Bencil bir insan mışım ben😔

Manolya26

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2020
97
65
3
Oturdugumuz ev biraz eski bikaç gün önce eşime taşınalım burdan dedim ve bana birsürü bahane buldu yok çok işim var yok taşıma parası çok tutuyor şu bu diye birsürü şey söyledi şimdide gelmiş bana diyo bi ev varmış kirası düşükmüş annemgili (kayınvalidemi) oraya taşıyalım dedi tabi bütün masraflar bizim cebimizden çıkacak bende kavga ettim ben isteyince birsürü bahane buluyorsun annengile gelince taşıyalım diyosun dedim bana çok bencilsin dedi sinirlendim agladım böyle bişey olmayacak dedim siz olsaydınız napardınız kızlar nolur bi akıl verin bana kafayı yiyecem😔😔

Simdi olayı tek taraflı dinlemek çok doğru değil yani kaynanan neden taşınıyor bu önemli evden mı kovuldular başka bir sıkıntıları mı var. Ama benim anladığım kadarıyla kaynananların durumu iyi değil bu yaşta hala kirada oturmaları geçim sıkıntısı çektiklerini gösterir muhtemelen benim anladığım kadarıyla da taşıyacakları evin kirası daha uygun ve bu onları bir nebze rahatlatacak. Madem eşiniz maddi olarak sıkıntı çektiğini söylüyor siz neden çalışmayı düşünmüyorsunuz acaba boylece ev hakkında söz hakkınız da olur

Simdi olayı tek taraflı dinlemek çok doğru değil yani kaynanan neden taşınıyor bu önemli evden mı kovuldular başka bir sıkıntıları mı var. Ama benim anladığım kadarıyla kaynananların durumu iyi değil bu yaşta hala kirada oturmaları geçim sıkıntısı çektiklerini gösterir muhtemelen benim anladığım kadarıyla da taşıyacakları evin kirası daha uygun ve bu onları bir nebze rahatlatacak. Madem eşiniz maddi olarak sıkıntı çektiğini söylüyor siz neden çalışmayı düşünmüyorsunuz acaba boylece ev hakkında söz hakkınız da olur
Evet annesigilin durumu çokta iyi degil ama ellerine geçen parayıda çatır çatır harcamayı biliyolar evden atılma gibi bi dertleri yok sadece oturdukları evin kirası biraz yüksek bu yüzden taşınalım dediler biraz keyfi aslında ayrıca eşim çalışmama izin vermiyor malesef

Evet annesigilin durumu çokta iyi degil ama ellerine geçen parayıda çatır çatır harcamayı biliyolar evden atılma gibi bi dertleri yok sadece oturdukları evin kirası biraz yüksek bu yüzden taşınalım dediler biraz keyfi aslında ayrıca eşim çalışmama izin vermiyor malesef
Siz önce çalışmaya izin vermeyen eşe çözüm bulun. Ayaklarınızın üzerinde durmazsanız maalesef söz hakkınız da olmaz

Eşinizin 2 gün sonra böyle bir teklifle gelmesi;
Siz taşınma fikrinden vazgeçin diye olabilir.

Çok canım sıkıldı sinirlerim bozuldu sanki benimle dalga geçiyor ben söyleyince olmaz annesine gelince olmazı oldurur
Şu evde ne zaman kavga çıksa hep anası yüzünden çıktı zaten
bana kalirsa annesini dilinize dolamayin yani karsiniza almayin daha fazla demek ki hassas noktasi. inatlasirsaniz tabiki sececegi taraf ailesi olacaktir. yaptigi kesinlikle yanlis. ama oturup konusun. bana hayir demistin para yok demistin ailene gelince neden boyle? diye sorun. normal sekilde kavga etmeden, bagirmadan. bir aciklasin bakalim neden..

Back
X