Bencil erkek..

Ya sevmedigini düşünmüyorum karakter yapısı böyle gercekten. Daha önceki iliskisi de bu ilgisizligine dayanamadıkları ve kıskanclık yapmadıgı icin bitmiş. Ama dediklerinizde haklısınız teşekkür ederim
Karakter yapısı öyle olabilir doğrudur ama gel gör ki sen böyle bir ilişki istemiyorsun durumdan memnun olsan buraya yazma gereği duymazdın erkek arkadaşını çekebilecek misin öyle düşün istersen yukarda arkadaşın yazdığı gibi eğlence her yerde bulunuyor sen hastayken yanına gelmeyen umursamayan adam bence seni haketmiyor kalkmış bi de laf sokuyor paşam heheeeyy
 
bu ne yaa
bence bu ilişkide seven taraf sensin
3 günde bir telde konuşmak da nedir.
Ya bu anormal degil mi? Ben 3 günde bir telde konusmanın anormal oldugunu inandıramıyorum bunu hangi kız türkiyede yaşar böyle ilişki mi olur? Ona göre her gün sabah aksam telde konusmak yapmacıkmıd kimse kimsenin sesini duymadım diye cıldırmazmış bi günde. Sagolun fikriniz icin :)
 
Anlattiklarinizdan sanki bana sevgiliniz başka biriyle daha gorusuyor gibi geldi. Sizinle çok az gorusuyor ve gorustugunuzde yakinlasmalariniz oluyor sanırım o yüzden sizi idare ediyor.
 
Konularınıza göz attım da aynı Ada'm hem sizi aldatmış, affetmişsiniz.
Hem ilgisizmiş. Hem dansçılarla eğlenmiş.
Bdv deki bütün konularınız bu Ada'm üstüne.
Bence dertlerinizden kurtulmak için bu Ada'mdan kurtulun.
Haklısınız gercekten 1 gün mutluysam beraber 5 gün mutsuzluk yaşıyorum 1 gün cok iyi hissediyosam yaptıgı bişeyle 1 hafta kafama takıyorum yaşımda 22 kucuk de degilim. Sagolun fikriniz icin :)
 
Teşekkür ederim fikriniz için. Gercekten ama sevmedigini düşünmüyorum cünkü cok uzun zamanımız gecti beraber yan yanayken bakısından tavrından anlarsınız ayrılma konusu gecince cok ugrastı zamanında düzeltmek icin beni sevdigini özledigini de söyler ama yapısı böyle ilgisiz umursamaz ve cok bencil. Ben böyl biriyle senelerin gecmesi konusunda mantıksal bi karar almayı düşünüyorum sanırım ondan. Sagolun cevabınız icin :)
karakteri ne olursa olsun insan sevdiğine tavizde bulunmalı.
hiçbir şeyi kabul etmiyorsanız bugününüzü geleceğinize uyarlayın.
evde hasta yatağınızda bu adamın sizi umursamadığını, arkadaşlarıyla vakit geçirdiğini düşünün, çocuğunuzla ilgilenmediğini vs.
bakın ben de umursamaz bir insanım normalde
ama sevdiğim için cihanı yakarım.
 
senelerini yeme güzelim kalan ömrünü yak gitsin çünkü 1,5 sene aslında 50 seneden daha kıymetlidir.
sen buyur devam et yak kendini..
benim annem 45 yaşında 20 yıllık evliliğini 2 çocuk olmasına rağmen benim daha yaşayacak hayatım var bununla geçmez diye bitirdi.. sen kaç yaşındasın ki senelerimi yemek istemiyorum diyorsun??
neşeli ve eğlenceli vakti gel beraber de geçiririz bak ben çok kafayımdır. istediğin o olsun. önemli olan sorumluluk sahibi, ilişkisine sahip çıkacak adamı bulmakta.
şimdi şapkanı önüne alıp sen düşün bakalım.
Cok teşekkur ederim yorumunuz icin :) evet hep bu cesaretli kararlar alabilen kadınlara özenşiyorum ve takdir ediyorum. Ben cesaretli biri degilim sanırım ondan bu aylardır kafamda olan şeyleri yapamamıs olmam dediklerinizi degerlendirecegim sagolun :)
 
Awwww erkek arkadaşınızın davranışları bana bir yerden tanıdık geliyor.
Ayrıl veya ayrılma diyemem.

Ama sende onun sana davrandığı gibi davran... ilgilenme, görme, duyma, arama, sorma, arkadaşlarını öncelik olarak tut vs...
 
