Merhaba kızlar, size sormak istiyorum fikirlerize ihtiyacım var. Erkek arkadasımla bir bucuk senedir bi ilişkimiz var daha önceki konularımda da anlattım bazen. Gercekten seviyorum, cok neşeli eglenceli beraber cok eglendigim birisi. Ama artık farkediyorum ki hayat görüşü ve beklentiler olarak cok farklıyız.
Mesela ben sevgilimle aynı şehirdeyim haftada 3-4 görüsmek istiyorum uzak da oturmuyoruz ama o haftada 1 vakit ayırabiliyor. Calısmıyor bu arada okuyor öyle yogun da degil. İnsan sevdigiyle nasıl daha fazla görüsmek istemez?
Ben yalnız yaşıyorum ailem farklı bir şehirde ben üniversite okuyorum. Şu gune kadar bana hic destek olmadı ne evde tekim diye geldi ne grip oldugumda yanımda oldu. Hep ilac ic dinlen gecer askım falan gibi cümleler..
Anneannem vefat etti adam aksamı arkadaslarıyla rakıya gitti. Kavga cıkardım bana yaslı insan o ölümde dahil hayata herşey olabilir gibi bişey dedi.
Erkek kankalarına aşırı düşkün ve onların gazına da geliyor beni erkek arkadaslarının yanına hep cagırdı bas basa hic görüsemedik bi ara. Bunu söyledigimde, benim vaktim yok o kadar görüşüyoruz ya işte arkadaslarımı satamam dengelemeye calısıyorum dedi.
Arkadaslarının yanına gide gide artık bana kanka muhamelesi yapmaya basladılar sonra bi gün bu erkek arkadasım bana, artık yakın arkadas gibi olduk (cinsellik yok bu arada bazı şeyler oluyor tabi) dedi. Ben cinselligi kastettigini düşünüyorum. Sonra bu sorun cözüldü tabi şimdi o anlamda iyiyiz.
En son olarak öyle cok konusmayı sevmez mesela 3 günde bie telefonda konusuruz, mesajlasırız genelde onda da 2 saatte bi yazarız. Ben ilgisiz kaldıgımı söyledigimde de elimden gelen bu diyo.
Genclik cagımdayım iliski kavgalarından sıkılıyorum sorun cıkarma diyo herşeye tamam dememi onun ilgisizligini kabullenmemi istiyor resmen.
Yani şimdi kızlar sorum şu, bu adamı sevdigim için ve cidden alıskanlık oldugu icin bırakamıyorum. Ama cidden gelecegimi göremiyorum hic evlilik falan hayalleri bile konusmuyor arada laf arası şaka yapar mesela hemen kapatır. Ben napmalıyım bilmiyorum bi yandan senelerimi yemek istemiyorum bi yandan cidden neseli ve eglenceli vakit geciriyoruz beraberken. Sizin dikriniz nefir?