Bence iyi yaptım..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yol vermeden soracaktın artık çok geç güzelim

Yani bunun bir matematiği yok aslında. Benim takılmak için ilişkiye başlayıp evlenen arkadaşlarım da var aşırı ciddi ilişki yürütüp olduramayan da. Bu sizin değer yargılarınızla alakalı. Çocuk kendi açısından haklı mekanlar kapalı şu süreçte ev daha olası buluşma için ama bu size uygun değil ki reddetmişsiniz. Üstünde durmaya gerek yok yani :)

bu kadar savundugunuza gore pek mecazi gibi gelmedi bana. banane tabiki kimle tek gecelik iliski yasarsaniz yasayin. istersenin tek gecelik iliski yasayin isterseniz bu iliski sonucu hamile kalin beni alakadar etmez. hic tanimadigin kim oldugunu bilmedigin, belki bir aids hastasi, belki bir psikopat şizofren hic tanimadigin bir adamla bir geceyi ayni yatakta gecirmek deger yargisindan once cok güvensiz geliyor bunu anlatmaya calisiyorum.

hanımefendi neyini savunucam allah aşkına banane. Konu sahibini korumaya çalışıyorum.
Senin kafan tek gecelik ilişki yaşayacak rahatlıkta değilse sen o eve gitme diyorum. Çünkü o eve gittikten sonra bir daha görüşmeyebilirsin. Ve bu seni çok üzer diyorum. Her ihtimali düşünmelisin diyorum. Konu sahibine 5. Dir o eve gitme diyorum.
Sen o eve gittikten sonra ya seni birkaç kez daha çağırır sonra bitirir ya bi daha çağırmaz bile. Ciddiye gitmesi ise düşük olasılıklı 3. Bir ihtimal.
İlk iki seçeneği kabul edebilecek kafa rahatlığında isen git değilsen gitme. Bunda anlaşılmayacak ne var? Bu kafa rahatlığında olabilecek insanların varlığını bilmek mi sizi rahatsız etti?
evli gebe 32 yaşında doktorasına devam eden bir mühendisim. Kadın erkek ilişkileri konusunda, cinsellik konusunda bilgili ve tecrübeliyim. Hiv i hpv yi frengiyi bulaşma şekillerini biliyorum.
kondom cinselle yolla bulaşan hastalıklardan korur hpv hariç. O yüzden toplumda çok yaygındır. Bu sebeple çok eşli hayat sürdüğünü düşündüğünüz kişilerle sevişmeyin kondomla bile. Eşiniz dahi olsa sevişmeyi reddedin eğer aldatıldığınıza dair ufacık bir şüphe oluşursa. Benim eşime çok net belirttiğim bir konu bana hpv bulaştırırsan boşarım tuvaletten bulaşmıştır vs yemem. Benim hassas noktam bu hastalıklar zaten.
Bir kadının tek gecelik ilişki yaşamak istemesi sizi aşırı rahatsız etti. Erkekler sürekli yapıyor bunu. Ama kadın gözünden rahatsızsınız ve bu kadınları temsilen benden tiksindiniz resmen 😂

Merhaba kızlar. Bundan 4 ay önce biri ile tanıştım. Kendisi benimle sevgili olmak istedi ama ben kabul etmedim. Geçenler de yine yazdı, bende kendimce o zaman biraz tanıyayım dedim. Biz konuşmaya başladık lakin kendisi bana biraz laubali geldi sonra korona yı bahane edip evine çağırdı. İşte dışarı da gezemeyiz bir şey içemeyiz bahanesi ile.. Kabul etmedim ve o günden sonra kendisi ile görüşmeyeceğimi söyledim. Şimdi bu kişi baya yakışıklı çok ta hoşuma gitti.. Niyetini çok açıkça anladığımı düşünüyorum. Şimdi sorum bu tarz bir durumla karşılaşıp hiç ciddi ilişkisi olan oldu mu? Sizce yol vermekle iyi mi yaptım..? Fikirlerinizi merak ediyorum..🤗
Bu tamamen karşıdaki kişinin karakterine bağlı. Biz de eşimle sevgiliyken evde görüşürdük. Ama karşıdaki tamamen art niyetli de olabilir.

