slm kızlar bir konumda da belirtmistim izine 3 yil aradan sonra gidicem ... (konum uzun simdiden tsk canlarim)
bilet aldik hersey tamam maddi durumum ancak yeni düzeliyor turkiyeye gidince harclik bile esim resmen kendini paraliyo öyle topluyo ki orda lazim olucak...
temmuz ayinda ise ev degistirecem ve hazirandada doğum yapicam kizim o zamana kadar 3 yas olucak ...ama kizima bakacak kimse yok ben hastanedeyken ve kucagimda bebeklede zor olucak onu biliyorum ve ist.bi ablam var evli bi yandanda okuyo bi cocugu var 7 yasinda ...ablam i buraya getirtmek istedim Anneme "Anne burda akrabalarin cok 2 abim ve 1 erkek kardesimde burda Almanyada bana 2 saat uzaklar onlarinda tanidiklari vardir muhakkak istek atsinlar ablama ben zorda kalirim yanima gelsinler dedim ""ve dedigi su oldu bilet parasini siz alin gelis gidis o zmn "Tamam anne dedim ama sanki bilmiyomu durumum ancak yeni duzeliyo kızlar gelecegi kesin olsa simdi alirim cünkü uygunlar yazin ve okul tatile denk geldiği icin ucak biletleri tavan yapio ve ben ancak o parayla bi koltuk takımi alirim bi onceki konumu okuyanlar bilir esya ve ev sikintimi...
kizlar Annem hep diyo esin iyi iste calisiyo millet hep diyo o işte para cok var ve esimin isi insaatta sivaci adam canini aliyo resmen bazen is oluyo bazen hic olmuyo esi insaatta yurtdisinda yasayanlar bilir usta olmayinca maas daha az ve kışın is yok tek yazin var...
anne diyorum durumum yok yok efendim devletten para aliyo esin sana soylemiyo SALAK "Alsam bilirim cünkü eve surekli mektup gelir bi ara aldik insanin canini bezdirdiler..
Sen esinin tarafini tutuyorsun sana parasini soylemiyo senden sakliyo sen Salaksin safsin ...Anne diyorum bana para vermese ben nasil giyiyorum nasıl yiyorum geziyorum diyorum ses etmiyo anne eşim oyle biri degil cebinde on euro olsa 8 euro bana verir 2 euro kendine alir desemde demesemde esim bir şeyde yapmadi onlara hep kötü milletin kizlari annelerine para gönderiyo o benim sansim diyo kizlar annemin durumu iyi cok şükür bizden iyi diyebilirim...kaynanamgil siz gelin yeter diyi uzun zaman oldu gelmediz bi sey almayin paranizi toplayin burda harclik yapin diyo cok dusunuyorlar bizi ama annemgil cekiniyorum sorayim ....kafayi yiyecem resmen neden yapiyorlar böyle...

((