- 4 Ekim 2012
- 16.730
- 33.111
- 798
- Konu Sahibi gosrilankago
Altı çiftiz deyince ben zaten bu arkadaşlığın yürümeyeceğini tahmin ettim
nerde çokluk demişler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
+1
Aynen böyle kalabalık tatiller hiç bana göre değil.
Çekirdek aile gitmeyi tercih ediyorum. Kızımı da bir yere bırakmam. Onsuz tatil yapamam.
Geçen yaz gittik. kızım 1 buçuk yaşındaydı. Çok da sakin bir bebek olduğu söylenemez ama bizim için gayet keyifliydi.![]()
Yeni nesil çocuklar aileye adapte olmuyor aileye kendilerine adapte ediyorHatun ben işten gocunmam ama salak yerine de konmak istemem.
Çocukları gayet uslu, öyle eziyetleri yok ama yine de gösteriş olsun diye sürekli peşlerin de geziyorlar.
Buraya geldiklerinde bile onların çocuklarının saatlerine göre geziyorlar.
Akşam dışarı çıkmayalım uyuyacak uyku saati kaçıyor.
Ya sene de bir İzmir'e gelmişsin bir akşam çocuğun bebek arabasında uyusa bir şey olmaz herhalde.
2-3 senedir evde çocuk himayesi altındalar.
Benim bildiğim çocuk aileye adapte olur bunlar da tam tersi.
Gece geç saate kadar oturalım sohbet edelim diyoruz.
Benim çocuğum erken saatte kalkıyor diye gidip yatarlar
Ben biraz rahatım bu konular da ama empati yapmak lazım.
Çocuksuz aileler, çocuklu ailelere göre daha rahat tatil yapıyorlar.
Kimsenin keyfi kaçmasın :)
Arkadaşımla konuşurken de bu kadar sert olmasa da oldukça açık konuştum, bizimle aynı villada kalma ihtimaliniz yok ayrı villa tutabilirsiniz dedim , bence çok da sert bir üslup değilOnlarla tatil yapmayı istememekte sonuna kadar haklısınız. Ben de 10 gün tatilde başkasının çocuğunun gürültüsünü çekmek istemem ya da gönlümce eğlenmek isterim. Arkadaşınızla konuşurken bunu kibarca ifade ettiyseniz sorun yok fakat konuya yazarken yazım diliniz biraz sert gibi geldi. Gerçi bu şekilde ifade etmiş olsanız dahi arkadaşınız hâlâ sizinle gelmeyi istiyorsa demek ki hak etmiş bu üslubu da demeden geçemeyeceğim.
Bu arada bir üye yazmış ben de aynısını diyeceğim, tebrik ederim sizi samimi olmanıza rağmen fazlasıyla açık ve net olmuşsunuz :) Hayır demekte zorlanan biri olarak bunun bir taktiği varsa alayim![]()
Yeni nesil çocuklar aileye adapte olmuyor aileye kendilerine adapte ediyor
Kızımın uykusunu düzene sokmaya çalışıyorum ama sonradan farkettim ki o benim uykumu kendine göre düzene sokuyor. Aynı bu şekil erken kalkar deyip ben de erken yatıyorum veya tam tersi![]()
Bende geçen seneden kalan bir travma oldu açıkcası, en son eşi o sırada denizde diye babası çocuğunun kakasını silmemi istedi , işte ondan sonra karar verdim. Sen babası olarak çocuğunun kıçını silmeyi bilmiyosun ama benim o çocuğun her türlü derdini çekmemi bekliyosun. Kimse kusura bakmasın valla dünyaya gelmiş son çocuk olup insan ırkını kurtaracak bile olsa kimsenin çocuğunun kıçını silemem.
anlaşıp tatil yapamıyoruz işte6 çift 12 kişi nasıl anlaşıp tatil yapıuorsunuz![]()
Bu aradaanlaşıp tatil yapamıyoruz işteolmadı yani henüz yapamadık
Kusura bakmayın ben kendime göre konuşuyorum tabi.Çocuk gayet de saatinde uyuyup uyanan, doyurduğunda susan mutlu olan yani öyle eziyetli bir çocuk değilse onun neyine adapte olmak gerekiyor ki
Benim kucağımda duran çocuğuna ver bana durmuyor diyorsa
Avm ye gittiğimizde 2 saatte 50 kere bebek odasına gidiyorsa
Ay neyse daha yazmayayım :)
Çocuk sıkıntılı değilse uyum sorunu olmuyor.
Benim ne arkadaşlarım var.
Kışın ortasında 2aylık bebekle Karadeniz turu yapıp geldiler![]()
Kusura bakmayın ben kendime göre konuşuyorum tabi.
Kızım hiç öyle saatinde uyuyan, başkasının kucağında duran bir bebek olmadı.
2 yaşına geldi. Yeni yeni kendime geliyorum artık.
Bu süreçte gezmedim mi gezdim tabi.
Ama dediğim gibi genellikle ailecek gezdik.
Kimse kimsenin çocuğunun kahrını çekmek zorunda değil tabi.
Veya çocuk üzerinde show yapmaya prim kasmaya hiç gerek yok![]()
Dedim memeni atarsın ben sustururum![]()
Bende geçen seneden kalan bir travma oldu açıkcası, en son eşi o sırada denizde diye babası çocuğunun kakasını silmemi istedi , işte ondan sonra karar verdim. Sen babası olarak çocuğunun kıçını silmeyi bilmiyosun ama benim o çocuğun her türlü derdini çekmemi bekliyosun. Kimse kusura bakmasın valla dünyaya gelmiş son çocuk olup insan ırkını kurtaracak bile olsa kimsenin çocuğunun kıçını silemem.