Aslında çocuğa ben senin bildiğin kızlardan değilim amacım evlilik demek istediniz galiba ayrıca oda bunu anlasın ve sizi tekrar arasın diye deli gibi bekliyorsunuz

hanımefendi neyini savunucam allah aşkına banane. Konu sahibini korumaya çalışıyorum.
Senin kafan tek gecelik ilişki yaşayacak rahatlıkta değilse sen o eve gitme diyorum. Çünkü o eve gittikten sonra bir daha görüşmeyebilirsin. Ve bu seni çok üzer diyorum. Her ihtimali düşünmelisin diyorum. Konu sahibine 5. Dir o eve gitme diyorum.
Sen o eve gittikten sonra ya seni birkaç kez daha çağırır sonra bitirir ya bi daha çağırmaz bile. Ciddiye gitmesi ise düşük olasılıklı 3. Bir ihtimal.
İlk iki seçeneği kabul edebilecek kafa rahatlığında isen git değilsen gitme. Bunda anlaşılmayacak ne var? Bu kafa rahatlığında olabilecek insanların varlığını bilmek mi sizi rahatsız etti?
evli gebe 32 yaşında doktorasına devam eden bir mühendisim. Kadın erkek ilişkileri konusunda, cinsellik konusunda bilgili ve tecrübeliyim. Hiv i hpv yi frengiyi bulaşma şekillerini biliyorum.
kondom cinselle yolla bulaşan hastalıklardan korur hpv hariç. O yüzden toplumda çok yaygındır. Bu sebeple çok eşli hayat sürdüğünü düşündüğünüz kişilerle sevişmeyin kondomla bile. Eşiniz dahi olsa sevişmeyi reddedin eğer aldatıldığınıza dair ufacık bir şüphe oluşursa. Benim eşime çok net belirttiğim bir konu bana hpv bulaştırırsan boşarım tuvaletten bulaşmıştır vs yemem. Benim hassas noktam bu hastalıklar zaten.
Bir kadının tek gecelik ilişki yaşamak istemesi sizi aşırı rahatsız etti. Erkekler sürekli yapıyor bunu. Ama kadın gözünden rahatsızsınız ve bu kadınları temsilen benden tiksindiniz resmen 😂
bilincli olmaniza cok sevindim gercekten.:D :D :D

Evlenme niyetiyle ilişkiye başlama kafasında olanları hiç anlayamadım. Karşılıklı şartlar uygunsa ilişkiye başlanır ilişki devam eder yada biter bukadar basit. Yakışıklıysa ve istediğim biriyse sırf cafede buluşanıyorum adam eve çağırdı diye muhabbeti bitirmez aksine evine gider canım isterse sevişirdim bile.
Ya aslında öyle değil, nasıl anlatsam. Bu karşımda ki kişiyi tam tanımıyorum. Ara ara msjlaştık kendinden bahsetti. En son bende onu tanıyayım diye düşündüm böyle bir teklifle geldi. Derdim evlenmek değil. Kaliteli güzel zaman geçirip sevmek ve sevilmek istiyorum. Biri de beni düşünsün istiyorum. Sonu evlilik olur olmaz orasını sonra düşünürdüm. Ama biraz tanıyıp vakit geçirdikten sonra bende gidebilirdim evine. Direk böyle söyleyince modum düştü. Sanırım tam da anlatamıyorum hislerimi..

Aslında çocuğa ben senin bildiğin kızlardan değilim amacım evlilik demek istediniz galiba ayrıca oda bunu anlasın ve sizi tekrar arasın diye deli gibi bekliyorsunuz
Yok hayır öyle değil. Nasıl anlatsam sevmek sevilmek tanımak ve ondan sonra birşeyler yaşamak isterdim. Ama sanki o hemen yaşamak istiyor gibi geldi. Duygusal bir insan olduğum için ilişkiden sonra bırakılırsam çok üzülürüm kaldıramam diye düşündüm.

Evet biz hep evde takildik, sonra evlendik🤣

Mizansel yazılmıştır, itibar etmeyiniz...

