Bencil arkadaş

Sunu cıddden okuyan var mu yaGılgamıs destanı gıbı

Çok garipsiniz
Ufacık çocuğu olan kanser hastası birinin sizin gittiğiniz konseri zerre umursadığıni düşünmüyorum
Beklentiniz çok yüksek kadın kibarca uzaklaşmaya çalışıyor besbelli. Arkadaşlık bu değil ztn..

Enayi misin seni asagilayan kucuk goren begenmeyen insanlarin evi e gidip hizmetxilik yapip bide azar isitiyorsun .off biraz ozguven yaa

Sağlıklı arkadaşlık ilişkisi bu kadar verici olmayı gerektirmez. Karşı taraf anormal olsa bile siz de normal değilsiniz.

Ya sen kerizmisin milletin evini gidip temizliyosun akillanma falanda yok sende ders almayip kaziklanip hala daha kendini kullandirdigina gore

Neden bu kadar üstüne düşüyorsunuz ki. Anladım ayrıntıcı, ince düşünen bir insansınız ancak bu kadar fedakarlık da haketmeyen birine yapılmaz. Takıntılı profili çizmişsiniz. Bence bu durumdan çok rahatsızsınız ve farkındasınız ancak sürekli kendinizi açıklama çabası içine girmişsiniz burada bile. Bakın buradaki yorumlar dahi kırıcı bir yöne evrilmiş, bunun sebebi insanlara bu cesareti sizin vermeniz. Sürekli saf, vurun abalıya modlarında olursanız elbetteki herkes en acı lafları rahatlıkla söyler. Biraz kişisel alanınız olsun, özgüveninizi toparlayın lütfen kendinize gelin. İnsanları değiştiremezsiniz hayatınızdan çıkarıp yolunuza devam edin.

Senelerdir aynı yerde oturuyorum. Çok sevdiğim srkadaslarım var. Arkadaslarım en zor günümde en fazla bulasıklarımı makineye dizdi o kadar. Ben de en can arkadasımın çocuklarına bakmıltım. Yemek götğrmüştüm. Allaha büyük konuşmayayım da banyo temizlemek neyin nesi. Kocası temizlesin. Kendinizi bu kadar küçültmeyin.

bencillik değil baya baya etinden sütünden faydalanmış senin elin evini niye temizlersin ki kalksın temizlesin kankitoları gelip temizlesin fedakarlığın fazlası kendı kul hakkına girmektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…