- 13 Kasım 2019
- 244
- 600
- 103
- Konu Sahibi gosrilankago
Bir sene arkadaşın evinde yılbaşı tatili eğlencesi için toplandık. Ev sahibinin iki görümceside vardı normalde gideceklerdi ama aralarında bir mesele oldu kaldılar ( olay aile içi bilmiyorum
) ikisinde de birer çocuk. Sigara içilecek içilemiyor, oturup koyu sohbete dalamıyorsun sürekli çocuklar tarafından bölünüyor, arada kavga ediyorlar ses iyice yükseliyor birde varolan sürekli bir uğultu oluşuyor evde, çocuklar oyalansın diye müzik yerine tekerleme falan açılıyo
sonuçta On iki gibi uyudular ama bu sefer müzik açıp dinleyemiyorsun, yüksek sesle konuşamıyorsun.
Ebeveynlerde sürekli bir gerginlik oldu kimse bir şey demesede rahatsızlık hissettiler haliyle. Hep diken üstünde gibi onlarada üzüldüm.
O yüzden sizi anlıyorum yılda bir kere yapacağınız bir tatil için kendi aranızda anlaşmış baştan teklif ve iki seçenek olarakta anlaşma yolu sunmuşsunuz. Önemli kısım olarak bu kararı çoğunluk olarak vermişsiniz anladığım kadarıyla.
Umarım kendilerini dışlanmış hissetmeden sizin düşüncelerinizi anlarlar ve ona göre karar verirler.

Ebeveynlerde sürekli bir gerginlik oldu kimse bir şey demesede rahatsızlık hissettiler haliyle. Hep diken üstünde gibi onlarada üzüldüm.
O yüzden sizi anlıyorum yılda bir kere yapacağınız bir tatil için kendi aranızda anlaşmış baştan teklif ve iki seçenek olarakta anlaşma yolu sunmuşsunuz. Önemli kısım olarak bu kararı çoğunluk olarak vermişsiniz anladığım kadarıyla.
Umarım kendilerini dışlanmış hissetmeden sizin düşüncelerinizi anlarlar ve ona göre karar verirler.