Bu tamamen karşıdaki kişinin karakterine bağlı. Biz de eşimle sevgiliyken evde görüşürdük. Ama karşıdaki tamamen art niyetli de olabilir.
Evet bende bunu bilmiyorum ki.. Biraz tanıyıp vakit geçirseydik. Ben denemeye karar verdikten sonra direk evine çağırdı. Cinsellik hadi bir kenara bırakayım ama nasıl biri nasıl güveneceğim ki ona.

deger yargilariyla ne alakasi var? hic tanimadigi bi adam bi kizi evine cagiriyorsa hem de ilk bulusmaya benim aklima bi cok sey gelir; tecavuz mu edecek, saldiracak oldurecek mi gibi seyler. gunumuzde binlerce kadin cinayetleri varken..
E gitmeyin ,gitmesin o zaman. succulentaski succulentaski git dememis ki.
Ben giderim umursamam sen gidersen git ama gidersen de ciddi iliski beklentisyle gitme ama olabilir de demis.
Keza hakli.
Ister gitsin ister gitmesin.

Son düzenleme:
Bence görüşme tipi seni aldatmasın bazen gözlerimizin esiri olur ve kendimizi avutmaya başlarız bence görüşme derim zaten senden gerçekten hoşlandıysapeşinden gelecektir

Bu dusunceyi hissettirmeyip zorunluluktan ya da herhangi sebepten cagirsa gitsen de olabilir derdim ciddi olabilir çünkü iliski.
Ama o sekilde 70 puansa suan 40
Yani böyle baslayan iliski ciddiye gidebilir ama ciddi olabilir diye baslarsan canin cok yanar.

Evet biz hep evde takildik, sonra evlendik🤣
Daha önceden tanıyor muydunuz? Yoksa işin sonu ne olursa olsun diye mi düşündünüz. Bazen pişman oluyorum acaba gerçekten güzel bir aşk yaşayabilirmiydik diye. Bi de 3 senedir yalnızım. Eski erkek arkadaşım vefat etti 3 sene önce.. İlk defa birine ısındım. Onda da ilkten böyle gelince bilemedim.sanırım ilişkiler de biraz geri kaldım. Nasıl düşüneceğimi bilemiyorum.

E gitmeyin o zaman. succulentaski succulentaski git dememis ki.
Ben giderim umursamam sen gidersen git ama gidersen de ciddi iliski beklentisyle gitme ama olabilir de demis.
Keza hakli.
Ister gitsin ister gitmesin

ay boşver valla gerildi biraz abla. Bir kadının tek gecelik ilişki isteme ihtimali onu gerdi ya adamda aids varsa diye. Halbuki ya kadında varsa mesela?
kendisine düzenli ilişkisi tarafından hastalık bulaştırılmamasını temenni ederekten diyalogu bitirelim 😂

Ya aslında öyle değil, nasıl anlatsam. Bu karşımda ki kişiyi tam tanımıyorum. Ara ara msjlaştık kendinden bahsetti. En son bende onu tanıyayım diye düşündüm böyle bir teklifle geldi. Derdim evlenmek değil. Kaliteli güzel zaman geçirip sevmek ve sevilmek istiyorum. Biri de beni düşünsün istiyorum. Sonu evlilik olur olmaz orasını sonra düşünürdüm. Ama biraz tanıyıp vakit geçirdikten sonra bende gidebilirdim evine. Direk böyle söyleyince modum düştü. Sanırım tam da anlatamıyorum hislerimi..
Ben anlamadım tam, sizin bu kişiyle ilk buluşmanız mı olacaktı? Yani ilk buluşmada mı evine çağırdı? Biz de mesela dışarıda arkadaşlarla görüşemediğimiz için evlerimizde buluşuyoruz ama sizin durum farklı. Daha tanımadan etmeden evine gitmek mantıklı gelmedi.

Bence görüşme tipi seni aldatmasın bazen gözlerimizin esiri olur ve kendimizi avutmaya başlarız bence görüşme derim zaten senden gerçekten hoşlandıysapeşinden gelecektir
3 kere teklif etti reddettim. En son tanıyayum dedim onda da böyle söyledi. Eminim yazsam dönüş yapar ama benim hevesim kırıldı bir kere.

Eve çağıran dan bir cacık olmaz niyeti belli birde koranayi bahane etmiş rezil
Asla katılmıyorum. Ben hayatımdaki insanı eve de çağırırım, güven verdiyse evine de giderim. Ne biri beni yatağa attı ne de ben evime gelene vuuu eve geldi hadi fan fin fon dedim. Oturduk saatlerce sohbet edip kahve içtik. Yemek yapıp yedik ama evlenene kadar da bir şey yaşamadık. O yüzden bu genellemelere katılmıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X