Bence Sevgilim Beni Aldatıyor

meyus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2009
37
0
96
İzmir
Bence sevgilim beni aldatıyor ama ayrılmaya yanaşmıyor. Artık günde sadece 1 kere arıyor. Bana artık hiç zaman ayırmıyor ama ayrılalım yürümüyor deyindece, senden vazgeçmem diyor.Direkt "aldatıyormusun" desem , kıyameti koparacak biliyorum. Arayıp sormuyosun diye bozuk atıyorum, umursamıyo bile. Ne yapmak lazım sizce...

ış okul aile maddi manevi bır sorun yoksa kesin aldatılıyorsun.
Veya aldatılıcaksın erkeğin kafasında tilkiler dönmeye başlamış
-tatlicadiarzu-

bu yazdıklarınız aldatılmanın belirtileri değil ki...

sizinle paylaşmadığı bir sıkıntısı olabilir.
sizden veya ilişkinizden soğumuş sıkılmış da olabilir.

pek birşey yazmamışsınız. biraz daha bilgi verirseniz daha net yorumlar yapılabilir.

ış, maddi manevi sorun var. Bunlar çıkmaya başladığımızda da vardı.Ama onu hayatımdan çıkarmaya bile kıyamıyorum aslında...

Maddi manevi sıkıntılarımız var aslında.Mesleği gereği çalışma saatleride garip. 1,5 yıldır birlikteyiz. Son 3 aydır iyiden iyiye boşladı beni. Sebebini sorunca kavga çıkarıyor. Ben plan yapınca hep erteliyor. Ayırabileceği en az zamanı ayırıyor artık bana. Mesela sadece öğle tatillerinde görüşüyoruz artık. Eskiden iş çıkışlarında buluşur, gezer tozardık. Maçlara bile tercih eiliyorum . Ablasında uyuya kalıyo mesela , arayamıyo zamanı olmuyo.Ama ayrılmıyoda.......... Çıldıracam gerçekten......

Hımm olumsuz düşünürsek sen ve bı baskası arasında kalmıs olabılır.Sana ılqısız ama ayılmakda ıstemıyo karar veremıyor olabılır.
OLumlu düşünürsek krız var malum sinir stres herkede büyük derecede var .Maddı manevı problemler yuzunden daralmıs dınlenmek ıstıyor olabılır.Erkekler bızler gıbı dusuncelı degıller.Bız ısterız sorunlarını bızımle cözsunler.Onlar tek baslarına ustesınden gelmeye calısırlar.
şakkıdı

fisfisfis yakın yerlerde çalışıyorsunuz galiba...

ben olsam şunu yapardım.
öncelikle konuşarak derdinin ne olduğunu öğrenmeye çalışırdım. sonuç vermezse;

öğle yemeklerinde onu birkaç kez ekerdim. öğlen göremeyince, iş çıkışında beni görmek için birşey yapacak mı, bunu öğrenmeye çalışırdım. umursamaz tavırlara bürünürse, ben kendimi iyice çekerdim.

maç konusuna girmek istemem, çoğu erkek maç kaçırmayı sevmez.
işi yoğun ise, yoruluyorsa size yeterince zaman ayıramayabilir.

ilişkinizin monotonlaştığını düşünüyor da olabilir...
ilişkiler ilk günlerdeki, aylardaki heyecanını kaybediyor genelde...

bir de şu noktaya takıldım.
siz ayrılmayı kafanıza koyduysanız uygulamaya geçirin, ondan onay beklemeyin...
(ayrıldıktan sonra, siz onun peşinden koşacaksanız ayrılmayın tabii)

Bambusi
Yakın yerlerde çalışmıyoruz aslında.. O ben gel öğlen yemek yeriz dersem geliyor sadece. Ben haftalarca "öğlende gelsene "demesen yıllarca :) gelmez. Ayrılmayı kafama koymadım aslında sadece bir ilişkinin böyle yürümeyeceğini biliyorum. 3aydır hayatım kabus gibi. Ararsa,gel derse diye her şeyimi ona endeksli yaşamaktan bıktım. Onu çok seviyorum ama bu şekilde devam etmemesi gerektiğinide biliyorum.Ama kıyamıyorum işte sevgime....

Katılıyorum....

Arkadaşın da dediği gibi rutin bulusma zamanlarınızda ekebılırsın onu.
Arkadaşlarına zaman ayır.
Ailenle vakıt gecır.
Aradıgı zamanlarda cesıtlı bahanelerle konusmayı kısa kes.
Msn de konusuyor iseniz msne qirme sebebını sorarsa geçiştir.
Mümkün oldukca uzak dur ve tavır yaptıgını hissettirme.,
Sakın daha cok soğur dıye korkma.Bu davranıslar ya sana tekrar baglanmasına neden olur yada bıtmıs olan ılıskının küllerinin sönmesine yarar.
kaydirigubbakcemile5