Bu ilişkinin ilerisi yok. Adamda beklentilerinizi karşılayacak türde bir istek yok.
Bu adama bağlanmayın bence. Sadece eğlenmek hoşça vakit geçirmek için takılıyorsanız takılın. Tıpkı onun yaptığı gibi.
Sizin için özel biri olmasın. Evlilik düşünmeyin. Bu tür beklentileriniz olursa üzülürsünüz.
 
Şimdiden en ufak bir fedakarlık etmiyor.Evlilik zamanını düşünemiyorum bile.Bunun gibiler evliliğe de yanaşmaz.Aşk acısıyla ortada kalma sakın.Seni nasıl cepte görüyor.Nasıl bi rahatlık, burnundan kıl aldırmama hayret.
 
Merhaba kızlar, size sormak istiyorum fikirlerize ihtiyacım var. Erkek arkadasımla bir bucuk senedir bi ilişkimiz var daha önceki konularımda da anlattım bazen. Gercekten seviyorum, cok neşeli eglenceli beraber cok eglendigim birisi. Ama artık farkediyorum ki hayat görüşü ve beklentiler olarak cok farklıyız.
Mesela ben sevgilimle aynı şehirdeyim haftada 3-4 görüsmek istiyorum uzak da oturmuyoruz ama o haftada 1 vakit ayırabiliyor. Calısmıyor bu arada okuyor öyle yogun da degil. İnsan sevdigiyle nasıl daha fazla görüsmek istemez?
Ben yalnız yaşıyorum ailem farklı bir şehirde ben üniversite okuyorum. Şu gune kadar bana hic destek olmadı ne evde tekim diye geldi ne grip oldugumda yanımda oldu. Hep ilac ic dinlen gecer askım falan gibi cümleler..
Anneannem vefat etti adam aksamı arkadaslarıyla rakıya gitti. Kavga cıkardım bana yaslı insan o ölümde dahil hayata herşey olabilir gibi bişey dedi.
Erkek kankalarına aşırı düşkün ve onların gazına da geliyor beni erkek arkadaslarının yanına hep cagırdı bas basa hic görüsemedik bi ara. Bunu söyledigimde, benim vaktim yok o kadar görüşüyoruz ya işte arkadaslarımı satamam dengelemeye calısıyorum dedi.
Arkadaslarının yanına gide gide artık bana kanka muhamelesi yapmaya basladılar sonra bi gün bu erkek arkadasım bana, artık yakın arkadas gibi olduk (cinsellik yok bu arada bazı şeyler oluyor tabi) dedi. Ben cinselligi kastettigini düşünüyorum. Sonra bu sorun cözüldü tabi şimdi o anlamda iyiyiz.
En son olarak öyle cok konusmayı sevmez mesela 3 günde bie telefonda konusuruz, mesajlasırız genelde onda da 2 saatte bi yazarız. Ben ilgisiz kaldıgımı söyledigimde de elimden gelen bu diyo.
Genclik cagımdayım iliski kavgalarından sıkılıyorum sorun cıkarma diyo herşeye tamam dememi onun ilgisizligini kabullenmemi istiyor resmen.
Yani şimdi kızlar sorum şu, bu adamı sevdigim için ve cidden alıskanlık oldugu icin bırakamıyorum. Ama cidden gelecegimi göremiyorum hic evlilik falan hayalleri bile konusmuyor arada laf arası şaka yapar mesela hemen kapatır. Ben napmalıyım bilmiyorum bi yandan senelerimi yemek istemiyorum bi yandan cidden neseli ve eglenceli vakit geciriyoruz beraberken. Sizin dikriniz nefir?

Siz sevgililiği çok yanlış anlamışsınız. Siz kendinizi sevgili mi zannediyorsunuz? Bence orta mesafeli bir arkadaş gibisiniz. Ama sevişiyoruz falan deme boşa arkadaşlar da sevişir ne olacak?
 
Böyle bencil dediğin erkeğe sen de BENCİL OLACAKSIN!Yoksa anlaşamazsın işte
 
Karakteri böyle diye diye kendimizi avuttuğumuz adamlar sonra başka bir kız için öyle fedakarlıklar yapıyor ki. Neredeyse herkes aynı yorumu yapmış ama gerçeği kabul etmemek için direniyorsunuz. Aşkın ölçütü öyle hülyalı hülyalı bakmak sevip okşamak değil erkek için, biz kadınlar hep böyle düşünüp yanılıyoruz. Ne kadar vakit ayırıyor, hastalığında zor gününde yanında oluyor mu bunlar belli eder sevgiyi.
 
Back
X