Maddi manevi sıkıntılarımız var aslında.Mesleği gereği çalışma saatleride garip. 1,5 yıldır birlikteyiz. Son 3 aydır iyiden iyiye boşladı beni. Sebebini sorunca kavga çıkarıyor. Ben plan yapınca hep erteliyor. Ayırabileceği en az zamanı ayırıyor artık bana. Mesela sadece öğle tatillerinde görüşüyoruz artık. Eskiden iş çıkışlarında buluşur, gezer tozardık. Maçlara bile tercih eiliyorum . Ablasında uyuya kalıyo mesela , arayamıyo zamanı olmuyo.Ama ayrılmıyoda.......... Çıldıracam gerçekten......
Maddi manevi sıkıntılarımız var aslında.Mesleği gereği çalışma saatleride garip. 1,5 yıldır birlikteyiz. Son 3 aydır iyiden iyiye boşladı beni. Sebebini sorunca kavga çıkarıyor. Ben plan yapınca hep erteliyor. Ayırabileceği en az zamanı ayırıyor artık bana. Mesela sadece öğle tatillerinde görüşüyoruz artık. Eskiden iş çıkışlarında buluşur, gezer tozardık. Maçlara bile tercih eiliyorum . Ablasında uyuya kalıyo mesela , arayamıyo zamanı olmuyo.Ama ayrılmıyoda.......... Çıldıracam gerçekten......
fisfisfis yakın yerlerde çalışıyorsunuz galiba...
ben olsam şunu yapardım.
öncelikle konuşarak derdinin ne olduğunu öğrenmeye çalışırdım. sonuç vermezse;
öğle yemeklerinde onu birkaç kez ekerdim. öğlen göremeyince, iş çıkışında beni görmek için birşey yapacak mı, bunu öğrenmeye çalışırdım. umursamaz tavırlara bürünürse, ben kendimi iyice çekerdim.
maç konusuna girmek istemem, çoğu erkek maç kaçırmayı sevmez.
işi yoğun ise, yoruluyorsa size yeterince zaman ayıramayabilir.
ilişkinizin monotonlaştığını düşünüyor da olabilir...
ilişkiler ilk günlerdeki, aylardaki heyecanını kaybediyor genelde...
bir de şu noktaya takıldım.
siz ayrılmayı kafanıza koyduysanız uygulamaya geçirin, ondan onay beklemeyin...
(ayrıldıktan sonra, siz onun peşinden koşacaksanız ayrılmayın tabii)
Bambusi
Yakın yerlerde çalışmıyoruz aslında.. O ben gel öğlen yemek yeriz dersem geliyor sadece. Ben haftalarca "öğlende gelsene "demesen yıllarca :) gelmez. Ayrılmayı kafama koymadım aslında sadece bir ilişkinin böyle yürümeyeceğini biliyorum. 3aydır hayatım kabus gibi. Ararsa,gel derse diye her şeyimi ona endeksli yaşamaktan bıktım. Onu çok seviyorum ama bu şekilde devam etmemesi gerektiğinide biliyorum.Ama kıyamıyorum işte sevgime....
Mysticgirl
Sana bu konuda katılıyorum. Fakat biz yaklaşık 1,5 yıldır birlikteyiz. Bizim artık aramızda sen aradaın ben aradım v.s. gibi meseleler aşıldı. Ama ilgisizlik farklı bir durum. Benimkisi artık ben plan yapınca bile bahaneler bulup gelmiyo...
Bence sevgilim beni aldatıyor ama ayrılmaya yanaşmıyor. Artık günde sadece 1 kere arıyor. Bana artık hiç zaman ayırmıyor ama ayrılalım yürümüyor deyindece, senden vazgeçmem diyor.Direkt "aldatıyormusun" desem , kıyameti koparacak biliyorum. Arayıp sormuyosun diye bozuk atıyorum, umursamıyo bile. Ne yapmak lazım sizce...
Bence sevgilim beni aldatıyor ama ayrılmaya yanaşmıyor. Artık günde sadece 1 kere arıyor. Bana artık hiç zaman ayırmıyor ama ayrılalım yürümüyor deyindece, senden vazgeçmem diyor.Direkt "aldatıyormusun" desem , kıyameti koparacak biliyorum. Arayıp sormuyosun diye bozuk atıyorum, umursamıyo bile. Ne yapmak lazım sizce...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?