Haklısın..Hiç bi zaman bilemezsin gerçek niyetini. Belki farklıdır belki yol yapıyordur..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısın..Hiç bi zaman bilemezsin gerçek niyetini. Belki farklıdır belki yol yapıyordur..
E dene kuzum ozaman bakalım "sen istemedikten sonra" nekadar sürecek..Sordum sordumkendisi sen istemedikten sonra hiçbirşey olmaz dedi ama bana klasik yalanlar gibi geldi.
Başlığa istinaden yazıyorum. Sizce iyi yapmışsınız zaten. Bizim fikrimizi niye soruyosunuz kiMerhaba kızlar. Bundan 4 ay önce biri ile tanıştım. Kendisi benimle sevgili olmak istedi ama ben kabul etmedim. Geçenler de yine yazdı, bende kendimce o zaman biraz tanıyayım dedim. Biz konuşmaya başladık lakin kendisi bana biraz laubali geldi sonra korona yı bahane edip evine çağırdı. İşte dışarı da gezemeyiz bir şey içemeyiz bahanesi ile.. Kabul etmedim ve o günden sonra kendisi ile görüşmeyeceğimi söyledim. Şimdi bu kişi baya yakışıklı çok ta hoşuma gitti.. Niyetini çok açıkça anladığımı düşünüyorum. Şimdi sorum bu tarz bir durumla karşılaşıp hiç ciddi ilişkisi olan oldu mu? Sizce yol vermekle iyi mi yaptım..? Fikirlerinizi merak ediyorum..![]()
hem laubali hem de evine cagiriyor. bana gore secenekler var. korona var diye neden illa evde gorusulsun ki. o oyle deyince sizde herhangi bir parkta oturup konusmayi teklif etseydiniz mademMerhaba kızlar. Bundan 4 ay önce biri ile tanıştım. Kendisi benimle sevgili olmak istedi ama ben kabul etmedim. Geçenler de yine yazdı, bende kendimce o zaman biraz tanıyayım dedim. Biz konuşmaya başladık lakin kendisi bana biraz laubali geldi sonra korona yı bahane edip evine çağırdı. İşte dışarı da gezemeyiz bir şey içemeyiz bahanesi ile.. Kabul etmedim ve o günden sonra kendisi ile görüşmeyeceğimi söyledim. Şimdi bu kişi baya yakışıklı çok ta hoşuma gitti.. Niyetini çok açıkça anladığımı düşünüyorum. Şimdi sorum bu tarz bir durumla karşılaşıp hiç ciddi ilişkisi olan oldu mu? Sizce yol vermekle iyi mi yaptım..? Fikirlerinizi merak ediyorum..![]()
Bende böyle düşündüğüm için görüşmem kararı aldım ama çokta üzüldüm. Sevmek ve sevilmek istiyorum. Derdim evlilikte değil ama kaliteli güzel zamanlar geçirmek istiyorum. Buna çok ihtiyacım var..Eve çağıran dan bir cacık olmaz niyeti belli birde koranayi bahane etmiş rezil
Yine de içimde uhde kaldı.. Bi ihtimal yanlış karar mı verdim acaba diye.. Belki bu durumları yaşayıp çok güzel aşk yaşayanlar olmuştur diye.Başlığa istinaden yazıyorum. Sizce iyi yapmışsınız zaten. Bizim fikrimizi niye soruyosunuz ki![]()
bu tarz bir durumla karşılaşıp ciddi sorunları olanlar oldu burda da rastlıyoruz çevremizde deŞimdi sorum bu tarz bir durumla karşılaşıp hiç ciddi ilişkisi olan oldu mu? Sizce yol vermekle iyi mi yaptım..? Fikirlerinizi merak ediyorum..![]()
Bence en güzelini yapmışsın.Yine de içimde uhde kaldı.. Bi ihtimal yanlış karar mı verdim acaba diye.. Belki bu durumları yaşayıp çok güzel aşk yaşayanlar olmuştur diye.
Kendisi dedi sonradan hatta üzüldü de.. Senin istediğin gibi olsun da dedi.. Ama Bi kere böyle deyince benim de modumu düşürdü. Kendi açımdan değersiz hissettim. İlerleyen günler olsa hani tanısam bu kadar yadırgamazdım.hem laubali hem de evine cagiriyor. bana gore secenekler var. korona var diye neden illa evde gorusulsun ki. o oyle deyince sizde herhangi bir parkta oturup konusmayi teklif etseydiniz madem
mesela arkadasiniz tanistirmis olsa gercekten ilk bulusmada evine gidip sevisir misiniz?
