Bencil arkadaş

Kara_deniz67

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2017
82
41
88
28
Merhaba arkadaşlar, 4 senedir yalnızken yani samimi arkadaşım yokken bir kızla tanıştım. İlgili, alakalı bir insandı. Ben insanlardan artık kaçıyordum hep hayal kırıklığına uğratılmıştım. Başka bir hayal kırıklığına gücüm yoktu. Eş, iş ve evdi rutinim hep .Haftasonlarida hobilerime zaman ayrırdım evde.
Sonradan çocuk sahibi oldum artık iş hayatım bitmişti ve bu bayanla daha çok içli dışlı

Son düzenleme:
Yahu sen de çok fedakarsın büyük konuşmuyum babacığım hariç kimsenin evini temizlemem hizmetçi misin kız, bak hizmetçilere davrandığı gibi davranıyorlar sana yapma hizmetçilik

Toto kaldırıyorsun yapma haketmeyen biri anladım bir de seni kıskanıyor bu, mesafe koy. Yaptıklarını sadaka olarak düşün bir daha yapma. Hediyeyi de çocuğuna al arkadaşlarının evini temizleyeceğine kendi evini 2 kez temizle

Önce kendini sev sonra zaten herkes seni sever

Öyle aşırı abartıyordu şunu yap bunu yap ya ne bilim ben kocam harici kimseye iş vermem.yok artık eskisi gibi olmam. Bu son sozleri yok güzel degildi yok sen yavassin demelerinden sonra bitti

Bence ciddi bunaltmissiniz ve kacmis sizden. Resmen sevgililikteki love bombingin arkadas versiyonu

İyiliK karşılık beklenerek yapılmamalı. Siz haddinden fazla verici davranmışsınız. Karşı taraftan da bunu beklemişsiniz. Çok detaycı geldiniz bana yok resmimin şunu beğendi bunu beğenmedi, yok doğum günüme şunu yapmadı. Sevgilinize mi konu açtınız arkadaşınıza mı belli değil. Okurken yoruldum.

Bence ciddi bunaltmissiniz ve kacmis sizden. Resmen sevgililikteki love bombingin arkadas versiyonu
Yok kendi kaçmıyor ama böyle tavırları var kendine güveni yüksek. Sana havada atarım ama senin gibi güveneceğim kimsede yok tavırları. 3 kayiptan sonraki çocuğunu emanet etti ama hep hava atacak ortamlar seviyor benimde hava atacak hallerim var ama ben mütevaziyim millet övsün anlatsın beni derim

Salaksın diyeceksin herhalde

Yok estağfurullah olur mu öyle şey.

Bence hiçbir zaman yakın arkadaş olmamışsınız ki. Siz her şeyi bahane ederek onun üstüne varmışsınız. Yaranmak mıdır yoksa zorla arkadaş olma çabası mıdır gerçek sebebini bilemem.
Şu anlattığınız şeyi kardeşiniz için anlatsanız yine aynı yorumu yapardım. Sizin yaptıklarınız biraz garip geldi. ://

Hava atmak ayri bi sey ozguveni yuksek olmak apayri bir sey. Ustelik “3 kayiptan sonraki cocugunu emanet etti lafiniz beni cok rahatsiz etti”

Yok inan kendisinin beklentileri daha da yüksek inanın hep bir beklenti ama kendi hiç bir zaman önem verdiğim bir şeyde yanımda olmadı

Ya zor durumda insan kıramıyor geçecek geçecek diyor ne alaka ben samimi arkadaşım olmadanda idare ederdim

Hava atmak ayri bi sey ozguveni yuksek olmak apayri bir sey. Ustelik “3 kayiptan sonraki cocugunu emanet etti lafiniz beni cok rahatsiz etti”
Ama yani bu hatalarını yapsada değerimi gerçek anlamda bilmiyor her sey bitince gene bana bir şeylerle yüksek yüksek konuşuyor. Yabancıyla konuşsun böyle. Ben soyleyim yok uni mezunuyum bana her seyini ortamini anlatması sıkıyordu neyse

Yok inan kendisinin beklentileri daha da yüksek inanın hep bir beklenti ama kendi hiç bir zaman önem verdiğim bir şeyde yanımda olmadı

Yazdıklarınızda siz beklentiye giren taraf gibisiniz. Niye arkadaşınız gelip sizin evinizi temizlesin mesela? Siz gerçekten arkadaşınız değil sevgiliniz gibi davranmışsınız. Belki sizin arkadaşlık yaşama tarzınız budur ama çok yorucu bence böyle özellikle belli bir yaştan sonra.

Yorucu tabi ki. Yok her şeyde beklentim yok ama her şeye rağmen böyle beni bir şeyden gormemesi üzdü bu zamanda böyle dostluk yok kimse kimseye hiç bir iş yapmaz

O zaten belli bir asamadan sonra sizinle gorusmek istememis ki, ayip olmasin kalbiniz kirilmasin diye iletisimi tamamen koparmamis. Cok yorucu bir insansiniz, ben de etrafimdan sizin gibi insanlari ayikladim acikcasi

Şu emeği kendinize verin, önce kendi kıymetinizi bilin ailenizin kıymetini bilin. Rica edilmeyen şeylere koşmayın. Al-ver dengesini koruyun. Çocuğunuzla vakit geçirin, dış kapının dış mandalı Altun bile olsa kapıyı kapatınca dışarda kalır. O enerji sana lazım. Kimsenin meselelerini içselleştirmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…