aşik olmistur hic uzulme esinle iyi ol daha da catlasinlar.

Aman be gülüm takma böyle şeyleri kafana, Allah sağlıklı, huzurlu geçim versin, eşim boylu adam, bekarken çevresinde beğenilen de biriydi, neyse biz flört etmeye başladık, sonra da evlendik, eşimin tanıştırdığı bir kadın arkadaşı ki sözde benim de arkadaşım sanıyordum, bizim filinta gibi çocuk bula bula seni buldu, hap gibi bir kadınsın, eşini böyle 2 dirhem bir çekirdek giydirme kaparlar dedi, sen boya bakma annemmm benim ahlakımla tatlı dilim yeter dedim, zaten sonra da arkadaşlığı bitirdik.
Kendine ve evliliğine güveniyorsan, el alem istediğini desin, umursama bile.

Eşiniz işsiz güçsüz değilse neden öyle diyorlar merak ettim sadece öyle bile olsa siz mutluysaniz takmayin

Çalışmayan, özgüvensiz ve çirkin kadınlar kendileri zar zor koca buldukları için (ki koca bulmak hayatlarını anlamlandıracak tek şeydir) senin ikinciyi bulmanı çekememiş hasetten çatlamış bunu yumurtlamışlar. Evet benimki bu sebepten evlenmiş olabilir ama seninki sana acıdığından evlenmiş herhalde diyip susturabilirsin bu hadsizleri.

Bunu söyleyenler bekarken babasının, evliyken kocasının bakmak zorunda olduğuna inanıp kenara çekilen, anlakları onun bunun hayatında gördüklerini kendi dar hayat görüşlerine göre yorumlamaktan ibaret insanlar kuvvetle muhtemel.. Bu onların hazımsızlığı, sizin midenizi bozduğunuza değmez!

Dünya üzerinde çalışan tek kadın siz olmadığınıza göre geçersiz bir önerme bu. Ayrıca para kazanmak kendi ayaklarının üzerinde durmak sizin bie Özelliğiniz. Bundan gurur duyun, evet benim bu özelliğim de sevilmeye değer deyip geçin. Burda mevzu para değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…