O zaman iyi yaptım. Üzülmeme gerek yok sanırımbu tarz bir durumla karşılaşıp ciddi sorunları olanlar oldu burda da rastlıyoruz çevremizde de
Beklentim şu, tabi ki önce sevgi değer benim bunlara şu an daha çok ihtiyacım var. Cinselliğe de karşı değilim. Ama tanımadan sevmeden tabi ki istemem.konu ben değilim ben o cümleyi mecaz olarak kurdum. Sizi ilgilendirmez ki benim gidip gitmeyeceğim.
Ama bu değer yargıları ile alakalı dediğim gibi. Tek gecelik ilişki yaşamayı siz ayıplayabilirsiniz ama bazı insana iyi gelir.
Çok mu şaşırtıcı birilerinin yeni tanıştığı erkekle beklentisiz bir şekilde sevişmesi? Sonra da bir daha görüşmemesi.
Ama konu sahibi beklenti içindeyse gitmemeli bence uzun bir süre gitmemeli.
Beklentim şu, tabi ki önce sevgi değer benim bunlara şu an daha çok ihtiyacım var. Cinselliğe de karşı değilim. Ama tanımadan sevmeden tabi ki istemem.
Böyle başlayan ciddi ilişki istemezdim ben ya. Daha tanımadan etmeden bahaneyle eve çağırıyor. Tipine güvendi herhaldeMerhaba kızlar. Bundan 4 ay önce biri ile tanıştım. Kendisi benimle sevgili olmak istedi ama ben kabul etmedim. Geçenler de yine yazdı, bende kendimce o zaman biraz tanıyayım dedim. Biz konuşmaya başladık lakin kendisi bana biraz laubali geldi sonra korona yı bahane edip evine çağırdı. İşte dışarı da gezemeyiz bir şey içemeyiz bahanesi ile.. Kabul etmedim ve o günden sonra kendisi ile görüşmeyeceğimi söyledim. Şimdi bu kişi baya yakışıklı çok ta hoşuma gitti.. Niyetini çok açıkça anladığımı düşünüyorum. Şimdi sorum bu tarz bir durumla karşılaşıp hiç ciddi ilişkisi olan oldu mu? Sizce yol vermekle iyi mi yaptım..? Fikirlerinizi merak ediyorum..![]()
Kesinlikle.. Yakışıklı ve bunun verdiği özgüven..Böyle başlayan ciddi ilişki istemezdim ben ya. Daha tanımadan etmeden bahaneyle eve çağırıyor. Tipine güvendi herhalde
Heh işte böyle bir cevap bekliyordum örnek olarak.. Kendi evime çağırma imkanım olsaydı keşke, ailemle yaşadığım için bu çok zor. Ama demek ki böyle başlayan güzel ilişkiler de varmış..Onun evine gitmemekle iyi yapmissin.
Kendi evine cagirabilirdin ama.
Bir arkadasim bu taktikle gitti, suan uzun yillardir beraberler![]()
Hayır sonradan çok uzulecegineO zaman iyi yaptım. Üzülmeme gerek yok sanırım
bu kadar savundugunuza gore pek mecazi gibi gelmedi bana. banane tabiki kimle tek gecelik iliski yasarsaniz yasayin. istersenin tek gecelik iliski yasayin isterseniz bu iliski sonucu hamile kalin beni alakadar etmez. hic tanimadigin kim oldugunu bilmedigin, belki bir aids hastasi, belki bir psikopat şizofren hic tanimadigin bir adamla bir geceyi ayni yatakta gecirmek deger yargisindan once cok güvensiz geliyor bunu anlatmaya calisiyorum.konu ben değilim ben o cümleyi mecaz olarak kurdum. Sizi ilgilendirmez ki benim gidip gitmeyeceğim.
Ama bu değer yargıları ile alakalı dediğim gibi. Tek gecelik ilişki yaşamayı siz ayıplayabilirsiniz ama bazı insana iyi gelir.
Çok mu şaşırtıcı birilerinin yeni tanıştığı erkekle beklentisiz bir şekilde sevişmesi? Sonra da bir daha görüşmemesi.
Ama konu sahibi beklenti içindeyse gitmemeli bence uzun bir süre gitmemeli.