Hepımızın yabtıgı hata bu hep erkeklerden beklıyoruz.Teklıf onlardan gelınce daha bı mutluyuz.Neden onların canı ısteyınce guzel bır gun gecırıyoruz.
Neden onların bızı yemege cıkarmasını beklıyoruz.
Neden sahılde yurumek ıcın teklıf hatta ısrar gelmesını beklıyoruz.
Neden onlar buna karar verıyor.
Birşeyler değişmeli artık hepımızın ıcınde var bu aslında.Teklıf onlardan gelınce daha bı mutluyuz o gun daha bı guzel daha bı eglencelı.
Biz gorusmek ısteyınce onları zorladıgımızı hıssedıyoruz cok tuhaf.
Neden genelımız böle ???[/B
]

Mysticgirl
Sana bu konuda katılıyorum. Fakat biz yaklaşık 1,5 yıldır birlikteyiz. Bizim artık aramızda sen aradaın ben aradım v.s. gibi meseleler aşıldı. Ama ilgisizlik farklı bir durum. Benimkisi artık ben plan yapınca bile bahaneler bulup gelmiyo...

ılk once ne olursa olsun bı kadın ,bı bayan aldatıldıgıını cok ıyı hısseder..............eger emınsen aldatıldıgından ve kıyamet kopack dıye de dıyemıyorsan bunu.......ayrılalım demedn bıtır arama sorma ..yapabılıosan boylece bıtır..hem belkı senın bu tavrın onda ters bı etkı yapar ve uzerıne dusup bu sefer o senı aramaya başlar.....

Canım bizde 4,5 yıldır birlıkteyız.Bizdede aşıldı bazı şeyler ama ben qenede teklıf ondan qelınce daha bı mutlu oluyorum.

Hadi hazırlan almaya qelıyorum deyip ben msjı okuyana kadar kı zaman içinde balkondan görebılceğim mesafede benı bekledıgını gorunce keyifden dört köşe oluyorum =))

Kişiye göre değişir tabıki ama qenelı böyle bılıyorum benn =))
opuyorumnanaktan

Evet yarın 1 haftalığına iş için şehir dışında olucam. Yolcu etmeye gelmezse artık telefonlarını açmayı düşünmüyorumç Tabi ararsa :))

sorunları olabilir bence adam gibi karşına alıp bu ilgisizliğinin nedenini sormalısın baktın sen haklısın bas tekmeyi gitsin :1hug:

Her zaman ilgi odağı olamaz kimse :) Olumsuz düşünmek niye.. Aramıyor sormuyor diye altatıyor demek değildir ki bu. Belki belirli bir müddet yalız kalmak istiyor, belki hayatını sorguluyor, geçmişte yaptıklarını, şuan yapmakta olduklarını ve gelecekte yapacaklarını ve olduğunca objektif kararlar almak istiyor belki, bu yüzden de iletişimi ister istemez kesiyor. Belki seni üzecek birşey olduğunu düşündüğü birşey var, bu yüzden b mutsuzluğu yaşama diye ağzından belki kaçırır diye aramıyor sormuyor.. Olamaz mı? Herşey olabilir. :1rolleyes:

bunlar aldatma belirtileri midir?
önyargıyla yaklaşma bence.
adamın aklında yoksa bile aklına sokacaksın.

canım aklını karıştırmak istemem ama bende buna benzer bişi yaşadım hatta aynısı.. 6 yıldır tanışırdık 1 yıldır birlkteydik başta 2 mizde uçuyorduk mutluluktan son zamanlarda iş yoğunluğu vardı maddi sorunlar fln diyordu.ben görüşmek için çabalıyordum hep arıyordu fln ama eskisi gibi deil telde yorgun oldunu fln söylüyordu düzelcek die bekledim hiiiç ayrılık lafını ağzıma almadım iş nedeniyle sorunlarımız var aşkım ama geçecek bu günler diyodum onada malum ÇALIŞIYOR YA yorulur kıyamazdım eskiden uçarak gelen adam artık hep bahane bulmaya başlamıştı soruncada ee hayatım yoruluyorum görmüyomusun fln diyodu kıyamıyordum bende üstüne gitmemek lazımdı aaaaaaa çalışıyodu yani sanki bi o çalışıyo nese yoktan bi sebebe ayrıldık ki hiç sorun yokken sonradan öğrendim aldatıyormuş beni delikafadulden bende biraz üstüne gidip rest çekince gururunu kırınca -tatlicadiarzu- 2. şıkka gitti... bence biraz takibe al çaktırmadan takip derken yaptıklarında art niyet var mı yani görüşmek istememesinin ardında ki neden ne _? çünkü seven insan özler bi sebep bulur gelir hiç bahane de bulmaz.

ha bi de basit gelebilir belki sana ama kaçan kovalanır bunu unutma! aramamak sormamak zor gelebilir belki ama sık dişini arama sorma o seni takmıyosa sende takma eğer hala bişi demiyorsa seni üzmesine de fırsat verme.

Böyle sûpheler le yasanmaz guzelim.

Bence oturup acik acik konus...

Neden benimle ilgilenmiyorsun?

Caninmi sikkin, benimle payla$mak istemedigin bir seymi var?

Böyle yaparak beni kendinden uzakla$tiriyosun...

Diye konus bence, durduk yere bitirmek olmazki turkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…