Bencil Eşe Nasıl Davranmalıyım?

ne kadar zamandır birliktesiniz bilmiyorum da benim genel olarak anladığım erkeklere güçlü gözükmeyeceksin ... işlerine geliyor
sen ben yaparım ki ben hallederim ki dedikçe ohh diyor @Monnsterrmilk nasıl olsa hasta olsa bile kalkar bana bakar yemek yapar bırakır ....
rahat yaratıklar oldukları için işlerine geliyor....
siz kölesi olmuşsunuz hastayken sizi kaldırıp beni bırak demek ne demek ... siz niye kendinizi bu kadar hor görüyorsunuz? siz kim olursa olsun hasta bir insana hadi beni şuraya bırak der miysiniz? başkasına yapmayacağız şeyi siz kendinize asla yaptırmayın! özsaygınız kalmamış.

gitsin ehliyet alsın bi kere önce.
sonra sizin kölesi olmadığnızı anlatın .
yemek bekler yapmayın açsa sipariş ver ben yedim deyin.
aynı odada durmayın geçin kitap okuyun ilgilenmeyin.
bence ayrı bir battaniye alın kendi üstünüze yatakta sınır çekmiş olursunuz aranıza.
şu an aklıma gelenler bunlar.
ha bu arada çocuk yoktur umarım böyle vasıfsız bir insandan baba olabileceğini düşünmüyorum umarım sizde henüz düşünmüyorsunuzdur

ne kadar zamandır birliktesiniz bilmiyorum da benim genel olarak anladığım erkeklere güçlü gözükmeyeceksin ... işlerine geliyor
sen ben yaparım ki ben hallederim ki dedikçe ohh diyor @Monnsterrmilk nasıl olsa hasta olsa bile kalkar bana bakar yemek yapar bırakır ....
rahat yaratıklar oldukları için işlerine geliyor....
siz kölesi olmuşsunuz hastayken sizi kaldırıp beni bırak demek ne demek ... siz niye kendinizi bu kadar hor görüyorsunuz? siz kim olursa olsun hasta bir insana hadi beni şuraya bırak der miysiniz? başkasına yapmayacağız şeyi siz kendinize asla yaptırmayın! özsaygınız kalmamış.

gitsin ehliyet alsın bi kere önce.
sonra sizin kölesi olmadığnızı anlatın .
yemek bekler yapmayın açsa sipariş ver ben yedim deyin.
aynı odada durmayın geçin kitap okuyun ilgilenmeyin.
bence ayrı bir battaniye alın kendi üstünüze yatakta sınır çekmiş olursunuz aranıza.
şu an aklıma gelenler bunlar.
ha bu arada çocuk yoktur umarım böyle vasıfsız bir insandan baba olabileceğini düşünmüyorum umarım sizde henüz düşünmüyorsunuzdur
:KK31:kesinlikle erkek milletine kendini güçlü hissettirmiceksin,yoksa senden geçiniyorlar.her dedigini yaparsan daha cok sey istiyolar,az para harcarsan daha az para veriyorlar,kendin çalışıp evin eksigini gorsen hepsini senden bekliyorlar.bütün bunlari yapip kırıldığını soyledigindede kocaman bir nankör oluyorsun:)o yüzden azicik ona muhtac rolu oynamakta fayda var.ben hasta olsam kendimi azicik iyi bile hissetsem o gelince alır battaniyeyi yatarim bide ona hizmetmi ediyim:sopa:

:KK31:kesinlikle erkek milletine kendini güçlü hissettirmiceksin,yoksa senden geçiniyorlar.her dedigini yaparsan daha cok sey istiyolar,az para harcarsan daha az para veriyorlar,kendin çalışıp evin eksigini gorsen hepsini senden bekliyorlar.bütün bunlari yapip kırıldığını soyledigindede kocaman bir nankör oluyorsun:)o yüzden azicik ona muhtac rolu oynamakta fayda var.ben hasta olsam kendimi azicik iyi bile hissetsem o gelince alır battaniyeyi yatarim bide ona hizmetmi ediyim:sopa:

annemin öğüdü annem hep kendi ayaklarım üzerinde duruyorum diye özsaygımı kaybettim der.
daha evli evli değildik eşimle işte sinemaya gidiceğiz. Sinemada banada onada aynı mesafe de ve ikimizin oturduğu yerin tam ortası.
telefonla konuşuruz alıcam seni dedi, bende gerek yok canım dolmuşa atlaıp gelicem dedi (araba vardı onda). Annem kaş göz yaptı gelsin alsın seni dedi bende dumur oldum yada neyse sen gel al beni dedim:) o gün bugündür beni bi yerden alıp biyere bırakır :KK70: araba kullanıyorum zaten ama o evdeyse ve ben çıkacaksam hadi beni bırak sonra da al parkla trafikle uğraşmıyım hayatım stres oluyorum biliyorsun derim:KK70::KK70: evde uzanamadığım şeylere yan tarafta tabure varken de kaldırırım yardım eder misin hayatım falan diye, arada e tabureye çıkıyosun ben yokken diyo anladı tabi tez canlıyımdır çözüm bulurum her şeye çünkü ama sen varsın diye naza çekiyorum :KK59::KK59: yoksa afedersin 30 yıl boyunca poposunu yerinden kaldırmamış bir adam yani :)

Ayrilmak kolay degil ki. Dul damgasi yemekten korkuyorum. Ustelik ayni ilcedeyiz kendi memleketimizde daha bi uc bes yil tayin isteyemem hakkim yok. Ayrica tum kredileri ben cektim maasimda kalmiyor gibi birsey
Canım dul damgası yemekten korkma bu millet bulur ille bir şey söyleyecek. Ama işte krediler diyorsun ya işte orada diyecek birşeyim yok.Allah'ım ya eşine azıcık vicdan versin yada seni feraha çıkarsın.

Back
X