- 21 Kasım 2017
- 29.031
- 126.573
- 598
Dün değil evvelsi gün “Nişan atalı çok oldu, şimdi başka biriyle görüşüyorum.’’ yazmışsınız. Dün de istemeye gelmediler herhalde. Yalan söylerken tutarlı olmalısınız. Ya da belki şey yapabilirsiniz, dürüst olmayı deneyebilirsiniz.Genel bir açıklama yapayım tek yazarken zor oluyor.
Uzun bir ilişkim vardı nişanlandık sonra nisan atmıştım. Burda konu açtım zaten neden olduğunu. Sonra karşıma birisi cıktı bunda sanki direk evlenckmişiz gibi gelişti herşey çok kısa zamanda. Askere gitmeden isteme olsun gelince nisan olur dedik. Küçük çaplı isteme oldu aileler tanıştı ama bu covidden dolayı nisan yapmaktan vazgeçtik. Direk nikah olcak kına da yapmicaz geldiğinde. Yaşayacağımız ev var şu an ama tadilatta. Eşyaları aldık tadilat bitince eve koycaklar. Oda Şubatı buluyor yani. Nisanda askerden gelcek bayram sonrası nikah inşallah. Çok çabuk gelişti herşey. Bende bir an önce evime geçmek istiyorum tabiki. Ama ben başında demiştim yaza gidin diye onlar biz artık burda yaşamak istemiyoruz diye gittiler. Biraz bekleyebilirlerdi mecburi bir durum yok. Yine de beni bencil bulanlar olmuş saygı duyuyorum düzgün yorum yaptıkları için.