Bence haklıyım sizcee?

Iyi geceler kızlar fikrinize ihtiyacim var.Cok detaya girip uzatmadan anlatıyorum biz eşimle 4 5 gun önce kavga ettik hemde ne kavgaa sorun şu ki eşim ablasını yaşadığımız şehirin bi ilcesinden almaya gitmesi gerekti gitti saat 2 3 civari flndi ben 5 gibi aradım yemek yiyoruz dedi tamam dedim 7 gibi tekrar aradim yemek yedik simdi ciktik dedi bnde 3 saattir hala ne yemeği dedim kapattik neyse ben dışarıdaydım eve geçtim tekrar aradim 8 bucuk gibi iş yerinin ordayim ablami x ablaya bırakıp geliyorum dedi tamam dedim bu arada o ilceyle bizim aramiz yarim saat falan sonra 9 gibi O x ablayla konustum o da iş yerinde dedim naptiniz geldiler mi yok daha gelmediler dedi bnde bi saat önce bana orda olduğunu söylemişti nasil gelmedi fln dedim neyse saat 9 bucuk oldu tekrar aradim acti nefes nefese bagirmalar cagirmalar noldu dedim dur kavga var aricam seni dedi kapatti sonra o x abladan öğrendim ki trafikte biri küfür etmis esime yol davasindan o yüzden baya yumruk tekme olay cikmis nerde dedim bizim ev ve iş yerine baya mesafe bi yerde yani bana iş yerinin ordayim diyipte taaa nerelerden çıkması bu arada ablasi hala yaninda...neyse ablasini o x ablaya birakmis bunu iş yerinde fln sakinlestirmisler gece 11 buçuğa doğru geldi eve tabi neden yalan soyledim dedim ablamla dertlestik ictik herseyi sana soylemek zorundamiyim sanane dedi tabi ustu basi darma dagan morluklar icinde bende öyle diyince cildirdim baya birbirimize girdik kovdum evden gitmedi ben gitcektim engel oldu bi hafta oncede maç izlicekti tamam izle dedim hep izlediği bi cafe vardi konustuk nerde izliyorsun dedim cafede dedi enistemle beraberlerdi sonra hep baraber yemekteyken ogrendimki bi arkadaslarinin home ofisinde izlemisler ama bisey demedim esime uzatmadım.Simdi sorun şu ki ben eşimin hic yalanını yakalamamıştım şok oldum bunları yaşayınca arka arkaya asla aldatma falan yok adim gibi eminim ondan ama bana neden yalan soyledi bi türlü anlam veremiyorum affedemiyorum soğudum ondan 1 haftaya yakindir hiç konusmuyoruz küsuz ve hic özür dinleyip gönlümü almaya da calismadi iki yabanci gibi yaşıyoruz sizce haksizlik edip mi uzattım neden boyle şeyler yaptı cok cooook kötü negatif enerjideyim kizlar
Adamı sürekli sürekli aramışsınız yalana başvurması normal .

Ben de bazen evin oradayım diyorum ama aslında eve yakın hissettiğim için psikolojik olarak öyle diyorum yani tam evin önünde olmuyorum aslında.. Eşiniz de iş yerinin oradayım derken böyle birşey olabilir mi acaba? Bi de sürekli aramanızdaki sebep ne güvensizlik mi
Bir ara babam arayınca eve 20 dakika uzak olduğum halde eve yaklastim demiştim çünkü bana gore yaklaşmıştım ,babam da girmemiş eve aşağı da beni beklemiş yaklaştı nasıl olsa diye, 20 dakika agac ettim adamı,neyseki evden atmadi beni minnettarim:confused::confused::confused:

Eve gelmesi gerektigi fakat gelmedigi icin aradim bide onemli bi konu vardi noldugunu merak ettigimden aramam gerekiyodu
bana eşinizi ablasıyla takıldı diye kıskanmışsınız gibi geldi kusura bakmayın
kardeşimle ben buluşsam da eşi deli gibi durmadan arasa ifrit olurum

eşinizde de hata var tabi net olsun şu saatte gelicem diye

Kizlar ayrica soyle bi durum var eşim eskiden yılda bir içerdi o ayda bir oldu sonra 15 gunde bir oldu sonra haftada bir sonra haftada 2 3 gun oldu aksam içiyor gece 11 gibi geliyor sorun o saatte gelmesi degil icmesi boyke giderse alkolik olacak bi de öyle normal bir iki bardak degil bir oturuşta 70lik fln içiyor her cuma cumartesi pazar tartışıyoruz ben istemiyorum böyle icmesini o yüzden her o günler geldiginde bnde stres başlıyo gene icecek mi acaba diye engel olmak icin otorite kurmaya calisiyorum o gunde cumaydi gerginligimde onunda etkisi vardi
İşte bekarken dayımda aynı sizin eşiniz gibi içtiği için ve evinde huzur olmadığı için evleneceğim kişinin kesinlikle İcki kullanmasını istemedim.
Bence evlenirken buda bı kriter olmalı.
Sonra böyle sorunlar çıkıyor.
Bekarken sosyal içiçe olması bazılarında iyi bı ozlellik gibi görünse de içkinin olduğu evde huzur olmuyor malesef

bana eşinizi ablasıyla takıldı diye kıskanmışsınız gibi geldi kusura bakmayın
kardeşimle ben buluşsam da eşi deli gibi durmadan arasa ifrit olurum

eşinizde de hata var tabi net olsun şu saatte gelicem diye
Onu sevmedigim doğrudur lakin neden kiskanim kardesi sonucta bnmde 4 kardeşim var onların tirnagini hibi şeye değişmem çok bagliyiz birbirimize aile bağı bnm icin önemli asla kısacağım bi konu degil

Ben size hak verdim.
Sizi ablasının yanına gitmesi değil de x'deyim diyip y'den çıkmasına kızmışsınız,bir nevi bulunduğu yer hakkında yalan söylediği için sinirlenmişsiniz. Haklısınız bende olsam bende sinirlenirim.

ne alaka kızlar bende rahatsız olurum. adam yarım saatlik yere gidicek 5 saatte gelmicek türlü yalanlar. önceden söylemesi lazım ablamla içiciz dertleşcez diy sende beklemessin. ha gelcek ha gelcek gelmeynce sinir olyor insan.

Ben size hak verdim.
Sizi ablasının yanına gitmesi değil de x'deyim diyip y'den çıkmasına kızmışsınız,bir nevi bulunduğu yer hakkında yalan söylediği için sinirlenmişsiniz. Haklısınız bende olsam bende sinirlenirim.
Kesinlikle öyle anlatmak istediğim sey tamda bu tesekkurler insan kendini aptal yerine koyulmus hissediyor

Kesinlikle öyle anlatmak istediğim sey tamda bu tesekkurler insan kendini aptal yerine koyulmus hissediyor
Eğer 2. Kez böyle bir olay yaşadıysanız bence alıp karşınıza güzellikle konuşmakta fayda var. Yerini bildirmekten mi hoşlanmıyor ya da gizli birşeyler mi karıştırıyor? Gibi düşüncelerin aklınızda yer ettiğini,kendinizi kötü hissettiğinizi bu yüzden kötü tepki verdiğinizden bahsedin.

ne alaka kızlar bende rahatsız olurum. adam yarım saatlik yere gidicek 5 saatte gelmicek türlü yalanlar. önceden söylemesi lazım ablamla içiciz dertleşcez diy sende beklemessin. ha gelcek ha gelcek gelmeynce sinir olyor insan.
Agziniza saglik sagolun sonunda ölüm yok ya ben sonucu ne olursa olsun doğru söylenmesi ve hak yenmemesi taraftariyim ben disardaydim anahtari yok diye arkadaslarimi birakip eve geçtim kocam gelecek diye insanin zoruna gidiyor yaptigi kotu degil ki yalan soylesin ne geregi vardi bu kadar huzursuzluga deger mi yani

