Adamı sürekli sürekli aramışsınız yalana başvurması normal .Iyi geceler kızlar fikrinize ihtiyacim var.Cok detaya girip uzatmadan anlatıyorum biz eşimle 4 5 gun önce kavga ettik hemde ne kavgaa sorun şu ki eşim ablasını yaşadığımız şehirin bi ilcesinden almaya gitmesi gerekti gitti saat 2 3 civari flndi ben 5 gibi aradım yemek yiyoruz dedi tamam dedim 7 gibi tekrar aradim yemek yedik simdi ciktik dedi bnde 3 saattir hala ne yemeği dedim kapattik neyse ben dışarıdaydım eve geçtim tekrar aradim 8 bucuk gibi iş yerinin ordayim ablami x ablaya bırakıp geliyorum dedi tamam dedim bu arada o ilceyle bizim aramiz yarim saat falan sonra 9 gibi O x ablayla konustum o da iş yerinde dedim naptiniz geldiler mi yok daha gelmediler dedi bnde bi saat önce bana orda olduğunu söylemişti nasil gelmedi fln dedim neyse saat 9 bucuk oldu tekrar aradim acti nefes nefese bagirmalar cagirmalar noldu dedim dur kavga var aricam seni dedi kapatti sonra o x abladan öğrendim ki trafikte biri küfür etmis esime yol davasindan o yüzden baya yumruk tekme olay cikmis nerde dedim bizim ev ve iş yerine baya mesafe bi yerde yani bana iş yerinin ordayim diyipte taaa nerelerden çıkması bu arada ablasi hala yaninda...neyse ablasini o x ablaya birakmis bunu iş yerinde fln sakinlestirmisler gece 11 buçuğa doğru geldi eve tabi neden yalan soyledim dedim ablamla dertlestik ictik herseyi sana soylemek zorundamiyim sanane dedi tabi ustu basi darma dagan morluklar icinde bende öyle diyince cildirdim baya birbirimize girdik kovdum evden gitmedi ben gitcektim engel oldu bi hafta oncede maç izlicekti tamam izle dedim hep izlediği bi cafe vardi konustuk nerde izliyorsun dedim cafede dedi enistemle beraberlerdi sonra hep baraber yemekteyken ogrendimki bi arkadaslarinin home ofisinde izlemisler ama bisey demedim esime uzatmadım.Simdi sorun şu ki ben eşimin hic yalanını yakalamamıştım şok oldum bunları yaşayınca arka arkaya asla aldatma falan yok adim gibi eminim ondan ama bana neden yalan soyledi bi türlü anlam veremiyorum affedemiyorum soğudum ondan 1 haftaya yakindir hiç konusmuyoruz küsuz ve hic özür dinleyip gönlümü almaya da calismadi iki yabanci gibi yaşıyoruz sizce haksizlik edip mi uzattım neden boyle şeyler yaptı cok cooook kötü negatif enerjideyim kizlar