bence ölmeliyim

• Konu Sahibi Konu Sahibi wyz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Eski erkek arkadaşınız nasılmış! estetik harikasımıymışta size bu lafları edebilmiş. İnanın sizden çok onu merak ettim şuan.

Kendini ayna karşısında begenmeyen insan intihara meyilli insandır. bkz. Ahmet Haşim

Zaman zaman insan arada da olsa kendini begenmeyebilir bu normaldir ama bu süreklilik arz ederse tehlikelidir. Profesyonel destek gerektirir. Kalk ve kendin icin birseyler yap.

Bugün yaşı geçgin bir teyzeden bir laf duydum. dedi ki " dil mi güzel dilber mi?"

dünya guzelide olsan yüzünde sıcaklık dilinde tatlılık yoksa neye yarar o guzelligin. güzellik bir butundur unutma.

şükür .. şükürr cokca sükür edin ne halde olan insanlar var

ay onlar nasıl sözler bir insan kendisine böyle kötü sözleri nasıl der psikiyatri tavsiye ederim

iisyan etme bari.. nimetler icindeyiz.. ayrica kendine olan nefret bakisin guzellikleri ormeni engelliyo eminim..

Butun cirkinler ölsün, sadece guzeller yasasin ne kadar şirin bir dusunce ben kafaniza bayildim, yasamayi sadece güzel zarif basarili kadinlarin hakettigini dusunen bir kafaya soyleyecek soz bulamıyorum

Canım böyle düşünmen beni çok üzdü..
hayatta hiç bir kadın çirkin değildir bir kere bu psikolojiden arınman lazım..
kusurların vardır elbet ama bunun da çareleri vardır.. Bakımına dikkat et kendinde değişimler yap..
bunları yaptıkça kendini daha çok sevmeye başlayacaksın..
İnsanların laflarına da aldırış etme sakın..
Unutma..
Çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır :))

Al eline kağıdı kalemi isteklerini listele, hem karakteristik hem de fiziksel kusurlarını sırala gerekiyorsa estetik operasyona başvur bu seni mutlu edebilir ve kendine özgüven aşılarsın

Bu ne aşağılık,iğrenç bir adammış ya.Karaktersiz bence kendisi kompleksli,özgüven yoksunu onun acısını senden çıkarmış.Böyle bir tiple nasıl sevgili olabildin.Madem beğenmiyormuş niye seninle sevgili olmuş..

benim boyle düşünen ev arkadaşım vardı ünv de. hep ağlardı delirirdi ölmek istiyorum drdi. ama bi okadar kıpır kıpır,cenesi düşük,sevecen,şakacı,tanıdığım en iyi sırdas dosttu. benim için nice güzellerden güzeldi.... bigün sokakta yürürken aynı onun gibi delinin tekiyle tanıştı,laf attı cocuk dövecekti neredeyse. tencere kapaktı ikiside.... şimdi evliler iki tipsizden dünya güzeli bir kız çıktı hayat süprizle dolu. sen kendini öyle görür karalar bağlarsan biz sana naapalım... o eski hödüğün yaptığıda tam adilikmiş,kendi bretpit sanırım. oyle bi erkek bozuntusu için kendini ezik neden hissediyosun ki,inadına dik tut kuyruğu...

Konu Sahibi resim bekliyorz ama gözümde canlandrmaya çalışıyorum seni gndersende yorum yapsak

Bence bi resim koysan oyle daha yardimci oluruz.
Ama hemen belirtiyim; resmi yorum bolumune eklersen 9 dk sonra resmi kaldirman imkansiz oluyor.
O yuzden yapiyosam profil resmi yap ve 1 saat sonra kaldir mesela.
O saat icinde gormeyen kimse bilmez senin resmini. Internete felanda dusmez resmini tekrar degistirdigin an. Merak etme.

Oy neler yazmışsın kendine öylee dengem şaştı Ben de kendimi eleştiririm ama senin yazdıkların resmen kendini aşağılamak bu kadar mı kendini sevmiyorsun? Kendini böyle sevmemenin mutlaka sebebi vardır, birisinden bir şey duymak falan gibi. Etkide kalmış çok dolmuşsun.. Kendini sevmeyen insan aslında kimseyi sevemez böyle davranma bencillik ediyorsun kendine..

Bir hayata bakın ya halinize sukredin ne insanlar var acı çeken ayağı kolu bacağı olmayan..

Konu sahibini görmedim, o yüzden ondan bağımsız yazıyorum. Fiziken çirkin olan kadın gayet de vardır. Ezbere konuşup edebiyat parçalamaya gerek yok. Ben sokağa çıktığımda birçoğunu görüyorum, siz görmüyor musunuz?

Canım cim merhaba.yazını okudum canım. Üzüldüm. Ama üzüldüğüm nokta yanlış düşüncelerin.. canım ellerin var mi
parmaklarının tamamı var mi ya ayakların? Ayakta durabiliyor yuruyebiliyor musun. Göğüslerin var mi. Kollarin? Yüzün var mi güzel kardeşim? yanaklarin dudakların? Bak tatlım elleri olmayıp saçını bile annesine toplatanlar var. Elleri olmayıp kasinan yerini bile kasiyamayanlar var ayakların var mi. Bak ayakta durmanın ne demek olduğunu bile bilmeyenler var. Biz minubuslerde ayakta giderken şikayet ederiz ah bende ayakta dursam da onlar gibi olsam diyen insanlar var.göğüslerin var mi kardeşim. Kanser olup ikisini birden aldirip kadınlığını unutanlar var. Yüzün var mi güzelim yüzü yanan parçalanan ameliyat olup gene de bir şeye benzemeyen insanlar var. Yapma canım benim uzme kendini. Bence sen gayet güzelsin. Sadece ozguvenin yok hepsi bu. Sıkma o güzel canını. Hepimizi allah yarattı. Emin ol kimse kimseden üstün değil canım benim. Sadece şartlar farklı. Bir arkadaş saçını 100tl ye kestirir ben 30tl ye. Bir arkadaş in bir ruju 100tl benim ki 5. Şartlar farklı insanlar aynı. Şartlar ne olursa olsun guzelsindir eminim. ÖZgüven in yok hepsi bu. Tesekkurler

Hay allahım yaa güldürdünüz beni resmen,
Kuaför sizi kendinize getirmiyorsa acil
Psikolga.net

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…