Eğer 2. Kez böyle bir olay yaşadıysanız bence alıp karşınıza güzellikle konuşmakta fayda var. Yerini bildirmekten mi hoşlanmıyor ya da gizli birşeyler mi karıştırıyor? Gibi düşüncelerin aklınızda yer ettiğini,kendinizi kötü hissettiğinizi bu yüzden kötü tepki verdiğinizden bahsedin.
Biraz daha sakinlesip kafami toparliyim mutlaka yapacağım boyle bi konusma

Iyi geceler kızlar fikrinize ihtiyacim var.Cok detaya girip uzatmadan anlatıyorum biz eşimle 4 5 gun önce kavga ettik hemde ne kavgaa sorun şu ki eşim ablasını yaşadığımız şehirin bi ilcesinden almaya gitmesi gerekti gitti saat 2 3 civari flndi ben 5 gibi aradım yemek yiyoruz dedi tamam dedim 7 gibi tekrar aradim yemek yedik simdi ciktik dedi bnde 3 saattir hala ne yemeği dedim kapattik neyse ben dışarıdaydım eve geçtim tekrar aradim 8 bucuk gibi iş yerinin ordayim ablami x ablaya bırakıp geliyorum dedi tamam dedim bu arada o ilceyle bizim aramiz yarim saat falan sonra 9 gibi O x ablayla konustum o da iş yerinde dedim naptiniz geldiler mi yok daha gelmediler dedi bnde bi saat önce bana orda olduğunu söylemişti nasil gelmedi fln dedim neyse saat 9 bucuk oldu tekrar aradim acti nefes nefese bagirmalar cagirmalar noldu dedim dur kavga var aricam seni dedi kapatti sonra o x abladan öğrendim ki trafikte biri küfür etmis esime yol davasindan o yüzden baya yumruk tekme olay cikmis nerde dedim bizim ev ve iş yerine baya mesafe bi yerde yani bana iş yerinin ordayim diyipte taaa nerelerden çıkması bu arada ablasi hala yaninda...neyse ablasini o x ablaya birakmis bunu iş yerinde fln sakinlestirmisler gece 11 buçuğa doğru geldi eve tabi neden yalan soyledim dedim ablamla dertlestik ictik herseyi sana soylemek zorundamiyim sanane dedi tabi ustu basi darma dagan morluklar icinde bende öyle diyince cildirdim baya birbirimize girdik kovdum evden gitmedi ben gitcektim engel oldu bi hafta oncede maç izlicekti tamam izle dedim hep izlediği bi cafe vardi konustuk nerde izliyorsun dedim cafede dedi enistemle beraberlerdi sonra hep baraber yemekteyken ogrendimki bi arkadaslarinin home ofisinde izlemisler ama bisey demedim esime uzatmadım.Simdi sorun şu ki ben eşimin hic yalanını yakalamamıştım şok oldum bunları yaşayınca arka arkaya asla aldatma falan yok adim gibi eminim ondan ama bana neden yalan soyledi bi türlü anlam veremiyorum affedemiyorum soğudum ondan 1 haftaya yakindir hiç konusmuyoruz küsuz ve hic özür dinleyip gönlümü almaya da calismadi iki yabanci gibi yaşıyoruz sizce haksizlik edip mi uzattım neden boyle şeyler yaptı cok cooook kötü negatif enerjideyim kizlar
Cok fazla sıkbogaz ediyorsunuz gibi geldi bana bu yüzden yalan söylemiş olabilir ama yine de her durumda dürüst olunmalı tabiki.

Aynen canım ama normale cidden çok aramıyorum gun icinde en fazla 2 3 kez konuşuyoruz o da genelde o arar benim saat başı aramaya zamanim yok o gun meseleden dolayı sık sık konuştuk bide dedigim gibi gene alkol almasından korkuyodum zaten karar verdim bi daha çok onemli bisey olmadikca aramicam öyle gizli gizlide kontrol etmem valla ne hali varsa görsün cidden soğudum cunku
En iyisini yaparsın sen niye arayasın o senı arasın bırak. Ne kadar üstüne düşmezsen o kadar kıymete binersın. Erkekler üstune düşünce kendılerını bulunmaz hint kuması sanıyorlar.

Back
X